• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bende bugun senı arıyodum. Belırtı fln herhangı bısey varmı.. Hayırlısı olsun ınsallah :dua:
Amin canim insallah. Yani 15 gundur kasiklarimda agri var hani bi sagda belirli bi noktada batma gibi sonra bi bakiosun dok taraf aciyo. Bel agrisi filan da var ama isim geregi zaten hep ayaktayim ondan da olabilir.

Kızlar benimde bat 10ocak ama kasıklarım çok ağrıyor inş kırmızıları görmem inş :dua::KK49:

Amin canim insallah. Yani 15 gundur kasiklarimda agri var hani bi sagda belirli bi noktada batma gibi sonra bi bakiosun dok taraf aciyo. Bel agrisi filan da var ama isim geregi zaten hep ayaktayim ondan da olabilir.
Ilk hamılelıgımde benımde oyle oluyodu batıyo sızlıyo gıbı gelıp gıden agrılar. Kanı ıstedıgın zaman verebılıyosun dımı?

Hastahanede öğleden sonra sonuç çıkıyor ana sağlık ocağı bir gün sonra veriyor bence hastahaneye git kaç gün geçti bat
O zaman direk hastaneye gideyim yoksa sonuclar pazartesine kalir ben catlarim. Batim bugundu ve olmadi dun test yapmistim 2 cizgiyi gordum ama silikti insallah kanda da hersey guzel cikar

O zaman direk hastaneye gideyim yoksa sonuclar pazartesine kalir ben catlarim. Batim bugundu ve olmadi dun test yapmistim 2 cizgiyi gordum ama silikti insallah kanda da hersey guzel cikar
Canim acile git midem bulaniyo beta hcgye bakabilir misiniz de hemen kan aliyolar 2 saate sonucun cikiyo hic bekleme

İnsallah canım ama daha 5 gun var yaw sımdıden mı agrır :/

İnan bende bikmiyorim ki kasık ağrıları çekiyorum benim iş yerindeki arkadaşımında öle olmuştu kasıkları beli ağrıyordu sonra baktikki hamile yani :)

Kesinlikle vallahi sabrınızı Kutluyorum ben çift çizgiyi hayalde olsa görürsem direk kan vermeye acile falan giderim inşaallah Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin

Kesinlikle vallahi sabrınızı Kutluyorum ben çift çizgiyi hayalde olsa görürsem direk kan vermeye acile falan giderim inşaallah Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin
Sonradan hayal kirikligi yasamak istemedim. Hem 2 gun gecerse daha kesin olur diye ikna ettim kendimi

Back