- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 32
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Film çekilirken canın acıdı mı bu ay bende düşünüyorumRahim filminde anlıyorlar canım . Benim 3 defa aşılama yapıldı tutmadı sonra tüplere baktılar gerçi ben söyledim öyle bakıldı (kk grubundaki arkadaşlardan öğrendim bende rahim film işlemini ) Film çekilme işlemi sırasında renkli bir sıvı veriliyor rahim yoluna oradan anlaşıyor , tüplerden bu sıvının rahime ulaşmasî gerekiyormuş .bazen bu işlem sırasında açılıyormuş ama benim açılmadı , yarın kontrol var ve reglimin 3 yada 4 cü günü bu işlem daha gelişmiş teknoloji ile tekrar açma işlemi yapılacak . Açılmaz ise ne yapılacak bilmiyorum bende .
Canımm gozun aydınn cok sevındım yaaa :))Kizlar reglim 2 gun gectii olmadim. test yaptim negatiff
Beklemek ne zormus boyle
Canm ben aralıkta çekildim eğer anestezili çekilirsenyarıö saate her şey bitiyor hiç anlamıyorsunFilm çekilirken canın acıdı mı bu ay bende düşünüyorum
Nerde çektirdin ve kaç tlye çok mu soru soruyorumCanm ben aralıkta çekildim eğer anestezili çekilirsenyarıö saate her şey bitiyor hiç anlamıyorsun
Selam canım benim doktorum anestezi yaptı ama sonrasında ne acı nede kanama olmadı.Film çekilirken canın acıdı mı bu ay bende düşünüyorum
Amin canım inşallah .AMİN SİZLEREDE HAYIRLI GEBELİK VE EVLAT NAİP ETSİN İNŞALLAHHHHH
Ne zaman çekildin canım nerde çekildin ne kadara çekildin bi sorun çıkmamıştır inşaallahSelam canım benim doktorum anestezi yaptı ama sonrasında ne acı nede kanama olmadı.
TCanımm gozun aydınn cok sevındım yaaa :))
Teşekkür ederim canımCanımm gozun aydınn cok sevındım yaaa :))
Anaaa hamılelık takvımın var :) kac gun gectı? Daha once gecıkıyomuydu?T
Teşekkür ederim canımtestler negatif olsada halen regl olmadim
Ben Bursa da bi özel hastanede çektirdim odada yatış işlem vs toplam 750 lira tuttu Canm merak ettiğini sorabilirsin tabikiNerde çektirdin ve kaç tlye çok mu soru soruyorum
Aaa bende Bandırma'dayım burası küçük olduğu için Bursa'dan doktor araştırdım geçen gün onuda bulamadım bi sorun çıktımı pekiBen Bursa da bi özel hastanede çektirdim odada yatış işlem vs toplam 750 lira tuttu Canm merak ettiğini sorabilirsin tabiki
Totem olsun diye yaptimAnaaa hamılelık takvımın var :) kac gun gectı? Daha once gecıkıyomuydu?
Ben almanyada yaşıyorum jinekolog özel bir klinik ve sağlık sigortam var ekstra ücret ödemedim . Malesef her iki tüpler tıkalı çıktı , başka bir hastaneye yönlendirdiler laporoskopik yapılacaktı ancak benim kanda pıhtılaşma normalden yavaş olduğu için doktor operasyonu bir sonraki regli sonrasına erteledi . Dün kan verdim kandaki pıhtılaşma test yapılacak , operasyonda kanama durmaz ise hangi ilacı kullanacaklarïnı tespit edeceklermiş . Laporiskopik işlem göbek deliginden ve vajinadan kamera sokuluyormuş ve vajinadan ilaç veriliyormuş rahim kanallarına . Ayyyy doktor olucam bu kadar işlemden sonraNe zaman çekildin canım nerde çekildin ne kadara çekildin bi sorun çıkmamıştır inşaallah
Ahahha iyimiş odaTotem olsun diye yaptim3. Gun bugun
Aaa çok geçmiş olsun inşaallah biran önce tüm sağlık sorunlarından kurtulursun bebişler gelişinde doktorda oluruzBen almanyada yaşıyorum jinekolog özel bir klinik ve sağlık sigortam var ekstra ücret ödemedim . Malesef her iki tüpler tıkalı çıktı , başka bir hastaneye yönlendirdiler laporoskopik yapılacaktı ancak benim kanda pıhtılaşma normalden yavaş olduğu için doktor operasyonu bir sonraki regli sonrasına erteledi . Dün kan verdim kandaki pıhtılaşma test yapılacak , operasyonda kanama durmaz ise hangi ilacı kullanacaklarïnı tespit edeceklermiş . Laporiskopik işlem göbek deliginden ve vajinadan kamera sokuluyormuş ve vajinadan ilaç veriliyormuş rahim kanallarına . Ayyyy doktor olucam bu kadar işlemden sonra
Hadi gidin kan testi verin kızlar ikinizide merak ediyorum ..Ahahha iyimiş odaKac gun daha bekliceksin. Belkı gec dollenme fln da olmus olabılır yaw
Amin inşallah çok yoruldum artık sürekli sorun çıkmasından .Aaa çok geçmiş olsun inşaallah biran önce tüm sağlık sorunlarından kurtulursun bebişler gelişinde doktorda oluruz
Benım daha bata var. 26 sında yumurtlama gunlerımı degerlendırıyorum. Esım pek sıcak bakmasada oluyo bı sekıldeHadi gidin kan testi verin kızlar ikinizide merak ediyorum ..
Amin inşallah çok yoruldum artık sürekli sorun çıkmasından .[/QUOTE
Başka sorunlar çıkmaz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?