- Konu Sahibi slvlovehmt
Bazi kadinlar var 8 9 tane cocuk dogurmus şimdi hepsi yumurtlama gununemi denk getirmiş oluyo bazen şaşırıyorum dusununce valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef sabah regl oldum Simdi haril haril kür arastiriyorum
Canım bunun birçok sebebi olabilir, en güzeli bir doktora danışmak..Merhaba kızlar bu ay ovuslasyon günümde regl oldum 15 günde iki kez oldum nedenolabilir
İncir havuç kürü yap ben bu ay yapıyorum bakalim hamile kalabilecekmiyimMalesef sabah regl oldum Simdi haril haril kür arastiriyorum
Insallah hamile kalirsin canim. Benim de kür konusunda kafam cok karisti cok arastirdim simdi napicagimi sasirdimİncir havuç kürü yap ben bu ay yapıyorum bakalim hamile kalabilecekmiyim
Bende bi umut belki işe yarar diye yapiyorum 5 aydir bebek istiyoruz bide bu kürü deneyim dedim ne duysam yapasim geliyo belki olur diyeInsallah hamile kalirsin canim. Benim de kür konusunda kafam cok karisti cok arastirdim simdi napicagimi sasirdim
İşte o yuzden hersey kafamizi karistiriyor. Ben ari sutu bal polen propolis arastiriyorum. Onu kullanicam sanirimBende bi umut belki işe yarar diye yapiyorum 5 aydir bebek istiyoruz bide bu kürü deneyim dedim ne duysam yapasim geliyo belki olur diye
Bunu ilk defa duydum nasil uygulaniyo o canimİşte o yuzden hersey kafamizi karistiriyor. Ben ari sutu bal polen propolis arastiriyorum. Onu kullanicam sanirim
Canım incir havuç kürü nasıl oluyorİncir havuç kürü yap ben bu ay yapıyorum bakalim hamile kalabilecekmiyim
Bi dahaki aya inşallah canım valla bulduklarını bizimle de paylaş tatlım malum ihtiyacımız varMalesef sabah regl oldum Simdi haril haril kür arastiriyorum
Ben şöyle yapiyorum canim. Her sabah 1 litreye yakin hazir suyu kaynatiyorum 7-8 tane inciri dograyip suya atıyorum 10 dk kaynayinca incirler bir tane büyük havucu dograyip koyuyorum toplam 20 dk hepsi kayniyo iliyinca aç karnina içiyorum diğer bardağida yatmadan önce içiyorum günde iki defa içiliyorCanım incir havuç kürü nasıl oluyor
Sağol tatlım peki ne için içilecek bu faydalı bir şey yapalım derken yanlışa düşmeyelimBen şöyle yapiyorum canim. Her sabah 1 litreye yakin hazir suyu kaynatiyorum 7-8 tane inciri dograyip suya atıyorum 10 dk kaynayinca incirler bir tane büyük havucu dograyip koyuyorum toplam 20 dk hepsi kayniyo iliyinca aç karnina içiyorum diğer bardağida yatmadan önce içiyorum günde iki defa içiliyor
İşte o yuzden hersey kafamizi karistiriyor. Ben ari sutu bal polen propolis arastiriyorum. Onu kullanicam sanirim
Yumurtayi büyütmek ve çatlatmak için içiliyor canımSağol tatlım peki ne için içilecek bu faydalı bir şey yapalım derken yanlışa düşmeyelim
Âmin Canm tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaBen sat 2 ocakti hamileyim :) insallah isteyen herkese verir rabbim
Ben sat 2 ocakti hamileyim :) insallah isteyen herkese verir rabbim
Canım ne zaman testler de çıktıBen sat 2 ocakti hamileyim :) insallah isteyen herkese verir rabbim