• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Rahim filminde anlıyorlar canım . Benim 3 defa aşılama yapıldı tutmadı sonra tüplere baktılar gerçi ben söyledim öyle bakıldı (kk grubundaki arkadaşlardan öğrendim bende rahim film işlemini ) Film çekilme işlemi sırasında renkli bir sıvı veriliyor rahim yoluna oradan anlaşıyor , tüplerden bu sıvının rahime ulaşmasî gerekiyormuş .bazen bu işlem sırasında açılıyormuş ama benim açılmadı , yarın kontrol var ve reglimin 3 yada 4 cü günü bu işlem daha gelişmiş teknoloji ile tekrar açma işlemi yapılacak . Açılmaz ise ne yapılacak bilmiyorum bende .
Film çekilirken canın acıdı mı bu ay bende düşünüyorum

Ben Bursa da bi özel hastanede çektirdim odada yatış işlem vs toplam 750 lira tuttu Canm merak ettiğini sorabilirsin tabiki
Aaa bende Bandırma'dayım burası küçük olduğu için Bursa'dan doktor araştırdım geçen gün onuda bulamadım bi sorun çıktımı peki

Ne zaman çekildin canım nerde çekildin ne kadara çekildin bi sorun çıkmamıştır inşaallah
Ben almanyada yaşıyorum jinekolog özel bir klinik ve sağlık sigortam var ekstra ücret ödemedim . Malesef her iki tüpler tıkalı çıktı , başka bir hastaneye yönlendirdiler laporoskopik yapılacaktı ancak benim kanda pıhtılaşma normalden yavaş olduğu için doktor operasyonu bir sonraki regli sonrasına erteledi . Dün kan verdim kandaki pıhtılaşma test yapılacak , operasyonda kanama durmaz ise hangi ilacı kullanacaklarïnı tespit edeceklermiş . Laporiskopik işlem göbek deliginden ve vajinadan kamera sokuluyormuş ve vajinadan ilaç veriliyormuş rahim kanallarına . Ayyyy doktor olucam bu kadar işlemden sonra :KK48:

Ben almanyada yaşıyorum jinekolog özel bir klinik ve sağlık sigortam var ekstra ücret ödemedim . Malesef her iki tüpler tıkalı çıktı , başka bir hastaneye yönlendirdiler laporoskopik yapılacaktı ancak benim kanda pıhtılaşma normalden yavaş olduğu için doktor operasyonu bir sonraki regli sonrasına erteledi . Dün kan verdim kandaki pıhtılaşma test yapılacak , operasyonda kanama durmaz ise hangi ilacı kullanacaklarïnı tespit edeceklermiş . Laporiskopik işlem göbek deliginden ve vajinadan kamera sokuluyormuş ve vajinadan ilaç veriliyormuş rahim kanallarına . Ayyyy doktor olucam bu kadar işlemden sonra :KK48:
Aaa çok geçmiş olsun inşaallah biran önce tüm sağlık sorunlarından kurtulursun bebişler gelişinde doktorda oluruz :KK76:

Back