- 4 Ocak 2017
- 126
- 35
- 13
- 31
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
İnşallah Canm batlarımız da art arda hadi bakalımAynı zamanda da hamile kalırız inşallah en erkeninden
Canım senin bat bugün mü yoksa 22 Ocak mıBekimki 22. Sinde benide eklermisin?
Valla benim de bat 13 Ocak dayanamadım yaptım az önce ama sonuç negatif
Valla benim de bat 13 Ocak dayanamadım yaptım az önce ama sonuç negatif[/QUOT Daha çok erken değil mi Canm? Ben artık bat geçmeden yapmıyorum ki Sağolsun bat da hiç geçmiyor. Negatifi görmek daha üzücü geliyor bana
Valla az önce okudum formda bazılarının 9 bazılarının 10 gün önce çıkmış dedim bi şansımı deneyimÇok erken ama canım 6 günden de fazla seninki Yapsam mı acaba diye düşünüyorum ben de :) Beklemek ne kadar zoooorrrr
22 ocak ben yanlis anlamisimCanım senin bat bugün mü yoksa 22 Ocak mı
Adet belirtilerinle hamilelik belirtilerin aynı olabilir hemen umutsuzluğa kapılmaBenide ekler misiniz hiç umudum yok ama keza üşüyorum ve bu benim için kırmızıların belirtisi. Umut dünyası yine de işte bat 7 ocak
Bu akşam çıkar mı ki, çok geç olmadı mı bugün içinBenim sonuç çıkmak bilmiyor
Olumlu düşün canım, her şeyin hayırlısıNedense bu ay da tek çizgi görecekmişim gibi bir his var içimde
Ben de mutlaka adet öncesi çok üşürüm, bu ay da öyle oldu ama çift çizgiyi gördümBenide ekler misiniz hiç umudum yok ama keza üşüyorum ve bu benim için kırmızıların belirtisi. Umut dünyası yine de işte bat 7 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?