Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Ben de mutlaka adet öncesi çok üşürüm, bu ay da öyle oldu ama çift çizgiyi gördüm
Öncelikle tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle. 5 yıllık evliyim. 2 yıl önce İğneyle sonlandırılan bir dış gebeliğim var. Poliplerim vardı. Engeldi değildi derken geçti gitti işte hem zaman hem yaş Doktor korkum var. Polipleri aldırmaya hazırlamıştım ki kendimi kist çıktı birde. Eylül'de en nihayet operasyon geçirdim. Doktor 3 ay süre verdi. Sürem doldu. hatta bu ay İle uzatmış bile oldum. O yüzden gerçekten umutsuzum. Beynim umutsuz daha doğrusu da, gönül anlamıyor işte.

Canım ben de tsh hormonu az çalışıyor. Üstelik prolaktin yani süt hormonum çok yüksek yaklaşık 10 yıldır. Onu düşürmek için dostinex gibi çok yan etkisi olan bir ilaç kullandım yıllardır. Bunlarda yetmezmiş gibi iki ay önce sol yumurtalığımda 7cm sağ yumurtalığımda 2cm çikolata kisti çıktı. Bütün bunlara rağmen ben korunurlen hamile kaldım. Rabbim ol derse olur. Pozitif düşünmek bu işin sırrı..

Merhaba kızlar bende varım geçen ay bir kimyasal düşüğüm var ve hala adet olmadım doktor tarlusal verdi kullandım adet olmayı bekliyorum bu ay klomene başlayacağım nasipse inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Tebrikler canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim de tsh yuksekligi vardi. En son tsh degerin kacti hamile kalmadan once

Tebrikler canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim de tsh yuksekligi vardi. En son tsh degerin kacti hamile kalmadan once
En son 2.3 tü canım. Çok düzenli içerim ama ilacı. Her sabah aynı saatte. Bunun önemli olduğunu söylemişti doktorum. Bir de kolay kolay endokrinoloji uzmanı dışında dahiliyeye falan gitmem. Endokrinoloji uzmanları bütün araştırma hastanelerinde mevcut

Kızlar sizlerden gaza gelip ben de test yaptım ve negatifi gördüm

Bu adamlar bizim ne hissettiğimizi hele bu konuda uzaktan yakından bilmiyorlar ya

Evet ben de dikkatli iciyorum 3aydir endokrinolojiye gidiyorum. Hasimato tanisi da koydu. su an 50 mg kullnıyorum 4.88den en son 2.4 dusurduk cok şükür.

Evet ben de dikkatli iciyorum 3aydir endokrinolojiye gidiyorum. Hasimato tanisi da koydu. su an 50 mg kullnıyorum 4.88den en son 2.4 dusurduk cok şükür.
Tsh hamileyken daha da önemli, doktorun söyler zaten. Ben de 50mg içiyorum. Hergün bir tane alıyordum, ama hamilelik başlayınca 2 tane almaya başladım.

Tsh hamileyken daha da önemli, doktorun söyler zaten. Ben de 50mg içiyorum. Hergün bir tane alıyordum, ama hamilelik başlayınca 2 tane almaya başladım.
Insallah hamilelik baslar da ben cok dikkatli olurum 1 dusuk yaptim 1 yil once o yuzden cok evhamliyim simdiden

Yeni taşındık bir kendimize gelelim mişşş ufak tefek sebepler. Bebek düşünmeye karar vermeden önce beşyüz sefer beşyüz neden belirterek bak emin misin diye sormuştum. Oda evet diyip beni de ikna etmişti. Bir dışarı çıktı eve geldi adam erteleyelim diyor

Aklımla dalga mı geçiyorsun diye kızdım.

Selam kızlar. Benim size bir sorum olacak. Bat 8 ocak. Ben 2 haftadır göğüslerimde değişim seziyorum. Daha önce hiç bir adet dönemimde göğüslerimde ne ağrı ne batma ne hassasiyet yada dolgunluk gibi hiç bir şey hissetmezdim. Gögüslerim dışında her yere vururdu o ağrı. Ama şimdi göğüslerim dikleşti ve meme uçlarım sanki yukarı doğru bakmaya başladı. Meme uçları daha belirgin ve kahverengi kısımda sivilce gibi küçük küçük şeyler çkmaya başladı. Birde büyüdüler sanki biraz. Memedeki bu değişimler psikolojik olabilirmi çok kafam karıştı. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı peki

Psikolojik olabilir adet gecikmesi yasamadan belirtileri dikkate almamani tavsiye ederim. Belirttilere takildikca insan gercekten hamile olduguna inanmaya basliyo ortada bsy yokken:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…