• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kızlar benim bir sorum olucak lutfen bilginiz varsa cvp verin benim bundan onceki adetim 20 gun surdu son on günü leke tarzinda geldi onlarida adet gunlerinden saymalimiyim acaba?

Kızlar benim bir sorum olucak lutfen bilginiz varsa cvp verin benim bundan onceki adetim 20 gun surdu son on günü leke tarzinda geldi onlarida adet gunlerinden saymalimiyim acaba?
Canım bence bir doktora görünmelisin, normal değil çünkü. Hem içinde rahatlar

Kürtaj oldugun günü adet günü kabul etmelisin diğer 20 günü sayma ama kürtaj olduysan ancak toparlar rahim kendini diğer ay düzene girer mıhtemelen doktor sıkıntı yok dediyse...kanaman cok olmuş ya geç gelir adetin belki

Kürtaj oldugun günü adet günü kabul etmelisin diğer 20 günü sayma ama kürtaj olduysan ancak toparlar rahim kendini diğer ay düzene girer mıhtemelen doktor sıkıntı yok dediyse...kanaman cok olmuş ya geç gelir adetin belki
Evet geç gelebilir oyuzden cok umutlanmak istemiyorum ama uc gundur belimde agri olunca hamilelik belirtisimi diye dusunuyorum surekli ve daha 3 hafta oldu adetim biteli bukadar erken belirti olmaz sanırım

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum adetime bat a bir hafta var aşırı gazim var goguslerim aşırı şişti ağırlaştı ve yürürken bile ağrıyor sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum adetime bat a bir hafta var aşırı gazim var goguslerim aşırı şişti ağırlaştı ve yürürken bile ağrıyor sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Can'ım bunlar hamilelik belirtisi olduğu gibi adet belirtisi de olabilir. Maalesef birbirine karışıyor. En güzeli gününün geçmesini bekleyip test yapmak. Hakkı'nda hayırlısı olsun

Back