• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

17 haftada kaybeden cok nadir allah korusun ya 8. Ayda duyuyorum yada ilk 3 ay sana ne dediler nedenini? Bellili sende daha hamile kalmamışsım benim gibi ah kader ortağım benim

Evet dedigin gibi daha beteri olanda var Rabbim sabir versin. Benim bebegim de spina bifida cikti. Gelisememis karnimda malesef. Ben isteyerek kalmak istemedim. Korunmasam olurmuydu bilmiyorum ama ocak ayi bitsin tekrar calismalara baslamak icin dedim. Senin sebebi neydi? Buarada ikimizde kelebegiz:KK200:

Evet dedigin gibi daha beteri olanda var Rabbim sabir versin. Benim bebegim de spina bifida cikti. Gelisememis karnimda malesef. Ben isteyerek kalmak istemedim. Korunmasam olurmuydu bilmiyorum ama ocak ayi bitsin tekrar calismalara baslamak icin dedim. Senin sebebi neydi? Buarada ikimizde kelebegiz:KK200:
Bizde hiç bi sorun çıkmamıştı öylesine rutin kontolde tesadüf öğrendim kalbi durmuş sonra neden diye kendimi suçladım hep ve genetik inceleme yaptırdım kan pıhtılaşması dediler.Çok zor günler geçirdim eminim sende aynı zamanda aynı acıları yaşamışsın ben yatağımda ağlarken sende benimle aynı anda ağlamışsın.
Ben işte 2 ay sonra bıraktım korunmayı yaramı dindirecek evladım olsun diye dua ediyorum hep.Çok zor atlattım ben diğer başlıklarda paylaştım acımı hep...

Kızlar sorum olacak acill bugün ovulasyon testi aldım ikinci çizgi silik çıktı yumurtlama olmuşmu yani hamile kalabileceğim donemdemiyim cvp nolursunuzzzz

Kızlar yarın doktor randevumuz var eşimle birlikte gidiyoruz 5 aydır bebek deniyoruz olmadı belki bi sorun vardır diye düşünmeye başladım o yüzden doktordan randevu aldım ilk etapta süreç nasıl ilerliyo bilgisi olan varmı ultrasonlamı bakıyo kan testimi istiyo vs.
Bende birkaç gün önce gittim önce alttan muayne ediyor sonra ulturasyondan bakiyor bende öyle olmustu ama ben alttan muayneye izin veremedim çünkü canim cook yandi sadecde ulturasyondan bakti tam bir senen dolsun hamile kalmassan esinle beraber gel dedi tabii benim gittigim devlet hastanesiydi dogru düzgün ilgilenmedi bile ama ben bu ay da adet olsam özele gidecem insallah benim yengemde kac defa devlet hastanesine gitti niye hamile kalamiyorum diye hep bekletiyorlardi sonradan özele randevü aldi ordaki doktor cook iyiymis bir takim testler yapmis yengemin kan degerleri vitamin degerleri çook düsükmüş ilaç felan yazmis 1 ay sonra hamile kaldi çook uzun yazdim kusura bakma cnm doktordan doktora degisiyo ama genelde ilk alttan muayne ediyorlar :KK49:

günaydın kızlar gizlice takip edenlerdim :KK54: batım bügünde ama ben merakıma yenilip 2 gün önce yaptım ve pozitif çıktı :halay: ilk korunmadığımız aydı ve hemen olcağını tahmin etmiyordum tabi ben şok oldum kan testide yaptırdım 181,38 çıktı allah isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah:KK200:
Canım belırtılerın nelerdı bende ılk korunmadıgım ay bakalım ne olcak sonuc.

Kızlar günaydın benim de size güzel haberlerim var dün gece kan tahlili yaptırdım ve değerim 23 çıktı henüz çok yeni sanırım doktorum gebelik var ama katlanması lazım dedi bekleyeceğiz hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ama prolaktinim yüksekti hiç beklemediğim ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin :KK200:
yaaa bende bu ay rahim filmi cektirdim insaallah bende senin gibi hamisimdir yaa

Yumurtlamadan berı kasık agrım var ınceden ınceye. Gaz sancısı yasadım gecen baya yerlerı kemırıyodum :KK70: bakalım ya hayırlısı insallah :)
yumurtlamadan sonra ağrım vardı ama geçti sonra adete yakın tekrar başladı cnm benim. :KK70:ay hadi inşallah günün ne zaman :) yaklaştıysa yap test çıkar :)

Selam Kizlar.bat 14 ocaktı.hala regl olmadım.bugun de gecsin yarın gebelik testi yapıcam.eczaneden almıştım.yarin yapsam cikar mi idrar da acaba?

Back