- 3 Mart 2013
- 215
- 91
- 118
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Amin canim insallah. Yani 15 gundur kasiklarimda agri var hani bi sagda belirli bi noktada batma gibi sonra bi bakiosun dok taraf aciyo. Bel agrisi filan da var ama isim geregi zaten hep ayaktayim ondan da olabilir.Bende bugun senı arıyodum. Belırtı fln herhangı bısey varmı.. Hayırlısı olsun ınsallah
Ilk hamılelıgımde benımde oyle oluyodu batıyo sızlıyo gıbı gelıp gıden agrılar. Kanı ıstedıgın zaman verebılıyosun dımı?Amin canim insallah. Yani 15 gundur kasiklarimda agri var hani bi sagda belirli bi noktada batma gibi sonra bi bakiosun dok taraf aciyo. Bel agrisi filan da var ama isim geregi zaten hep ayaktayim ondan da olabilir.
İnsallah canım ama daha 5 gun var yaw sımdıden mı agrır :/Kızlar benimde bat 10ocak ama kasıklarım çok ağrıyor inş kırmızıları görmem inş
O zaman direk hastaneye gideyim yoksa sonuclar pazartesine kalir ben catlarim. Batim bugundu ve olmadi dun test yapmistim 2 cizgiyi gordum ama silikti insallah kanda da hersey guzel cikarHastahanede öğleden sonra sonuç çıkıyor ana sağlık ocağı bir gün sonra veriyor bence hastahaneye git kaç gün geçti bat
Canim acile git midem bulaniyo beta hcgye bakabilir misiniz de hemen kan aliyolar 2 saate sonucun cikiyo hic beklemeO zaman direk hastaneye gideyim yoksa sonuclar pazartesine kalir ben catlarim. Batim bugundu ve olmadi dun test yapmistim 2 cizgiyi gordum ama silikti insallah kanda da hersey guzel cikar
İnsallah canım ama daha 5 gun var yaw sımdıden mı agrır :/
Kesinlikle vallahi sabrınızı Kutluyorum ben çift çizgiyi hayalde olsa görürsem direk kan vermeye acile falan giderim inşaallah Rabbim güzel haberler almanı nasip etsinO zaman direk hastaneye gideyim yoksa sonuclar pazartesine kalir ben catlarim. Batim bugundu ve olmadi dun test yapmistim 2 cizgiyi gordum ama silikti insallah kanda da hersey guzel cikar
Bende hic bilmiyorum ki giden arkadaslar bizi bilgilendirir misinizIlk hamılelıgımde benımde oyle oluyodu batıyo sızlıyo gıbı gelıp gıden agrılar. Kanı ıstedıgın zaman verebılıyosun dımı?
Eneeeee sılık cızgıyı gordun mu ohh topık hamıle kaynıcak desenızeO zaman direk hastaneye gideyim yoksa sonuclar pazartesine kalir ben catlarim. Batim bugundu ve olmadi dun test yapmistim 2 cizgiyi gordum ama silikti insallah kanda da hersey guzel cikar
İnsallah canım sende batı bekle bakalım sonra test yaparsınİnan bende bikmiyorim ki kasık ağrıları çekiyorum benim iş yerindeki arkadaşımında öle olmuştu kasıkları beli ağrıyordu sonra baktikki hamile yani :)
İnsallah canım sende batı bekle bakalım sonra test yaparsın
Doktorumdan memnunum ama filmi Dr çekmiyor radyoloji uzmanı çekiyor canmİnşaallah bakalım doktorum nasıl bakacak bu duruma ben istiyorum çünkü kendi bişey söylemedi doktorundan memnun musun hsg çekiminden falan
Canım Beni de ekleyebilir misin bat 30 OcakAmin canım.
Çift çizgiyi bir tek ovülasyonda görebiliyorum zaten başka da tık yok
He bizim burada doktorun kendiside geliyorda ondan sordumDoktorumdan memnunum ama filmi Dr çekmiyor radyoloji uzmanı çekiyor canm
Sonradan hayal kirikligi yasamak istemedim. Hem 2 gun gecerse daha kesin olur diye ikna ettim kendimiKesinlikle vallahi sabrınızı Kutluyorum ben çift çizgiyi hayalde olsa görürsem direk kan vermeye acile falan giderim inşaallah Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin
Orasıda doğru ama yinede sabırlısınız maşallah ilk bebek mi olacak inşaallahSonradan hayal kirikligi yasamak istemedim. Hem 2 gun gecerse daha kesin olur diye ikna ettim kendimi
Haklısın canım kan testınıde yap kafan rahat olsun..Sonradan hayal kirikligi yasamak istemedim. Hem 2 gun gecerse daha kesin olur diye ikna ettim kendimi
Yok canım ben kullanmıyorum.Kızlar ovulasyon testi kullanıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?