- Konu Sahibi slvlovehmt
-
slm bende ilk hamileliğimde öyle olmuşrum göğüs ucumdan sarı su geldi ve ağrılar vardı 5 sene bekledim hamilelik için olmadı göğüs için gittim 5 sene sonra hamile olduğumu öğrendimSelam kızlar. Benim size bir sorum olacak. Bat 8 ocak. Ben 2 haftadır göğüslerimde değişim seziyorum. Daha önce hiç bir adet dönemimde göğüslerimde ne ağrı ne batma ne hassasiyet yada dolgunluk gibi hiç bir şey hissetmezdim. Gögüslerim dışında her yere vururdu o ağrı. Ama şimdi göğüslerim dikleşti ve meme uçlarım sanki yukarı doğru bakmaya başladı. Meme uçları daha belirgin ve kahverengi kısımda sivilce gibi küçük küçük şeyler çkmaya başladı. Birde büyüdüler sanki biraz. Memedeki bu değişimler psikolojik olabilirmi çok kafam karıştı. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı peki
Birdrn çark etmesi tuhaf.. Sen uzme kendini canim. Yarin sakin bi kafayla konusursunYeni taşındık bir kendimize gelelim mişşş ufak tefek sebepler. Bebek düşünmeye karar vermeden önce beşyüz sefer beşyüz neden belirterek bak emin misin diye sormuştum. Oda evet diyip beni de ikna etmişti. Bir dışarı çıktı eve geldi adam erteleyelim diyor
slm bende ilk hamileliğimde öyle olmuşrum göğüs ucumdan sarı su geldi ve ağrılar vardı 5 sene bekledim hamilelik için olmadı göğüs için gittim 5 sene sonra hamile olduğumu öğrendim
inşallah canım hamile alırsın valla hatırlamuyorum 5 yıl sonunda bi tek gebelik 8 ay sonrada ikiz gebeliğim oldu eşim üzülme rabbim nasip etmeyeceği şeyi gönlüne düşürmezİnşallah bende hamile olduğumu öğrenirim canım. Bende birde vajinal ağrı var afedersin ama büyük dudaklar civarında tuhaf bi ağrı. Sendede olmuşmuydu böyle
Hoşgeldin canım , hayıt tohumu ne için kullanıyorsun ?İnşallah ben bu ay hayıt tohumu kullanıyorum inşallah ise yarar
inşallah canım hamile alırsın valla hatırlamuyorum 5 yıl sonunda bi tek gebelik 8 ay sonrada ikiz gebeliğim oldu eşim üzülme rabbim nasip etmeyeceği şeyi gönlüne düşürmez
ÇOK TŞK EDERİM HEPİMİZ ANNELİĞİ VE O SEVGİYİ HAK EDİYORUZ RABBİM VERECEK ÜZÜLMEİnşallah ben ve tüm isteyenlerde tadarız bu güzel duyguyu. Senin adına çok sevindim canım miniklerinle birlikte çok mutlu ol inşaallah
ÇOK TŞK EDERİM HEPİMİZ ANNELİĞİ VE O SEVGİYİ HAK EDİYORUZ RABBİM VERECEK ÜZÜLME
Maşallah bebekler üçüz mü ?kızlar yapmanız gereken sitrese girmeyim ben 2010 yılından beri üyeyim 2008 de evlendim 2013 de anne oldum 5 sene denemediğim gitmediğim dr kalmadı ne eşimin ne benim tam ümidi kestim hamile olduğumu öğrendim hatta burası benim için büyük bir umut ve ışıktı tek derdimi buraya anlatıyordum ama oldu sonunda 3 bebeğim var biliyorum ALLAHIM HEPİNİZE NASİP EDECEK SABREDİN ÜZÜLMEYİN UMUDU KAYBETMEYİN
yok canım ya fena moralim bozuldu , konuşmak falan istemiyorum. Duygularım alt üst oldu. Ne kadar kolay onun için söylemesi..Birdrn çark etmesi tuhaf.. Sen uzme kendini canim. Yarin sakin bi kafayla konusursun
YOK CANIM İLK OĞLUM OLDU SONRA HİÇ BEKLEMİYORDUM 2 AY SONRA TEST YAPTIM DR GİTTİM İKİZ HAMİLELİK DEDİLER YA UMURSAMAYINCA OLUYOMaşallah bebekler üçüz mü ?
yani var ya gebelik testlerim bile hazırdı bat içinyok canım ya fena moralim bozuldu , konuşmak falan istemiyorum. Duygularım alt üst oldu. Ne kadar kolay onun için söylemesi..
Maşallah allah sağlıklı ömür versin canım.YOK CANIM İLK OĞLUM OLDU SONRA HİÇ BEKLEMİYORDUM 2 AY SONRA TEST YAPTIM DR GİTTİM İKİZ HAMİLELİK DEDİLER YA UMURSAMAYINCA OLUYO
AMİN SİZLEREDE HAYIRLI GEBELİK VE EVLAT NAİP ETSİN İNŞALLAHHHHHMaşallah allah sağlıklı ömür versin canım.
Haklsın canim. Kendimi senin yerine koyduğumda neler hissettigini anlayabiliyorum. Su an kirgin, ofkeli ve hayal kirikligi hissediyorsun. Simdi konusmak istememen cok normal. Bence yarin konusmalisin cunku konuşmadıkça sen iyice dolacaksin iliskiniz acisindan kotu olabiliryok canım ya fena moralim bozuldu , konuşmak falan istemiyorum. Duygularım alt üst oldu. Ne kadar kolay onun için söylemesi..
Yumurtlama gununu takip etmis miydin belki gec dollenmedir. Kirmizilar yoksa umut hep var canimKizlar reglim 2 gun gectii olmadim. test yaptim negatiff
Beklemek ne zormus boyle
Amin inşallah canım .AMİN SİZLEREDE HAYIRLI GEBELİK VE EVLAT NAİP ETSİN İNŞALLAHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?