- 5 Eylül 2016
- 246
- 176
- 23
- 35
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Öyle yapacam canım benim çok teşekkür ederimCanım bugun olduysa ılıskı tamam yarın atla dıger gune calıs. Bı de bı yerde okudum ıkı kırmızı cızgı cıktıgında ertesı gun aksam ılıskıye gırın dıye. Ama rıske atma devam et ıkı gunde bır.
Bu belirtiler benim her ay adet öncesi yaşadıklarım aslında, hiçbir fark yokBelırtıler nasıl da degısıyo benım de ılk hamılelıgımde acayıp ates basıyodu :)
Canım ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz zaten en uygunu sabah 10 ile akşam 8 arası ve her gün aynı saatte ben onu gebelik zannettim ondan öyle dedimAslında ilk idrarla yapmadım sabah sınavım vardı gitmeden bir bardak su içtim ben üşüyünce afedersin sık sık idrara çıkarım yine de dayandım gitmedim gelirken test yaptım öyle çıktı işte
Canım ınsallah yaÖyle yapacam canım benim çok teşekkür ederimumarım dediğin gibi olur 24 de yıl dönümümüz eşime hamile olduğum haberini vermeyi çok istiyorum. Rabbim hayırlısıyla evlatlar nasip etsin
Keşke olsaydı canım yaCanım ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz zaten en uygunu sabah 10 ile akşam 8 arası ve her gün aynı saatte ben onu gebelik zannettim ondan öyle dedim
Olsun bekle canım adet olmadığın sürece umut var belkide geç döllenme olacakKızlar selam.. Adetten 1 gün önce test yapmistim silik çıkmıştı. Adet gecikmesinin ilk günü ise negatif çıkmıştı. Doktorum biraz daha bekle dedi, yarım saat önce tekrar yaptim ve negatif... 4. gecikme günü bugün ve inanılmaz derecede sarı akıntım var ama sanırım gebelik yok
4 gün gecikme çok değil mi senceOlsun bekle canım adet olmadığın sürece umut var belkide geç döllenme olacak
Olur canım sitres yapma ben kızıma hamileyken birsürü başıma kaza geldi hatta daha hamileliğimi öğrenmeden ev bile taşımıştık hiç bişe olmadı ama geçen ay bir poşeti eğildim yerden aldım içimden birşey koptuğunu hissettim düşük yaptım rabbim hemen ardından tekrar nasip etti eğer olacağı varsa oluyor sabır ve tevekkül et inşallah seninde en kısa sürede olacaktırKeşke olsaydı canım ya
Vallaha canım bu durum kişiden kişiye değişir, seni yanlış yönlendirmek istemem. Ben 28 günde bir adet olurum. 13. Yada 14. Gün yumurtlama günüm. İlk çocuğumda adete 6 gün varken öğrendim. İkincisi ise adet geçtikten sonra öğrendim. Döllenmenin üzerinden en az 10 gün geçmeli ki idrarda göresin. Hayırlısı olsun inşallahbenimde adetim biteli 11.günüm sol kasıgımda agrılarım var adet sancısı gıbı agrılarım oluyor bacaklarıma belime vuruyor sence enfeksiyonmu belirtimi ve ne zaman evdekı ıdrar testinden yapayım bir umut ıste tskler
Hayır üzülme zaten olacağı varsa olmaz Allah ona ol dedikten sonra olacaktır yumurtlama falan bunun bahanesi canım4 gün gecikme çok değil mi senceyumurtlama zamanımı akıntı ve ağrıdan takip etmiştim aslında.. üzgünüm gerçekten
Gozun aydın canım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahMerhabalar bayanlar. Doktora gittim,iltihap için tedavi oldum, kontrolleri yaptırdım,doktorla gün belirledim ve dua ettim hep.2 haftadır belirtiler vardı hep kendimi sakin tutmaya çalışıyordum, en son bugün adetimin 4 gün geçmesinden güç alarak yaptım test. İki çizgide belirgin çıktıpazartesi doktoruma gideceğim ama bekleyemiyorum. Çok tuhaf bir ruh hali içerisindeyim
Gözün aydın inşallah küçük duana kavuşursun.Merhabalar bayanlar. Doktora gittim,iltihap için tedavi oldum, kontrolleri yaptırdım,doktorla gün belirledim ve dua ettim hep.2 haftadır belirtiler vardı hep kendimi sakin tutmaya çalışıyordum, en son bugün adetimin 4 gün geçmesinden güç alarak yaptım test. İki çizgide belirgin çıktıpazartesi doktoruma gideceğim ama bekleyemiyorum. Çok tuhaf bir ruh hali içerisindeyim
Doğru diyosun canım, regl olana kadar bekleyeceğim artıkHayır üzülme zaten olacağı varsa olmaz Allah ona ol dedikten sonra olacaktır yumurtlama falan bunun bahanesi canım
Hadi ya Allah kızını size bağışlasın canım benim bu bebeğinizi de aynı şekilde dilerim inŞAllaj güzel bir hamilelik geçirirsin zamanı gelince de pıt diye tek sancıda doğurursun inŞAllahOlur canım sitres yapma ben kızıma hamileyken birsürü başıma kaza geldi hatta daha hamileliğimi öğrenmeden ev bile taşımıştık hiç bişe olmadı ama geçen ay bir poşeti eğildim yerden aldım içimden birşey koptuğunu hissettim düşük yaptım rabbim hemen ardından tekrar nasip etti eğer olacağı varsa oluyor sabır ve tevekkül et inşallah seninde en kısa sürede olacaktır
aminn tskler cAnım sende hayırlarla kucagına al salıh bır evlat olsun ınsVallaha canım bu durum kişiden kişiye değişir, seni yanlış yönlendirmek istemem. Ben 28 günde bir adet olurum. 13. Yada 14. Gün yumurtlama günüm. İlk çocuğumda adete 6 gün varken öğrendim. İkincisi ise adet geçtikten sonra öğrendim. Döllenmenin üzerinden en az 10 gün geçmeli ki idrarda göresin. Hayırlısı olsun inşallah
Hadi ya Allah kızını size bağışlasın canım benim bu bebeğinizi de aynı şekilde dilerim inŞAllaj güzel bir hamilelik geçirirsin zamanı gelince de pıt diye tek sancıda doğurursun inŞAllahOlur canım sitres yapma ben kızıma hamileyken birsürü başıma kaza geldi hatta daha hamileliğimi öğrenmeden ev bile taşımıştık hiç bişe olmadı ama geçen ay bir poşeti eğildim yerden aldım içimden birşey koptuğunu hissettim düşük yaptım rabbim hemen ardından tekrar nasip etti eğer olacağı varsa oluyor sabır ve tevekkül et inşallah seninde en kısa sürede olacaktır
İnşallah canïm güzel haberlerini bekliyoruz.İnşAllahhhh bakalım ayın 19 da belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?