- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Hepsinin resmini çek at bakim canımKızlarrrr kafayı yicem ya 5 te tekrar test yaptım bi önceki haline yani C den biraz daha açık çift çizgi çıktı. Ne demek oluyor bu anlamadım.olur aydınlatın beni
Koysana fotoyuKızlarrrr kafayı yicem ya 5 te tekrar test yaptım bi önceki haline yani C den biraz daha açık çift çizgi çıktı. Ne demek oluyor bu anlamadım.E olur aydınlatın beni
Bekle canım bence diyecem beklemiyeceksin yarın sabah ilk idrarla yap istersenbenimde adetim biteli 11.günüm sol kasıgımda agrılarım var adet sancısı gıbı agrılarım oluyor bacaklarıma belime vuruyor sence enfeksiyonmu belirtimi ve ne zaman evdekı ıdrar testinden yapayım bir umut ıste tskler
Yumurrluyo olabılırsın canım ??? Testı gunun gecınce yap derımbenimde adetim biteli 11.günüm sol kasıgımda agrılarım var adet sancısı gıbı agrılarım oluyor bacaklarıma belime vuruyor sence enfeksiyonmu belirtimi ve ne zaman evdekı ıdrar testinden yapayım bir umut ıste tskler
1 haftadır böyleyim canım adet düzensizliğim vardı kıs ameliyatı oldum ıns duzenlı olurum da bebegim olurYumurrluyo olabılırsın canım ??? Testı gunun gecınce yap derım
beklerim canım oyuzden sordum tecrubelisiniz 2 hafta ıyımıBekle canım bence diyecem beklemiyeceksin yarın sabah ilk idrarla yap istersen
Koysana fotoyu
Ayy ben yanlış anladım canım gebelik testi soruyorsun sandım sen yumurtlama dönemindesin ovulasyon testi yapacaksan yap hemen gününü kaçırma eğer yapmıyacaksan bu dönemde ikigünde bir mutlaka ilişki olsunbeklerim canım oyuzden sordum tecrubelisiniz 2 hafta ıyımı
OvulasyonCanım bunlar ovulasyon testımı gebelık testımı ?
Canım nıye uzuluyosun yumurtluyosun ne guzel devam et calısmaya ıkı gunde bır..Ovulasyon
tm cnm tsk ederim diğerlerinede sordum 2 hafta bekleyim olmadı ovlsyn yaparımAyy ben yanlış anladım canım gebelik testi soruyorsun sandım sen yumurtlama dönemindesin ovulasyon testi yapacaksan yap hemen gününü kaçırma eğer yapmıyacaksan bu dönemde ikigünde bir mutlaka ilişki olsun
Ben pcos hastasıyımCanım nıye uzuluyosun yumurtluyosun ne guzel devam et calısmaya ıkı gunde bır..
Ben çok faydasını gördüm hemen hamile kaldım tavsiye ederim canımtm cnm tsk ederim diğerlerinede sordum 2 hafta bekleyim olmadı ovlsyn yaparım
Dün değerlendiremedik sabah ilişki oldu akşam 5 te felan da yine test yaptım yine koyulaşmaya başladı anlamadım ki neden böyle olduCanım senin 6 sı pozitif 7 sinde çatlamış inşallah değerlendirmişsindir
Niyeki sıvı alımına dikkat ettinmi benimkilerde gerçi öyle oldu bende en koyu günü birde ertesi günü değerlendirdim sen iki günde bir çalışma ya devam et garantiye alDün değerlendiremedik sabah ilişki oldu akşam 5 te felan da yine test yaptım yine koyulaşmaya başladı anlamadım ki neden böyle oldu
Canım bugun olduysa ılıskı tamam yarın atla dıger gune calıs. Bı de bı yerde okudum ıkı kırmızı cızgı cıktıgında ertesı gun aksam ılıskıye gırın dıye. Ama rıske atma devam et ıkı gunde bır.Dün değerlendiremedik sabah ilişki oldu akşam 5 te felan da yine test yaptım yine koyulaşmaya başladı anlamadım ki neden böyle oldu
Aslında ilk idrarla yapmadım sabah sınavım vardı gitmeden bir bardak su içtim ben üşüyünce afedersin sık sık idrara çıkarım yine de dayandım gitmedim gelirken test yaptım öyle çıktı işteNiyeki sıvı alımına dikkat ettinmi benimkilerde gerçi öyle oldu bende en koyu günü birde ertesi günü değerlendirdim sen iki günde bir çalışma ya devam et garantiye al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?