- 2 Aralık 2016
- 11
- 5
- 1
- 37
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Belirtilere hic bakamiyorum cünkü benim adet öncesi de hic belirtim olmaz,oyle hop diye olurum
Canımmm inşallah bende 6gün sonra bu görüntüyü görürüm. TebriklerEki Görüntüle 1934215 Kizlar gunaydin. Ben bugun ilk defa test yaptim ama 2. Cizgiyi silik goruyorum . bi bakarmisiniz ben mi yanlis goruyorum?
Bat ne anlama geliyo?Tam Yumurtlamanın olduğu gun tek ilişki oldu:) umudum var ama gun aşırı denemedik, o yüzden bir yandan merak ediyorum oldu mu diye bir yandan hevesim kırılmasın diyorum :) bat13 Ocak:) ilk denememiz oldu bu
BAT: Beklenen Adet Tarihi demek tatlımBat ne anlama geliyo?
Merhaba beni de ekler misin? Bat 14 ocaknblsbl genckiz L leylimley33
Evening00 kızlar sizde hoşgeldiniz kusura bakmayın yeni listeye ekleyebildim çalışıyorum da gündüzleri yoğun oluyorum baya
İnşallah hepiniz en yakın zamanda alırsınız kucağınıza bebişlerinizi
Yarin canim batim insallah olmaz :)Tünaydın canım , evet hayalet çizgi var bat ne zaman senin .
Ekledim canım hoşgeldin :)Merhaba beni de ekler misin? Bat 14 ocak
Teşekkürler, hoşbulduk Canm. İnşallah bu ay bekleyişimiz son bulur bebişlerimize kavuşuruzEkledim canım hoşgeldin :)
Tam olarak aynı durumdaymışızBir sene oldu hemen hemen 2 buçuk senelik evliyim. Keşke evlenir evlenmez başlasaydım çalışmalara
Tabi böyle olacağını nerden bilebilirdim ki
Aynı zamanda da hamile kalırız inşallah en erkenindenTam olarak aynı durumdaymışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?