Yerleşme kanamasıdır inşaallah. İçini ferah tutKızlar ya benim 6. Gün hafif lekelenmem olmuş durmuştu. Bugün 9. Gün yine hafif leke geldiböyle olup pozitif olan var mı? Tutmadı mı yine ya
Tutunmadır endişe etmeyin... Doktorunuza haber verin. PRogesteron iğnesi verebilir. Kan sulandırıcıları azaltabilir...Kızlar ya benim 6. Gün hafif lekelenmem olmuş durmuştu. Bugün 9. Gün yine hafif leke geldiböyle olup pozitif olan var mı? Tutmadı mı yine ya
Yarın sabah test vercem ama sanki adet olcam çünkü adet öncesi de böyle başlıyor. Progesteron iğneyi 2 ye çıkardı geri doktorumTutunmadır endişe etmeyin... Doktorunuza haber verin. PRogesteron iğnesi verebilir. Kan sulandırıcıları azaltabilir...
Adet benzer sancılar normal.. Merak etmeyin progestron aldığınız sürece adet olamazsınız yani adet sancıları değilYarın sabah test vercem ama sanki adet olcam çünkü adet öncesi de böyle başlıyor. Progesteron iğneyi 2 ye çıkardı geri doktorum
İnşallahAdet benzer sancılar normal.. Merak etmeyin progestron aldığınız sürece adet olamazsınız yani adet sancıları değil
Yarın bize güzel haberleri verin
Transfer yapıldı 2dk sürdü bisey anlamadım hissetmedim yarim saat dinlendim sonra eve geçtim benim testim 16.01 pazar günü belirti olarak çok gazim vardı bugün hiç olmadı şişkinliğim vardı oda bugün geçti sadece goguslerim hassas dokununca ağrıyor vede simdi midem bulanıyor ama bu ilaçlardan ve yediklerimden olabilir midem hassas biraz çoğu şey dokunuyor. Kasiklarimda ağrım yok bakalim hayırlısı belirti aramak kafa yoruyor en iyisi doktorun verdiği test gününü beklemekKuzum nasıl geçti tarnsfer.. Neler yapıyorsun.. Test günün ne zaman?
Merhaba canım cok iyi olur sevinirim gercekten ben daha yeni olduğum için inanki pek anlamıyorum.. teşekkür ederim simdiden kolay gelsinBhr994 kuzum ilgilenemeyeceksen devir alabiirim... İşyeri deveretmek gibi bir açılış yaptım ama sanki biraz hareketlenmeli...
Aynen belirti arama hiç.. Bolca dinlenmeye bak.. Az kalmış test gününe.. İnş pozitif göreceksin.. Genel anlamda belirti olmuyormul galiba..Transfer yapıldı 2dk sürdü bisey anlamadım hissetmedim yarim saat dinlendim sonra eve geçtim benim testim 16.01 pazar günü belirti olarak çok gazim vardı bugün hiç olmadı şişkinliğim vardı oda bugün geçti sadece goguslerim hassas dokununca ağrıyor vede simdi midem bulanıyor ama bu ilaçlardan ve yediklerimden olabilir midem hassas biraz çoğu şey dokunuyor. Kasiklarimda ağrım yok bakalim hayırlısı belirti aramak kafa yoruyor en iyisi doktorun verdiği test gününü beklemek
Benim kızımda leke gelmişti 4 yaşında ablası kendini yorma ilaçları bırakmaKızlar ya benim 6. Gün hafif lekelenmem olmuş durmuştu. Bugün 9. Gün yine hafif leke geldiböyle olup pozitif olan var mı? Tutmadı mı yine ya
Evet kullanıyorum bendeEstrofem kullanıyor musunuz sizde ?
Hiç öyle düşünme... 2.gün embryosu bile tutan çok fazla kişi var..Herkese selam , yarında bana 3. Gün embriyosu transferi yapılacak heryerde okuyorum 5.gün daha iyidir vs bende yumurta rezervi de az. Araştırma hastanesi olduğundan kalite vs de soramadım söyledikleri kadar aklıma da gelmedi gerçi hepimiz için güzel sonuçlar olsun inşallah
Ayyy o kadar duygusalım ki vallaha duygulandım yazdığınıza ..Hiç öyle düşünme... 2.gün embryosu bile tutan çok fazla kişi var..
Buna odaklanmadan bebeğinizi sahiplenerek size tutundugunu hissederek kalkın...
Amin inş.. Bizim morale ihtiyacımız var. Vücudumuz hazır.. Emin olun embryonuzda hazırdır. Sizin yumurtalar sağlıklı ve hepsi döllenmiş. İnş bir tanesi size evlat olur.. Hayırlı haberler ile gelin..Ayyy o kadar duygusalım ki vallaha duygulandım yazdığınıza ..
iyi ki varsınız inşallah güzel haberler alırım inşallah . 3 yumurta vardı 3 ü de dollendi biri güzel yarın gelin görüşelim dendi . Allahım merhamet etsin bize inşallah nerde evlat isteyen varsa
İnşallah arkadaşım öyle tevekkül ettik . Allah’a şükürler olsun ..ol der ve olur inşallah şeninde güzel haberlerini almak nasip olur .Amin inş.. Bizim morale ihtiyacımız var. Vücudumuz hazır.. Emin olun embryonuzda hazırdır. Sizin yumurtalar sağlıklı ve hepsi döllenmiş. İnş bir tanesi size evlat olur.. Hayırlı haberler ile gelin..
Benimde 27 ocakta transfer zamanım bende heycenla bekliyorum. Eşim bile gün sayıyor :)
Kan verdiniz mi merak ettimİnşallah
Bende Pazartesi günü transfer oldum evde dinleniyorum ayın 24 üne randevum var kan tahlili yapacaklar inşallah hepimiz için hayırlı olumlu sonuçlar olur canımBende şimdi geldim doktordan haftaya Çarşamba transferim olucak benimfe İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah o sevindirici güzel haberi alırsın alırızBende Pazartesi günü transfer oldum evde dinleniyorum ayın 24 üne randevum var kan tahlili yapacaklar inşallah hepimiz için hayırlı olumlu sonuçlar olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?