- 28 Eylül 2016
- 260
- 137
- 103
İkimizinde aynı gün olmuş benimde tek embriyo güzel haberler veririz inşallahBende 15 ocakta transfer yaptırdım tek embriyo inşallah tutunur
Hepimiz için hakkımızda hayırlı olan nasip olsun inşallah
Teşekkürler darısı başınızaMaşallah tebrik ederim.. İnş güzel artarKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test verdiniz..
Çok teşekkür ederim aynı şeyleri bende başkalarının pozitiflerini okuduğumda yaşıyordum seni çok iyi anlıyorum Allah razı olsunYa böyle sonuçları her okuduğumda kalbim sıkışıyor. Çok sevinip çok heyecanlanıyorum. Sonucun katlanarak devam etsin. Keseni, kalp atışını, daha bir çok güzel şeyi en güzel duygularla tat inşallah. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler Allah razı olsun. Tek embriyo tuttuğunu nasıl anladınız doktor bi bilgi vermedi kan değerlerine göre anlasilmadigini duymuştum.Maşallah sağlıklı bebiş olsun iyi değer tek embriyo tutmuş
Teşekkürler darısı başınıza insllah Rabbım yüzümüzü güldürür inşallahHayırlı olsun inşallah
Maşallah katlanarak devam etsin inş. Beta dan ikiz oldukları çok anlaşılmıyormuş. Ani yükselirse anlaşılıyormuş. İnş yükselir ve ikiz annesi olursun :)Teşekkürler darısı başınıza5.gün 2 adet embriyo 7 ocakta transfer yapıldı 16 ocak 10.gun test yaptim embriyolarin 14. Yada 15.günü oluyor sanırım test yaptığım gün normalde regli tarihim olmus oldu.
Teşekkürler canımSonuç çok güzel çıkmış canim
Amin arkadaşım inşallah sağlıkla tutunsunlar bize inşallahTeşekkürler darısı başınıza insllah Rabbım yüzümüzü güldürür inşallah
Ahhh inşallah inşallah canım haberleşelimİkimizinde aynı gün olmuş benimde tek embriyo güzel haberler veririz inşallah
Ahhh inşallah inşallah canım haberleşelim
Sonuç çıktımı kuzumInşallah hepimizin bebekleri tutunur canım ben öğleden sonra gidicem sonucu yazarım
Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba kizlar benim de iki gün sonra transferim var. Bir tane dondurulmus 5. gün Embryosu transfer olucak. Cok heycanliyim ilk transferimiz.
Negatif cıktı sonuç son umudumda bitti canımSonuç çıktımı kuzum
Benimki iki embriyo idi bu değerlerdeydi tek tutmuştu ondan öyle dedimTeşekkürler Allah razı olsun. Tek embriyo tuttuğunu nasıl anladınız doktor bi bilgi vermedi kan değerlerine göre anlasilmadigini duymuştum.
Mfk yöntemi diye bişey var onu deneyenler var instegramdan görmüştüm dondurulmuş embriyo yoksa bunuda dene canım geç cevap verince aklıma getirmek istemedim hayırlısı olsun hakkında bunda da var bir hayır kaç yaşında sın son sans mıydıNegatif cıktı sonuç son umudumda bitti canım
Bende 10 ocakta transfer oldu beklemedeyim inşllah rabb'im isteyen herkese içinde bizede nasip ederMerhaba hanımlar Ocakta transfer olacaklar varmı aramızda? gelin birlikte takip edelim
Aralıkta yumurta toplama işlemim yapıldı. Amh değerim düşük olduğu için birtane yumurta toplandı diğerleri boş çıktı. Yumurta döllendi, embriyo oluştu, donduruldu..salı günü kontrolüm var. Ozaman belli olacak nezaman transfer olacagım. İnşallah herşey hayırlısıyla sonuçlanır..
Amiin inşallah canım kacıncı gün embriyosu kactane transfer edildi sana?Bende 10 ocakta transfer oldu beklemedeyim inşllah rabb'im isteyen herkese içinde bizede nasip eder
Sonuç ne oldu acaba merka ettimBen 5 ocakta transfer olacağım dondurulmus embriyo cok heyecanliyim ilkinde 6 aylik hamileyken kaybettim tup bebekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?