- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Günaydın canımGünaydın canlarım
Benimki erken geldi adetten bile kesildim :) haber vermeyi unuttum kusura bakma cnm :)
Hmm unutlar bir daha ki aya kaldi anlasilanBenimki erken geldi adetten bile kesildim :) haber vermeyi unuttum kusura bakma cnm :)
Olabilir akıntından gelirse kesin öyledir.Gün aşırı yapınca her durumda denk gelir ama yumurtlama gününe zaten...hadi inşllahkızlar selam. ben vücut ısımı takip ediyorum demiştim ya. 2 gün önce 35.3 çıkan ısım bu sabah 36.0 çıktı ve dün akşam sağ kasığımda ağrı oldu. galiba yumurtladım
Bilemedim çok erken ama demekki beta tespit etmiş yani hamile olma olasılığında var yani büyük ihtimal...Ben şühpe duyduğumda hiç evde test yapmıyorum çünkü bak çizgi çıksada acaba acaba diyoruz.kan testi en temizi...git acile midem ağrıyo kötüyüm ilaç içmem gerek ama hamilelik şüphem var de.hemen test yapıyorlar.Merhaba kızlar benim bat 18 ocak,ama 10 ocak yani dün test yaptım çift silik çizgi çıktı.sizce yanılma payı varmıdır ?
Bata 6 kala bende de böyle çıktı canim. Kan değerin de artmaya başlamıştır. Silik çizgiyi gördüm ertesi gün kanda 9 gibi bir değer çıktı. Yanı hormon Yeni üretilmeye başladığı icin hem çok silik hem değerler az çıkıyor :) bir kac gun bekle kan testi yaptır derim, içini ferah tut silik de olsa çizginin anlamı büyük biliyorsun :)
Merhaba kızlar benim bat 18 ocak,ama 10 ocak yani dün test yaptım çift silik çizgi çıktı.sizce yanılma payı varmıdır ?
Yaa işte o konuda hiçbir fikrim yok çok yanılgıdayım..aralık 15de doktordaydım ve bana yum. olduğunu söyledi..adetime 3 -4 gün kala, 18i adet oldum zaten..şimdi o adetten sonra ne zaman yumurtlama olduda ne zaman bu kadar erken testte çıkabiliyo anlamadım.kafamda deli sorularYaa ne güzeelll benimde 18 ocak ama çıkmadı bende. Yum. Ne zamandı???
Evet aynen ablam 10 gün kala görmüştü silik çizgiyi. ama ben ümitlenmek istemiyorum..ben baküdeyim burda öyle kolay kolay kan testi yaptıranı görmedim..hem pek yapmıyolarda zaten..yaptırsanda biraz pahalı diye duyduç ben.. 14ü bi daha yapıcam bakalım koyulaşma varmıBilemedim çok erken ama demekki beta tespit etmiş yani hamile olma olasılığında var yani büyük ihtimal...Ben şühpe duyduğumda hiç evde test yapmıyorum çünkü bak çizgi çıksada acaba acaba diyoruz.kan testi en temizi...git acile midem ağrıyo kötüyüm ilaç içmem gerek ama hamilelik şüphem var de.hemen test yapıyorlar.
Hayırlısı olsun canım 10 gun onceyı hıc duymadım :) guzel haberlerle gelEvet aynen ablam 10 gün kala görmüştü silik çizgiyi. ama ben ümitlenmek istemiyorum..ben baküdeyim burda öyle kolay kolay kan testi yaptıranı görmedim..hem pek yapmıyolarda zaten..yaptırsanda biraz pahalı diye duyduç ben.. 14ü bi daha yapıcam bakalım koyulaşma varmı
Yaa işte o konuda hiçbir fikrim yok çok yanılgıdayım..aralık 15de doktordaydım ve bana yum. olduğunu söyledi..adetime 3 -4 gün kala, 18i adet oldum zaten..şimdi o adetten sonra ne zaman yumurtlama olduda ne zaman bu kadar erken testte çıkabiliyo anlamadım.kafamda deli sorular
Yok canım yumurta görmedi,yumurtanın çatladığını söyledi.ben 3 ay önce kürtaj oldum.önceleri adet düzensizdi kürtajdan sonra 28 gün civarıHmm adetine yakın yumurta gördüyse o yumurtalar adetten hemen sonra gelişip çatladıysa sen erken yumurtlamış olabilirsin .. Kaç günde bir adet olıyorsun???
Bilmemki ayda 2 defamı yumurtlama oluyo bende.anlamadım gitti.PaytiPo bende öyle düşünüyorum ilk başlarda oluysa döllenme ancak öyle 10 gün önce belli olur hadi inşallah canım haber et P Peri perii
İnşALLAH canımm bu ay hepimizin yüzü gülsünHayırlısı olsun canım 10 gun onceyı hıc duymadım :) guzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?