- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.441
Yaaa inşallah cnm ama yükselmesi lazım inşallah rabbim istiyen herkese nasip ederhamilesin daha kucuk bebisun demek cnm hayirli olsun saglikli sihhatli al kucagina
İnşallah yükselir canım ben de dün olmam gerekiodu olmadım bugün de olmadım inşallah hamileyimdir. Test negatif ama bekleyeceğim ilk defa geciktiİnşallah sağlıklı olur yukslmesi lazım çünkü 2 gun gecikti
İnşallah Cnm ya benim idrar silik çıkmıştıİnşallah yükselir canım ben de dün olmam gerekiodu olmadım bugün de olmadım inşallah hamileyimdir. Test negatif ama bekleyeceğim ilk defa gecikti
insaallah cnin tukselir gebelign devam ederYaaa inşallah cnm ama yükselmesi lazım inşallah rabbim istiyen herkese nasip eder
26 ocak canımyumurtlamadan sonra ağrım vardı ama geçti sonra adete yakın tekrar başladı cnm benim.ay hadi inşallah günün ne zaman :) yaklaştıysa yap test çıkar :)
Iyı duruyon valaaSelam Kizlar.bat 14 ocaktı.hala regl olmadım.bugun de gecsin yarın gebelik testi yapıcam.eczaneden almıştım.yarin yapsam cikar mi idrar da acaba?
Canım oglumda kac test yaptigimi bilirim.bat tan 14 gun sonra idrar da cikmisti.gerci ayni olcak diye bisey yok dimi.ya aslında biz korunmayi birakali 2 gun once olur oldum.acaba diyorum adetlerim mi duzensizlesti.onceleri 26 gunde bir olurken iki aydir 24 ginde bir oluyorum.simdi 14 ocakta adet olmafim ya acaba 16 ocat tami olcam die bekledim.bugunude boyle gecirsem sabah allah izin verirse test yapacam bakalim. HayırlısıIyı duruyon valaa
Heh aynen oyle yap o zaman yarında haber ver bakalım. İnsallah vardır canım ya
Canım oglumda kac test yaptigimi bilirim.bat tan 14 gun sonra idrar da cikmisti.gerci ayni olcak diye bisey yok dimi.ya aslında biz korunmayi birakali 2 gun once olur oldum.acaba diyorum adetlerim mi duzensizlesti.onceleri 26 gunde bir olurken iki aydir 24 ginde bir oluyorum.simdi 14 ocakta adet olmafim ya acaba 16 ocat tami olcam die bekledim.bugunude boyle gecirsem sabah allah izin verirse test yapacam bakalim. Hayırlısı
Cnm ben özele aldım randevu alttan muayeneye edermi acaba yaa ayy çok utanırım hiç muayene olmadım daha öncee stres oldum bak şimdiBende birkaç gün önce gittim önce alttan muayne ediyor sonra ulturasyondan bakiyor bende öyle olmustu ama ben alttan muayneye izin veremedim çünkü canim cook yandi sadecde ulturasyondan bakti tam bir senen dolsun hamile kalmassan esinle beraber gel dedi tabii benim gittigim devlet hastanesiydi dogru düzgün ilgilenmedi bile ama ben bu ay da adet olsam özele gidecem insallah benim yengemde kac defa devlet hastanesine gitti niye hamile kalamiyorum diye hep bekletiyorlardi sonradan özele randevü aldi ordaki doktor cook iyiymis bir takim testler yapmis yengemin kan degerleri vitamin degerleri çook düsükmüş ilaç felan yazmis 1 ay sonra hamile kaldi çook uzun yazdim kusura bakma cnm doktordan doktora degisiyo ama genelde ilk alttan muayne ediyorlar
İnşallah Canm ben ilk kez gebe kaldım ama kimyasal çıktı düştü inşallah seninki sağlıklı olur rahim filmi gebelik olasılığını yükseltiyormuş bi 6 ay kadaryaaa bende bu ay rahim filmi cektirdim insaallah bende senin gibi hamisimdir yaa
insaallah canim hayirlisi olsun hakkimizda ne diyelimİnşallah Canm ben ilk kez gebe kaldım ama kimyasal çıktı düştü inşallah seninki sağlıklı olur rahim filmi gebelik olasılığını yükseltiyormuş bi 6 ay kadar
Canım düşük bence 2 gün sonra tekrarladığında 2 katına çıkmış olması gerekiyor inşallah yükselir sağ salim kavuşursunKızlar tahlil sonucum9.44 çıktı bu Ne demek :/
Teşekkür ederim ilk defa yaptım testi o yuzdenZaten yumurtlama olduktan sonra 12 saate kadar yaşıyormuş yumurta sen çalışmaya devam :)
Zaten yumurtlama olduktan sonra 12 saate kadar yaşıyormuş yumurta sen
Canım ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bebek istiyorsan zaten kullanman gerek on hazırlık hiç bir sakıncası yokKizlar folio folik asit kullanan varmi gebelik düsünen bayanlar bide hamileler kullaniyormus beni bilgilendirirmisiniz gebe kalmak istiyorum acaba bende kullanmalimiyim???
Kullanirken hamilelik oluşurmu pekiTeşekkür ederim ilk defa yaptım testi o yuzden
Canım ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bebek istiyorsan zaten kullanman gerek on hazırlık hiç bir sakıncası yok
Ben kullanıyorum vitamin kutusu bitti hala gebe kalmadım o ayrı:) kullan mutlaka bebeğin ilk gelişimde çok önemliKizlar folio folik asit kullanan varmi gebelik düsünen bayanlar bide hamileler kullaniyormus beni bilgilendirirmisiniz gebe kalmak istiyorum acaba bende kullanmalimiyim???
Bu süreçte korunmaya gerek yok demi ilaci kullanirken gebe kaliniyormu bide folio bitkisel takviyeymis doğrumuBen kullanıyorum vitamin kutusu bitti hala gebe kalmadım o ayrı:) kullan mutlaka bebeğin ilk gelişimde çok önemli
Canım korunmayı bırakıp hamileliğe karar verdiysen folikasite başla eczaneye git güvenilir ni marka iste.onun bi zararı yok.hamile kalmanada yardımcı olur mutlaka.bitkisel olarak arı sütünğ cok okuyorum eş içinde keçiboyunuzunu ama denemedim onları.Bu süreçte korunmaya gerek yok demi ilaci kullanirken gebe kaliniyormu bide folio bitkisel takviyeymis doğrumu
Ben korunmuyorum zatenCanım korunmayı bırakıp hamileliğe karar verdiysen folikasite başla eczaneye git güvenilir ni marka iste.onun bi zararı yok.hamile kalmanada yardımcı olur mutlaka.bitkisel olarak arı sütünğ cok okuyorum eş içinde keçiboyunuzunu ama denemedim onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?