Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Sogan kuru yapın kızlar. Ilk hamılelıgımde yaptıgım ay hamıle kalmıstım..

Kizlar bat a 7 gun var
Pembe akinti ve kahve leke geldi
Bu ay ovulasyon testinde cift cizgi cikmadi
Hatta LH kismi hic birsey gostermiyor bugun bile.
Ben de cok degerlendirmedim butun ay iki kere sadece
Kist polip vs yaziyo internette basina biyle bir sey gelen var mi?

Evett geçtiğimiz iki ay klomen ovitrelle kullandım 32. Gün adet oldum bu ay hiç bişey kullanmadım ama geçen aylara göre bat beklıyorum 19 yada 20si sen kullanıyomusun klomen felan
ben hicbirsey kullanmiyorum canim doktora gittim bir sorunum olmadigini soyledi sadece erken menopoz varmis yumurtalarim azaliyormuz hsg. cektirdim iste 3 ay daha bekleyelim dedi ovulasyon testi kullandim bu ay degerlendim bir guzelde bakalim bekleyip gorucem artik

Kızlar benim bat yarın ama herhangi bir belirti yok dün test yaptım malesef negatif umarım hastalanmam bi yandanda bebiş olsaydı testte çıkmazmıydı ki

Kızlar benim bat yarın ama herhangi bir belirti yok dün test yaptım malesef negatif umarım hastalanmam bi yandanda bebiş olsaydı testte çıkmazmıydı ki

Kismet cnm hic belli olmaz gec dollenme varsa cikmayabilir aksam acile git gec dollenme varsa bile kanda sonuc cikar hamissen belli olur

Kızlar bısey sorcam yarın doktor randevum var onceden alınmıs bır randevuydu normal muayene ıcın. Batım 26 sında eger bısey varsa takvıme gore 2 haftalık hamılelık gosterıyo. Bunu doktor gorebılırmı ??

Acilde bakıyolarmı ki ne dicem hiç bilmiyorum ama çokda merak ediyorummmm
Bakmaz olurlarmi cnm gidip suphen oldugunu soyluyosun baktirmak istiyorum diyosun hemen kan aliyolar yarin saat sonra sonucu veriyolar

Cnm 26 ocak mi bat anlamadim eger oyleyse gormez

Bakmaz olurlarmi cnm gidip suphen oldugunu soyluyosun baktirmak istiyorum diyosun hemen kan aliyolar yarin saat sonra sonucu veriyolar
Bak şimdi daha çok heycanlandım yaaa :) akşam gitsem mi yarını mı beklesem bilemedim

Bak şimdi daha çok heycanlandım yaaa :) akşam gitsem mi yarını mı beklesem bilemedim
Yakininda hastane var mi saat 5 ten sonra butun hastaneler acilden kan aliyo yarimsaat sonra sonuc cikiyo sabredersen yarini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…