• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Açıkçası bundan önceki ay kasık ağrısı göğüs ağrısı hissedip regl oldum. Bu ay pek fazla bişey hissetmiyorum . Haklısın hayırlısı diyelim. Bekleyelim görelim...

Ben 7 gün kala yaptım gebelik testi çıkmadı . bekle biraz daha bakalım

Kızlar benim batıma 7 gün var. Dün elimde ovulasyon testi vardı yapayım dedim. Çıkmadı çizgi falan. Umudumu kaybetmeli miyim? Henüz cesaret edip gebelik testi falan denemedim. Umarım tutmuştur bu ay hepiniz gibi ben de çok istiyorum..:110:
Canim benim bata 6 kala da cift çıkmıştı 5 ten itibaren fotosunu cektim. Ovulasyon testlerim fotoğrafını yüklediğim gibiydi

Eklentiler

• IMG_5579.JPG
    IMG_5579.JPG
    25,8 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar merhaba benim adetlerim cok düzensiz bu ay yumurtlama akıntımın geldiğini hissettim ateşimi ölçtüm gerçekten de yüksekti yumurtladıgımı farkettim yumurtlama günümden tam bir hafta sonra adet oldum adetim iki gün normal geldi ama 3 gün damla damla az geldi 5 günde bitti şimdi adetim biteli 5-6gün oluyor ama benim göğüslerimdeki adet öncesi hassasiyet geçmedi aksine daha cok arttı göğüslerim cok aşırı acıyor öellikle uçları ayrıca yumurtlamadan sonra yükselen ateşim adet olup bitmeme rağmen hala düşmedi karnımın alt bölgesinde bir sızı hissediyorum ara ata kasıklarıma batmalar oluyor ayrıca midem bulanıyor yemeklere karşı cok isteksizim ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor hamile de değilim tüm bunlar neden oluyor arkadaşlar özellikle göğüs ağrım beni düşündürüyor mide bulantım da var bana fikir verirmisiniz ? Bir buçuk yıldır falan Bebek istiyorum ama olmuyor tesekkür ederim şimdiden

Yumurtlama gününden 16 gün sonra gebelik varsa idrar testinde belli olurdu dimi arkadaşlar

Canım sen hamıle degılmısın takvım varda kafam karıstı :)
İnşallah hamileyimdir:))))
Gelişmeler yazıyor ya takvimde .. Döllenmeden sonra vücutta neler oluyor neler bitiyor hem onları takip etmek için hem de inşallah 9 ay boyunca kalır diye takvimi oluşturdum.

Merhaba hanımlar bu forumu başlığı açtığınızdan beri takip ediyorum bir türlü üye olup yazamadım. Benim bat 17 ocak. Bu ay çok ümitliydim ama adet sancısı gibi sancılarım var yine olmayacak galiba

İnşallah hamileyimdir:))))
Gelişmeler yazıyor ya takvimde .. Döllenmeden sonra vücutta neler oluyor neler bitiyor hem onları takip etmek için hem de inşallah 9 ay boyunca kalır diye takvimi oluşturdum.
Ay ınsallah canım ya hayırlısı olsun hakkında :KK200:

Ben 4 gun adet gecikmesyle bugun oldum :KK43:

Şubatta inşallah hamile olursun canım.. Gecikmeside ayrı bir umut ve hayal kırıklığı ama vardır bir hayır...

Arkadaşlar merhaba benim adetlerim cok düzensiz bu ay yumurtlama akıntımın geldiğini hissettim ateşimi ölçtüm gerçekten de yüksekti yumurtladıgımı farkettim yumurtlama günümden tam bir hafta sonra adet oldum adetim iki gün normal geldi ama 3 gün damla damla az geldi 5 günde bitti şimdi adetim biteli 5-6gün oluyor ama benim göğüslerimdeki adet öncesi hassasiyet geçmedi aksine daha cok arttı göğüslerim cok aşırı acıyor öellikle uçları ayrıca yumurtlamadan sonra yükselen ateşim adet olup bitmeme rağmen hala düşmedi karnımın alt bölgesinde bir sızı hissediyorum ara ata kasıklarıma batmalar oluyor ayrıca midem bulanıyor yemeklere karşı cok isteksizim ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor hamile de değilim tüm bunlar neden oluyor arkadaşlar özellikle göğüs ağrım beni düşündürüyor mide bulantım da var bana fikir verirmisiniz ? Bir buçuk yıldır falan Bebek istiyorum ama olmuyor tesekkür ederim şimdiden

16 gün geçtiyse ıdrar testinde çıkar diye bildik okuduk gördük şimdiye kadar ama çıkmayanlarda az değil .. Belirtilerin cok yoğun.. Bilemiyorum ki beynimiz bize oyun mu oynuyor??

Şubatta inşallah hamile olursun canım.. Gecikmeside ayrı bir umut ve hayal kırıklığı ama vardır bir hayır...

16 gün geçtiyse ıdrar testinde çıkar diye bildik okuduk gördük şimdiye kadar ama çıkmayanlarda az değil .. Belirtilerin cok yoğun.. Bilemiyorum ki beynimiz bize oyun mu oynuyor??
Evet cok yoğun özellikle su göğüs ağrısı aynen canım ya kesinlikle beynimiz bize oyun oynuyor sabah akşam hamilelik meselesi aklımda cok istiyorum takıntı yaptım kendime düşünmeyin diyorum kitap okuyorum başka şeylerle uğraşıyorum ama farkediyorum ki bunları bile yaparken. Aklımın bir köşesinde aynı şeyi düşünüyorum Allah hayırlısını versin hakkımızda inşaşşah

:) inşallahhhhhhh. Şu topiği okuyan, yazan göz ucuyla bakan isteyen herkese... Size de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :dua::dua:
Sağol canım inşallah, hem bu ay olmazsa sakın üzülme, bu ay hamile kalanlar tabii ben de ağustos sıcağında lohusa olacakŞubat, mart, nisan ayları hamile kalmak için ideal. Bir kere lohusalıkta yaşamış biri olarak sıcaklar gerçekten zor, ama allahım böyle nasip etti. Herkes için hayırlısı

İnşallah isteyen herkes en hayırlı zamanda bebeğine kavuşur. 1 temmuz da bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım son 3 aydır çok istiyorum bu 3. Ay olacak ama daha bir şey yok. Halbuki ilki çok kolay olmuştu.

Back