- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Hadi Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz bizede umut oluyorBenım daha bata var. 26 sında yumurtlama gunlerımı degerlendırıyorum. Esım pek sıcak bakmasada oluyo bı sekılde
Merhaba bunun nasıl bir faydası var hamile kalmak işin miBİDE BUNU KULLANIN EŞİM VE BEN ÇOK İÇMİŞTİK
Ahahha iyimiş odaKac gun daha bekliceksin. Belkı gec dollenme fln da olmus olabılır yaw
AhahahahHadi Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz bizede umut oluyorkocana ceviz , kavrulmamış fındık yedir bak durabiliyor mu
Hayyyy allah bu kötü olmuş . Benim eşimde aynıAhahahahhepsınede alerjısı var mubaregin :)
Bende dalga gecıyorum bazen iyiki bana alerjin yok diyeHayyyy allah bu kötü olmuş . Benim eşimde aynı
9.gun derkenGecen gun baktim ilk cocugum kanda 9. Gun cikmis biraz daha bekliyim diyorum
Hahaha bizimki daha zor sedef var ve herşeyi yiyemiyor çerez yemeyi çok seviyor kavrulmuş çerez sedefi azıyor . Çig yiyor alerjisi azıyor . Keçi boynuzu kaynatıp içireyim dedim sedef tavan yaptıBende dalga gecıyorum bazen iyiki bana alerjin yok diye
Hahaha bizimki daha zor sedef var ve herşeyi yiyemiyor çerez yemeyi çok seviyor kavrulmuş çerez sedefi azıyor . Çig yiyor alerjisi azıyor . Keçi boynuzu kaynatıp içireyim dedim sedef tavan yaptıdokunan herşeyi ortadan kaldırdım bana kadın lokmamı sayıyon herşeyi kaldırıyon diye söyleniyor .
Bekle bencede bakalım hayırlısıylaGecen gun baktim ilk cocugum kanda 9. Gun cikmis biraz daha bekliyim diyorum
Çok şükür açıkmış Canm inşallah şeninde bi sorun çıkmazAaa bende Bandırma'dayım burası küçük olduğu için Bursa'dan doktor araştırdım geçen gün onuda bulamadım bi sorun çıktımı peki
İnşaallah bakalım doktorum nasıl bakacak bu duruma ben istiyorum çünkü kendi bişey söylemedi doktorundan memnun musun hsg çekiminden falanÇok şükür açıkmış Canm inşallah şeninde bi sorun çıkmaz
Reglim 9 gun geciktikden sonra kanda cikmis hamileligim yani9.gun derken
Reglim 9 gun geciktikden sonra kanda cikmis hamileligim yanikan sonuclarini atmamisim 9 gun icinde 3 kere kan vermisim en sonunda cikmis
Şimdi sen hamile değilsin herhalde ama hamilelik takvimi neden var inşaallah sonuç pozitif olurReglim 9 gun geciktikden sonra kanda cikmis hamileligim yanikan sonuclarini atmamisim 9 gun icinde 3 kere kan vermisim en sonunda cikmis
Gelen giden yok cok sukur canim
Hastahanede öğleden sonra sonuç çıkıyor ana sağlık ocağı bir gün sonra veriyor bence hastahaneye git kaç gün geçti batİsten anca geldim aksama kadar aklim batimdaydi ama cok sukur gelen giden yok. Yarin kan tahlili yaptiricam. Saglik ocaginda yapiyorlar mi yoksa hastaneyr.mi gideyin sizce
Bende bugun senı arıyodum. Belırtı fln herhangı bısey varmı.. Hayırlısı olsun ınsallahİsten anca geldim aksama kadar aklim batimdaydi ama cok sukur gelen giden yok. Yarin kan tahlili yaptiricam. Saglik ocaginda yapiyorlar mi yoksa hastaneyr.mi gideyin sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?