Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bekle canım bence diyecem beklemiyeceksin yarın sabah ilk idrarla yap istersen

Yumurrluyo olabılırsın canım ??? Testı gunun gecınce yap derım

beklerim canım oyuzden sordum tecrubelisiniz 2 hafta ıyımı
Ayy ben yanlış anladım canım gebelik testi soruyorsun sandım sen yumurtlama dönemindesin ovulasyon testi yapacaksan yap hemen gününü kaçırma eğer yapmıyacaksan bu dönemde ikigünde bir mutlaka ilişki olsun

belirtilerini soruyorum bazı arkadaslara sende belirtileri soylermisin ve adet bittikten kacgun sonra test yaptın

tm cnm tsk ederim diğerlerinede sordum 2 hafta bekleyim olmadı ovlsyn yaparım

Dün değerlendiremedik sabah ilişki oldu akşam 5 te felan da yine test yaptım yine koyulaşmaya başladı anlamadım ki neden böyle oldu
Niyeki sıvı alımına dikkat ettinmi benimkilerde gerçi öyle oldu bende en koyu günü birde ertesi günü değerlendirdim sen iki günde bir çalışma ya devam et garantiye al

Dün değerlendiremedik sabah ilişki oldu akşam 5 te felan da yine test yaptım yine koyulaşmaya başladı anlamadım ki neden böyle oldu
Canım bugun olduysa ılıskı tamam yarın atla dıger gune calıs. Bı de bı yerde okudum ıkı kırmızı cızgı cıktıgında ertesı gun aksam ılıskıye gırın dıye. Ama rıske atma devam et ıkı gunde bır.

Niyeki sıvı alımına dikkat ettinmi benimkilerde gerçi öyle oldu bende en koyu günü birde ertesi günü değerlendirdim sen iki günde bir çalışma ya devam et garantiye al
Aslında ilk idrarla yapmadım sabah sınavım vardı gitmeden bir bardak su içtim ben üşüyünce afedersin sık sık idrara çıkarım yine de dayandım gitmedim gelirken test yaptım öyle çıktı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…