• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kızlar herkese merhaba... Benimde bat 14 Ocak. Bu ay ikinci denememiz olacak. Listeye beni de eklerseniz sevinirim. Insallah herkesin bebis dilekleri gerceklesir :dua:

Tam Yumurtlamanın olduğu gun tek ilişki oldu:) umudum var ama gun aşırı denemedik, o yüzden bir yandan merak ediyorum oldu mu diye bir yandan hevesim kırılmasın diyorum :) bat13 Ocak:) ilk denememiz oldu bu

B Bendenizdebirgemi canım ne durumdasın bata az kalmış var mı belirti falan :KK68:
Belirtilere hic bakamiyorum cünkü benim adet öncesi de hic belirtim olmaz,oyle hop diye olurum:olamaz: Yani diğer aylardan farklı olarak aşırı bir mide kazınması var,yiyorum 1 saat sonra sanki hiç yememiş gibi aç hissediyorum..Belim biraz ağırdı çekme gibi ve arasıra kasıklarda sancı gibi batma hissi oluyor..Dediğim gibi adet önce bunlar hiç olmazdı o yüzden farklı geldi..hayırlısı olsun..Ama bu ay enfeksiyon var diye fitil vermişti dr,o yüzden umutlanmadım çok..

Kizlar benim daha onceki kinyasal gebelikte ikinci denememizdi tamamen baska şeye öğrencilere falan odaklandim tutmustu, bu seferde 3 aydir ilk kez 3 gun gecti normalde 1 gün geçmez, bence en en buyuk belirti asiri aclik hissi

Bende bugün saniyirdum ama ovulasyon testi yaptim tek cizgi cikti

Tam Yumurtlamanın olduğu gun tek ilişki oldu:) umudum var ama gun aşırı denemedik, o yüzden bir yandan merak ediyorum oldu mu diye bir yandan hevesim kırılmasın diyorum :) bat13 Ocak:) ilk denememiz oldu bu
Bat ne anlama geliyo?

Ekledim canım hoşgeldin :)
Teşekkürler, hoşbulduk Canm. İnşallah bu ay bekleyişimiz son bulur bebişlerimize kavuşuruz :anneadayı: bu arada hamile olduğunu öğrenen arkadaşları da tebrik ederim Allah hamilelik sürecinde ve doğumda kolaylık ve sağlık versin darısı da başımıza olsun :KK200:

Back