- 24 Ekim 2016
- 41
- 30
- 3
- 43
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
selam kızlar bende yapıyorum soğan bakalım hayırlısı :)Bende soğan yaptım
28 aralikta evde test yaptim cnm cok silik cikti 3+4 tu cnm surekli tekrarladim en son dayanamadim tahlile gittim 30 aralikta 131 cikti bhcgCanım ne zaman testler de çıktı
darısı başımıza inşallah :) bende sadece akıntıyı çoğalttı bu normal bir şeymi?Sogan kuru yapın kızlar. Ilk hamılelıgımde yaptıgım ay hamıle kalmıstım..
Canım hıc hatırlayamıyorum ama olabılır ıcerıyı temızlıyo ya.darısı başımıza inşallah :) bende sadece akıntıyı çoğalttı bu normal bir şeymi?
Gozun aydın canım baya mınık ogrenmıssın28 aralikta evde test yaptim cnm cok silik cikti 3+4 tu cnm surekli tekrarladim en son dayanamadim tahlile gittim 30 aralikta 131 cikti bhcg
inşallah işe yarar...Canım hıc hatırlayamıyorum ama olabılır ıcerıyı temızlıyo ya.
Aynen cnm oglumda da bu sekilde hemen ogrenmistim bende belirtiler cok belirgin oluyo ozellikle kasik ve bel agrilariGozun aydın canım baya mınık ogrenmıssın
ben hicbirsey kullanmiyorum canim doktora gittim bir sorunum olmadigini soyledi sadece erken menopoz varmis yumurtalarim azaliyormuz hsg. cektirdim iste 3 ay daha bekleyelim dedi ovulasyon testi kullandim bu ay degerlendim bir guzelde bakalim bekleyip gorucem artikEvett geçtiğimiz iki ay klomen ovitrelle kullandım 32. Gün adet oldum bu ay hiç bişey kullanmadım ama geçen aylara göre bat beklıyorum 19 yada 20si sen kullanıyomusun klomen felan
Kızlar benim bat yarın ama herhangi bir belirti yok dün test yaptım malesef negatif umarım hastalanmam bi yandanda bebiş olsaydı testte çıkmazmıydı ki
Acilde bakıyolarmı ki ne dicem hiç bilmiyorum ama çokda merak ediyorummmmKismet cnm hic belli olmaz gec dollenme varsa cikmayabilir aksam acile git gec dollenme varsa bile kanda sonuc cikar hamissen belli olur
Bakmaz olurlarmi cnm gidip suphen oldugunu soyluyosun baktirmak istiyorum diyosun hemen kan aliyolar yarin saat sonra sonucu veriyolarAcilde bakıyolarmı ki ne dicem hiç bilmiyorum ama çokda merak ediyorummmm
Cnm 26 ocak mi bat anlamadim eger oyleyse gormezKızlar bısey sorcam yarın doktor randevum var onceden alınmıs bır randevuydu normal muayene ıcın. Batım 26 sında eger bısey varsa takvıme gore 2 haftalık hamılelık gosterıyo. Bunu doktor gorebılırmı ??
Bak şimdi daha çok heycanlandım yaaa :) akşam gitsem mi yarını mı beklesem bilemedimBakmaz olurlarmi cnm gidip suphen oldugunu soyluyosun baktirmak istiyorum diyosun hemen kan aliyolar yarin saat sonra sonucu veriyolar
Yakininda hastane var mi saat 5 ten sonra butun hastaneler acilden kan aliyo yarimsaat sonra sonuc cikiyo sabredersen yarini bekleBak şimdi daha çok heycanlandım yaaa :) akşam gitsem mi yarını mı beklesem bilemedim
Evet canım 26 ocak bat.. :)Cnm 26 ocak mi bat anlamadim eger oyleyse gormez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?