Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Yok canım olurmu öyle şey tabiki burada herşeyi konuşuyoruz.Ben bi eczacı arkadaşıma sordum bana solgar marka folikasit önerdi onu aldım.Ben hangisi daha güvenilir marka eczaneye soruyorum vitamin yapay kimyasal olmasın diye folio ya baktım şimdi google dan oda güzelmiş bak b12 falanda var içinde.Eczaneye gebelik düşünüyorum de direk verirler zaten.

Hmm anladim cnm çook tesekkür ederim simdi ben adetimin 6. Günündeyim yarin alip kullansam olurmu

IrmakNarin bende bundan alayım çok güzel içeriği,sigorta karşılamaz bunu zaten doktor yazsada parayla alınır muhtemelen ecZaneden.
Bu ilaç değil vitamin ya ondan günlük olarak hemen başlayabilirisin

Aynen cnm cok iyiymis bana linkini atarmisin

Kizlar iyi aksamlar, dün çatlama ignemin 9. Gunuydu cok silik bir cizgi cikmisti testte, bugun 10. Gunu, dunkunden de silik cizgi cikti, ignenin etkisiyle silik cizgiler cikiyor mutlaka ama insan yine de umutlanmak istiyor. Gunler gecmek bilmiyor

Allah yardımcınız olsun.Siz daha iyi bilirisiniz çizgileri gördüğünüz için.İnşallah olur bir daha ki ay Hepimiz umutla bekliyoruz maalesef

Ben kendim gittim eczaneden aldım sonra doktora gittim bana rahmin kendini bebeğe hazırlamış folik asitmi kullanıyodum dedi bnde 1 ayı geçkindir kullanıyorum dedim tebrik etti hiç bir zararı yok rahatliklarahatlıkla kullan tatlim

Kelebekcik varmı bıseyler sende ? Bacaklarım agrıyo benım hafıf hafıf kasıklarım
Belim ağrıyo tatlım,tam ağrıda değilde böyle cok ayakta iş yapmışım gibi ayrılıyor sanki,bide gündüz kasıklarımda baskı vardı şimdi daha iyiyim.Sürekli bunu düşünüyorum biliyomusun.bu ay da olmazsa ne zamana kadar olmuyacak acaba diyorum 2 ay 7 ay 1 sene ....bu beni ürpertiyo.Kimseye gitmek istemiyorum yaşıtlarım görüştüğüm insanlar hepsi hamile yada bebeği vr.artık sohbetlerimiz bile uymuyor

Folio yu mu kullandin cnm fiyati ne kadardi

Ya benımde aynı oyle agrı var sankı tum gun yurumusum yada ıs yapmısım. Inceden ınceye agrı. Olur ınsallah tatlım ya valla hayırlısı olsun

Sogan kurunu yaptın mı? Ben onu ılk kez yaptıgımda o ay hamıle kalmıstım ogluma
Yapmadım onu...bekarken ben bi kere yapmaya kalktm onu adet ağrım için.yanlış anlamışım biliyomusun akşamdan kalma soğan suyunu sabah içmeye kalktm acillik oldum ölüyordum az daha :) şimdi güzel bi okuyayım bari adet oluncamı başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…