Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bende dalga gecıyorum bazen iyiki bana alerjin yok diye
Hahaha bizimki daha zor sedef var ve herşeyi yiyemiyor çerez yemeyi çok seviyor kavrulmuş çerez sedefi azıyor . Çig yiyor alerjisi azıyor . Keçi boynuzu kaynatıp içireyim dedim sedef tavan yaptı dokunan herşeyi ortadan kaldırdım bana kadın lokmamı sayıyon herşeyi kaldırıyon diye söyleniyor .

alerjili ve her seyi yemeyen yiyemeyen koca zor.

Çok şükür açıkmış Canm inşallah şeninde bi sorun çıkmaz
İnşaallah bakalım doktorum nasıl bakacak bu duruma ben istiyorum çünkü kendi bişey söylemedi doktorundan memnun musun hsg çekiminden falan

Reglim 9 gun geciktikden sonra kanda cikmis hamileligim yani kan sonuclarini atmamisim 9 gun icinde 3 kere kan vermisim en sonunda cikmis

Nasıl yani canım adetin tam 9 gün gecikti ve kanda hemen çıkmadı öylemi? Azmini tebrik ettim cidden ben kanda bir kere negatifi görsem birdaha cesaret edemem kan vermeye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

İsten anca geldim aksama kadar aklim batimdaydi ama cok sukur gelen giden yok. Yarin kan tahlili yaptiricam. Saglik ocaginda yapiyorlar mi yoksa hastaneyr.mi gideyin sizce

İsten anca geldim aksama kadar aklim batimdaydi ama cok sukur gelen giden yok. Yarin kan tahlili yaptiricam. Saglik ocaginda yapiyorlar mi yoksa hastaneyr.mi gideyin sizce
Hastahanede öğleden sonra sonuç çıkıyor ana sağlık ocağı bir gün sonra veriyor bence hastahaneye git kaç gün geçti bat

Bende bugun senı arıyodum. Belırtı fln herhangı bısey varmı.. Hayırlısı olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…