Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Öyle yapacam canım benim çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur 24 de yıl dönümümüz eşime hamile olduğum haberini vermeyi çok istiyorum. Rabbim hayırlısıyla evlatlar nasip etsin

Kızlar selam.. Adetten 1 gün önce test yapmistim silik çıkmıştı. Adet gecikmesinin ilk günü ise negatif çıkmıştı. Doktorum biraz daha bekle dedi, yarım saat önce tekrar yaptim ve negatif... 4. gecikme günü bugün ve inanılmaz derecede sarı akıntım var ama sanırım gebelik yok

Canım ovulasyon testi ilk idrarla yapılmaz zaten en uygunu sabah 10 ile akşam 8 arası ve her gün aynı saatte ben onu gebelik zannettim ondan öyle dedim

Olsun bekle canım adet olmadığın sürece umut var belkide geç döllenme olacak

Olsun bekle canım adet olmadığın sürece umut var belkide geç döllenme olacak
4 gün gecikme çok değil mi sence yumurtlama zamanımı akıntı ve ağrıdan takip etmiştim aslında.. üzgünüm gerçekten

Keşke olsaydı canım ya
Olur canım sitres yapma ben kızıma hamileyken birsürü başıma kaza geldi hatta daha hamileliğimi öğrenmeden ev bile taşımıştık hiç bişe olmadı ama geçen ay bir poşeti eğildim yerden aldım içimden birşey koptuğunu hissettim düşük yaptım rabbim hemen ardından tekrar nasip etti eğer olacağı varsa oluyor sabır ve tevekkül et inşallah seninde en kısa sürede olacaktır

Merhabalar bayanlar. Doktora gittim,iltihap için tedavi oldum, kontrolleri yaptırdım,doktorla gün belirledim ve dua ettim hep.2 haftadır belirtiler vardı hep kendimi sakin tutmaya çalışıyordum, en son bugün adetimin 4 gün geçmesinden güç alarak yaptım test. İki çizgide belirgin çıktı pazartesi doktoruma gideceğim ama bekleyemiyorum. Çok tuhaf bir ruh hali içerisindeyim

Vallaha canım bu durum kişiden kişiye değişir, seni yanlış yönlendirmek istemem. Ben 28 günde bir adet olurum. 13. Yada 14. Gün yumurtlama günüm. İlk çocuğumda adete 6 gün varken öğrendim. İkincisi ise adet geçtikten sonra öğrendim. Döllenmenin üzerinden en az 10 gün geçmeli ki idrarda göresin. Hayırlısı olsun inşallah

4 gün gecikme çok değil mi sence yumurtlama zamanımı akıntı ve ağrıdan takip etmiştim aslında.. üzgünüm gerçekten
Hayır üzülme zaten olacağı varsa olmaz Allah ona ol dedikten sonra olacaktır yumurtlama falan bunun bahanesi canım

Gozun aydın canım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah

Gözün aydın inşallah küçük duana kavuşursun.

Hadi ya Allah kızını size bağışlasın canım benim bu bebeğinizi de aynı şekilde dilerim inŞAllaj güzel bir hamilelik geçirirsin zamanı gelince de pıt diye tek sancıda doğurursun inŞAllah Haklısın Allah nasip ederse ne olursa olsun olacak olmamışsa da vardır rabbimin bir bildiği hayırlısıyla gelsin yavrularımız inşAllah.

aminn tskler cAnım sende hayırlarla kucagına al salıh bır evlat olsun ıns

Hadi ya Allah kızını size bağışlasın canım benim bu bebeğinizi de aynı şekilde dilerim inŞAllaj güzel bir hamilelik geçirirsin zamanı gelince de pıt diye tek sancıda doğurursun inŞAllah Haklısın Allah nasip ederse ne olursa olsun olacak olmamışsa da vardır rabbimin bir bildiği hayırlısıyla gelsin yavrularımız inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…