- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 34
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.521
Çok zordu hala aklımda Rabbim bi daha verir insallah haber verelim sonuclari birbirimize
İyi geceler canımUnutmak ne mümkün alışıyoruz sadece. Yazıcam olumlu olumsuz sonucu mutlaka haberleşelim iyi geceler
Rabbim tez zaman da versin inşallah..Yaa öylemiİnşallah Rabbim bu ay ikimizinde yüzünü güldürür seni çok iyi anlıyorum ama en önemlisi Hayırlı zamanda gelmesi bunu dilemek yine olacak inşallah bebeğimiz
Rabbim tez zaman da versin inşallah..
Kızlar günaydın hepinize.bat 14 ocaktı benim.bugün sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım.şu an elim ayagım titriyor.degisik bir ruh hali icerisindeyim.rabbim isteyen herkese versin insallah.Kizlar bir bakar mısınız.gebelik var dimiSağolun Allah razı olsun bizimle birlikte dileyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar şu an şaşkın bir haldeyim.benim gördüğümü sizde görüyorsunuz degil mi?gebelik var dimi?
Cok teşekkür ederim canım.inan bir tuhafım.esim reglin gecikti mi dedi.evet dedim.ama testi yaptigimi soylemedi. Henüz.kan testi yaptirmam laxim.Canım tebrikler çok net çıkmış
Ayyy çok heyecanlı bir durum kendim hamileymişim gibi sevindim. Bir an önce test yaptır eşine de süpriz olurCok teşekkür ederim canım.inan bir tuhafım.esim reglin gecikti mi dedi.evet dedim.ama testi yaptigimi soylemedi. Henüz.kan testi yaptirmam laxim.
ay benimde 27 inşallah bu sefer boş dönmeyizŞuan sen,ben ve @loori batlarımız aynı...
Sen ne kadar zamandır korunmuyorsun?
Kızlar bende hamile olduğumu öğrendim aradan bir hafta geçti randevu aldım doktora gideceğimiz günün bir gün öncesi düşük yaptim o sevinci sadece bir hafta tadabildim Rabbim kimseye vermesin çok zor aradan 1 sene geçti ama hala bişey yok
ay şükürler olsun canım ya maşallah rabbim tamamına erdirsin inşllah
Cok sag ol canım.Allah razı olsun hepinizden.Rabbim isteyen herkese nadip etsin insallahay benimde 27 inşallah bu sefer boş dönmeyiz
aynı şekilde oldu benimde rabbim sağlık versin
ay şükürler olsun canım ya maşallah rabbim tamamına erdirsin inşllah
Ayyy sana yazıcaktım sımdı super haber ya tebrok ederım senı..Kızlar şu an şaşkın bir haldeyim.benim gördüğümü sizde görüyorsunuz degil mi?gebelik var dimi?
Maşallah canım tebrik ederim tanımıyorum ama hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum :) adetin ne kadar geçti canımCok sag ol canım.Allah razı olsun hepinizden.Rabbim isteyen herkese nadip etsin insallah
Tebrikler canım hamilesin beim bundan daha silik çıkmıştı :)Kanda 9.44 çıktı 1 hafta sonra tekrar kan vericem inşallah yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?