- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.421
17 haftada kaybeden cok nadir allah korusun ya 8. Ayda duyuyorum yada ilk 3 ay sana ne dediler nedenini? Bellili sende daha hamile kalmamışsım benim gibi ah kader ortağım benim
Bizde hiç bi sorun çıkmamıştı öylesine rutin kontolde tesadüf öğrendim kalbi durmuş sonra neden diye kendimi suçladım hep ve genetik inceleme yaptırdım kan pıhtılaşması dediler.Çok zor günler geçirdim eminim sende aynı zamanda aynı acıları yaşamışsın ben yatağımda ağlarken sende benimle aynı anda ağlamışsın.Evet dedigin gibi daha beteri olanda var Rabbim sabir versin. Benim bebegim de spina bifida cikti. Gelisememis karnimda malesef. Ben isteyerek kalmak istemedim. Korunmasam olurmuydu bilmiyorum ama ocak ayi bitsin tekrar calismalara baslamak icin dedim. Senin sebebi neydi? Buarada ikimizde kelebegiz
T çok koyu olunca daha şans yüksek ama şuanda hala şansın var demekKızlar sorum olacak acill bugün ovulasyon testi aldım ikinci çizgi silik çıktı yumurtlama olmuşmu yani hamile kalabileceğim donemdemiyim cvp nolursunuzzzz
Zaten yumurtlama olduktan sonra 12 saate kadar yaşıyormuş yumurta sen çalışmaya devam :)Kızlar sorum olacak acill bugün ovulasyon testi aldım ikinci çizgi silik çıktı yumurtlama olmuşmu yani hamile kalabileceğim donemdemiyim cvp nolursunuzzzz
Saol caniimmmmT çok koyu olunca daha şans yüksek ama şuanda hala şansın var demekiyi şanslar
Hoşbulduk cnm şuan adetliyim ama bu ay 4 gün gecikti bugün 6. Günüm insallah yıkandiktan sonra calismalara baslicmHoşgeldin canım bat ne zaman
Tatlim bende gördüm çizgiyi hayırlı olsun bi kan testi yap istersenEki Görüntüle 1940084
Merhaba kızlar hayırlı sabahlar. Biraz önce yaptim testi sabah ilk idrarım değil oyüzden mi bilmiyorum silik bir cizgi var gibi değil mi?
Bende birkaç gün önce gittim önce alttan muayne ediyor sonra ulturasyondan bakiyor bende öyle olmustu ama ben alttan muayneye izin veremedim çünkü canim cook yandi sadecde ulturasyondan bakti tam bir senen dolsun hamile kalmassan esinle beraber gel dedi tabii benim gittigim devlet hastanesiydi dogru düzgün ilgilenmedi bile ama ben bu ay da adet olsam özele gidecem insallah benim yengemde kac defa devlet hastanesine gitti niye hamile kalamiyorum diye hep bekletiyorlardi sonradan özele randevü aldi ordaki doktor cook iyiymis bir takim testler yapmis yengemin kan degerleri vitamin degerleri çook düsükmüş ilaç felan yazmis 1 ay sonra hamile kaldi çook uzun yazdim kusura bakma cnm doktordan doktora degisiyo ama genelde ilk alttan muayne ediyorlarKızlar yarın doktor randevumuz var eşimle birlikte gidiyoruz 5 aydır bebek deniyoruz olmadı belki bi sorun vardır diye düşünmeye başladım o yüzden doktordan randevu aldım ilk etapta süreç nasıl ilerliyo bilgisi olan varmı ultrasonlamı bakıyo kan testimi istiyo vs.
Canım belırtılerın nelerdı bende ılk korunmadıgım ay bakalım ne olcak sonuc.günaydın kızlar gizlice takip edenlerdimbatım bügünde ama ben merakıma yenilip 2 gün önce yaptım ve pozitif çıktı ilk korunmadığımız aydı ve hemen olcağını tahmin etmiyordum tabi ben şok oldum kan testide yaptırdım 181,38 çıktı allah isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah
kasık agrısı gaz bide hafif baş dönmem vardı cnm inş sende 2 çizgi görürsün amin :)Canım belırtılerın nelerdı bende ılk korunmadıgım ay bakalım ne olcak sonuc.
yaaa bende bu ay rahim filmi cektirdim insaallah bende senin gibi hamisimdir yaaKızlar günaydın benim de size güzel haberlerim var dün gece kan tahlili yaptırdım ve değerim 23 çıktı henüz çok yeni sanırım doktorum gebelik var ama katlanması lazım dedi bekleyeceğiz hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ama prolaktinim yüksekti hiç beklemediğim ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin
Yumurtlamadan berı kasık agrım var ınceden ınceye. Gaz sancısı yasadım gecen baya yerlerı kemırıyodumkasık agrısı gaz bide hafif baş dönmem vardı cnm inş sende 2 çizgi görürsün amin :)
yumurtlamadan sonra ağrım vardı ama geçti sonra adete yakın tekrar başladı cnm benim.Yumurtlamadan berı kasık agrım var ınceden ınceye. Gaz sancısı yasadım gecen baya yerlerı kemırıyodumbakalım ya hayırlısı insallah :)
hamilesin daha kucuk bebisun demek cnm hayirli olsun saglikli sihhatli al kucaginaKızlar tahlil sonucum9.44 çıktı bu Ne demek :/
hamilesin daha kucuk bebisun demek cnm hayirli olsun saglikli sihhatli al kucagina
5 in üstü gebelik var demek canım günün gecti miKızlar tahlil sonucum9.44 çıktı bu Ne demek :/
İnşallah sağlıklı olur yukslmesi lazım çünkü 2 gun gecikti5 in üstü gebelik var demek canım günün gecti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?