Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bu kötü olmuş sana mülayim bir doktor gerekli doktoruna güvenmen için . Kontrollere yalnız gitme en azından bir sorun olur ise yardımcı olur .

İnşallah canïm güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşAllah ama benim umudum bitti gibi ben soğan suyuyla yumurtalıklarım gelişir diye düşünüyordum ama çatlaması için birşey düşünememişim orayı atladım sanırım yumurta gelişmiş fakat catlamıyır ben bu ay çok istiyordum olmasını ama olmayacak gibi adetime 10 gün kaldı ama hala da çatlamadı

Üzme kendini hergun incir ve havuç yemeye başla , normalde incir ve havuç kürü var ama sen geç kaldın o nedenle yimege başla belki işe yarar . Birde çörek otu tarçın ve bal karışımï kürü var baktïn bu ay hamile kalmadın reglinin ikinci günü başlanıyor onu yaparsïn inyernette tarifi var .

Birde soğan suyu rahmi temizlemek için kullanılıyor . Kist , iltihap var ise temizlensin diye doktorlar öneriyor .

Hayırlısı olsun canım

Soğan kürünü uyguladım o bittikten sonra da sabah akşam aç karnına 2 tane incir yedim yine de olmadı faydasını göremedim

Birde soğan suyu rahmi temizlemek için kullanılıyor . Kist , iltihap var ise temizlensin diye doktorlar öneriyor .
15 gün içtim soğan kürünü ve ovulasyon testlerim şu şekilde bu sabahta yaptım biraz daha silikti

Eklentiler

• IMG_0115.JPG
    26,6 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba idrarda dun ikinci çizgiyi silik görünce bugun kan testi yaptırdım adetime 5 gun var sonuç 8.62 çıktı. Doktor 1 hafta sonra tekrarlayıp değerine bakalım yine dedi, siz ne zaman öğrendiniz ve değeriniz kaçtı acaba :) şimdiden sevinmek istemiyorum :)
Ne diyorsunuz

Canım gozun aydınn. Doktor hamılelık var dedıyse zıl takıp oynamaya basla

Canım gozun aydınn. Doktor hamılelık var dedıyse zıl takıp oynamaya basla
Ayyy erkenden öğrenmem çok kötü gercekten. İnsan sevinemiyor bile değerler daha küçücük olduğu icin :)) bir hafta daha sıkacağım dişimi adete 5 kaldı

Hayırlı olsun canım benim. Valla umut oluyorsunuz bizlere

Ayyy erkenden öğrenmem çok kötü gercekten. İnsan sevinemiyor bile değerler daha küçücük olduğu icin :)) bir hafta daha sıkacağım dişimi adete 5 kaldı
Erkenden yaptırmasaydın o zaman kız hadı bakalım 5 gun sonra yukselen degerlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…