• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Selam kızlar. Benim size bir sorum olacak. Bat 8 ocak. Ben 2 haftadır göğüslerimde değişim seziyorum. Daha önce hiç bir adet dönemimde göğüslerimde ne ağrı ne batma ne hassasiyet yada dolgunluk gibi hiç bir şey hissetmezdim. Gögüslerim dışında her yere vururdu o ağrı. Ama şimdi göğüslerim dikleşti ve meme uçlarım sanki yukarı doğru bakmaya başladı. Meme uçları daha belirgin ve kahverengi kısımda sivilce gibi küçük küçük şeyler çkmaya başladı. Birde büyüdüler sanki biraz. Memedeki bu değişimler psikolojik olabilirmi çok kafam karıştı. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı peki
slm bende ilk hamileliğimde öyle olmuşrum göğüs ucumdan sarı su geldi ve ağrılar vardı 5 sene bekledim hamilelik için olmadı göğüs için gittim 5 sene sonra hamile olduğumu öğrendim

Yeni taşındık bir kendimize gelelim mişşş ufak tefek sebepler. Bebek düşünmeye karar vermeden önce beşyüz sefer beşyüz neden belirterek bak emin misin diye sormuştum. Oda evet diyip beni de ikna etmişti. Bir dışarı çıktı eve geldi adam erteleyelim diyor
Birdrn çark etmesi tuhaf.. Sen uzme kendini canim. Yarin sakin bi kafayla konusursun

slm bende ilk hamileliğimde öyle olmuşrum göğüs ucumdan sarı su geldi ve ağrılar vardı 5 sene bekledim hamilelik için olmadı göğüs için gittim 5 sene sonra hamile olduğumu öğrendim

İnşallah bende hamile olduğumu öğrenirim canım. Bende birde vajinal ağrı var afedersin ama büyük dudaklar civarında tuhaf bi ağrı. Sendede olmuşmuydu böyle

İnşallah bende hamile olduğumu öğrenirim canım. Bende birde vajinal ağrı var afedersin ama büyük dudaklar civarında tuhaf bi ağrı. Sendede olmuşmuydu böyle
inşallah canım hamile alırsın valla hatırlamuyorum 5 yıl sonunda bi tek gebelik 8 ay sonrada ikiz gebeliğim oldu eşim üzülme rabbim nasip etmeyeceği şeyi gönlüne düşürmez

inşallah canım hamile alırsın valla hatırlamuyorum 5 yıl sonunda bi tek gebelik 8 ay sonrada ikiz gebeliğim oldu eşim üzülme rabbim nasip etmeyeceği şeyi gönlüne düşürmez

İnşallah ben ve tüm isteyenlerde tadarız bu güzel duyguyu. Senin adına çok sevindim canım miniklerinle birlikte çok mutlu ol inşaallah

kızlar yapmanız gereken sitrese girmeyim ben 2010 yılından beri üyeyim 2008 de evlendim 2013 de anne oldum 5 sene denemediğim gitmediğim dr kalmadı ne eşimin ne benim tam ümidi kestim hamile olduğumu öğrendim hatta burası benim için büyük bir umut ve ışıktı tek derdimi buraya anlatıyordum ama oldu sonunda 3 bebeğim var biliyorum ALLAHIM HEPİNİZE NASİP EDECEK SABREDİN ÜZÜLMEYİN UMUDU KAYBETMEYİN

BİDE BUNU KULLANIN EŞİM VE BEN ÇOK İÇMİŞTİK

Eklentiler

• ballı.jpg
    ballı.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 41
kızlar yapmanız gereken sitrese girmeyim ben 2010 yılından beri üyeyim 2008 de evlendim 2013 de anne oldum 5 sene denemediğim gitmediğim dr kalmadı ne eşimin ne benim tam ümidi kestim hamile olduğumu öğrendim hatta burası benim için büyük bir umut ve ışıktı tek derdimi buraya anlatıyordum ama oldu sonunda 3 bebeğim var biliyorum ALLAHIM HEPİNİZE NASİP EDECEK SABREDİN ÜZÜLMEYİN UMUDU KAYBETMEYİN
Maşallah bebekler üçüz mü ?

Birdrn çark etmesi tuhaf.. Sen uzme kendini canim. Yarin sakin bi kafayla konusursun
yok canım ya fena moralim bozuldu , konuşmak falan istemiyorum. Duygularım alt üst oldu. Ne kadar kolay onun için söylemesi..

yok canım ya fena moralim bozuldu , konuşmak falan istemiyorum. Duygularım alt üst oldu. Ne kadar kolay onun için söylemesi..
Haklsın canim. Kendimi senin yerine koyduğumda neler hissettigini anlayabiliyorum. Su an kirgin, ofkeli ve hayal kirikligi hissediyorsun. Simdi konusmak istememen cok normal. Bence yarin konusmalisin cunku konuşmadıkça sen iyice dolacaksin iliskiniz acisindan kotu olabilir

Back