• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

Psikolojik_biri Psikolojik_biri 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak :anneadayı:
@yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
@name58 10 Ocak
@Susi96 30 Ocak
@csoner 15 Ocak
@Bendenizdebirgemi 7 Ocak
M maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak
@_buhara_ 10 Ocak
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
@eflen 9 Ocak
@Maide2744 13 Ocak
F Fato1 15 Ocak
@Esr02 12 Ocak
@Zanamm174 25 Ocak
@mmavi_21 26 Ocak
@denizyildizi00 10 Ocak
@Turczynka 10 Ocak
@leylimley33 14 Ocak
@Yusra91 29 Ocak
@destanhanim 5 Ocak :anneadayı:
@GCA18 30 Ocak
@nblsbl 14 Ocak
@genckiz 22 Ocak
Evening00 Evening00 13 Ocak :anneadayı:
@kkk91 14 Ocak
@Yemyesilbirdeniz 7 Ocak
@Sfr-rslntsn 8 Ocak
@busraangell 10 Ocak
@sher33 30 Ocak
@Berivan01 19 Ocak
@alaar :anneadayı:
@GorTuu 8 Ocak
@Berna04 13 Ocak
@Alev1843 10 Ocak :anneadayı:
@beren20 31 Ocak
@canbebekds :anneadayı:
@Gamzemdwf 19 Ocak
@yagmur_20 19 Ocak
@Yosemitee 21 Ocak
@Globalist 16 Ocak
@ceylin-46 26 Ocak
@srplmtmtk 13 Ocak
13 ocak benim

Cnm yum.dan kaç gün sonra test yaptın.. Benimde bata 7 gün var çıkmadı idrarda. Ama önemli olan yumdan kaç gün sonra idrara geçer bu HCG???
Yumurtadan tam 10 gün sonra idrarda çıktı,
11 gün sonra kanda 8.64 çıktı Yeni oluşuyordu.
13 gün sonra yanı dun de kanda 44 çıktı değerim. İdrar testi yine yaptım epey koyulaşmıştı silik olan çizgi

Yumurtadan tam 10 gün sonra idrarda çıktı,
11 gün sonra kanda 8.64 çıktı Yeni oluşuyordu.
13 gün sonra yanı dun de kanda 44 çıktı değerim. İdrar testi yine yaptım epey koyulaşmıştı silik olan çizgi
Benimde bugün 9 . gün galiba.. Hayırlısı Allah kucağına almayı nasib etsin cnm

Benimde bugün 9 . gün galiba.. Hayırlısı Allah kucağına almayı nasib etsin cnm
Amin canim, bana acele etme biraz bekle dediler ama dayanamadım kan testim henüz dusuk olduğu icin merakta kaldım hep :) o yüzden en sağlıklı sonuç 12. Günmüş doktor öyle dedi :) 12 olduktan sonra rahatlıkla yaptır testini. Benim adete 6 kala idrarda nasil göründü hala inanamıyorum

Canım benımde bat 26 ocak ben normal e gore erken yumurtlamıs oldum degerlendırdık o gunlerı. Ama erken neden yumurtladım bılmıyorum uzun aradan sonra ılk kez yumurtlamamı takıp ettım 4 u aksamı gordum o akıntıyı sadece ıkı gun surdu bıttı oyle anladım yumurtladıgımı.

9 aydır istiyoruz resmen 9 doğurdum ha. Bat 15 ocak hiç bişey hissetmiyorum yine hüsran olacak diye test yapmaktan korkuyorum sürekli burdaki yazıları okuyorum.inşallah bu ay nasip olur.Allah isteyen herkese nasip etsin

9 aydır istiyoruz resmen 9 doğurdum ha. Bat 15 ocak hiç bişey hissetmiyorum yine hüsran olacak diye test yapmaktan korkuyorum sürekli burdaki yazıları okuyorum.inşallah bu ay nasip olur.Allah isteyen herkese nasip etsin
Yapma canım bekle. İnsallah hayırlısı olsun.:KK200::KK200:

Kızlar benim batıma 7 gün var. Dün elimde ovulasyon testi vardı yapayım dedim. Çıkmadı çizgi falan. Umudumu kaybetmeli miyim? Henüz cesaret edip gebelik testi falan denemedim. Umarım tutmuştur bu ay hepiniz gibi ben de çok istiyorum..:110:

Kızlar benim batıma 7 gün var. Dün elimde ovulasyon testi vardı yapayım dedim. Çıkmadı çizgi falan. Umudumu kaybetmeli miyim? Henüz cesaret edip gebelik testi falan denemedim. Umarım tutmuştur bu ay hepiniz gibi ben de çok istiyorum..:110:
Canım ovu testlerine hıc bulasma. Varmı bı belırtı gercı bu belırtılerede pek guvenmemek lazım ama bekle bakalım hayırlısı :KK200:

Canım ovu testlerine hıc bulasma. Varmı bı belırtı gercı bu belırtılerede pek guvenmemek lazım ama bekle bakalım hayırlısı :KK200:

Açıkçası bundan önceki ay kasık ağrısı göğüs ağrısı hissedip regl oldum. Bu ay pek fazla bişey hissetmiyorum . Haklısın hayırlısı diyelim. Bekleyelim görelim...

Canım benımde bat 26 ocak ben normal e gore erken yumurtlamıs oldum degerlendırdık o gunlerı. Ama erken neden yumurtladım bılmıyorum uzun aradan sonra ılk kez yumurtlamamı takıp ettım 4 u aksamı gordum o akıntıyı sadece ıkı gun surdu bıttı oyle anladım yumurtladıgımı.
Ben tam takip edemedim bu ay akıntımı çünkü ayakalarımı üşüttüğüm anda akıntım çoğalır benim ,malum havalarda soğuk. o yüzden takip edemedim gün aşırı yapıyoruz inşallah sağlıkla olur ya ben ilk bebeğimi kaybetmeseydim bu hafta doğum yapacaktım çok istiyorum o yüzden moral olsa bana keşke ama sanmıyorum ya olcagını :KK43:

Benim ilk bebeğim 9 ay sonra olmuştu :( ama şimdi yine bekliyorum 4 ay oldu bu ayda olmazsa 5 puff:işsiz:

Ben tam takip edemedim bu ay akıntımı çünkü ayakalarımı üşüttüğüm anda akıntım çoğalır benim ,malum havalarda soğuk. o yüzden takip edemedim gün aşırı yapıyoruz inşallah sağlıkla olur ya ben ilk bebeğimi kaybetmeseydim bu hafta doğum yapacaktım çok istiyorum o yüzden moral olsa bana keşke ama sanmıyorum ya olcagını :KK43:
Oy kuzum dusunme oyle ya Allah herseyın hayırlısını versın.. :KK200::KK200:

Back