Maşallah tebrik ederim.. İnş güzel artar Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test verdiniz..
Teşekkürler darısı başınıza 5.gün 2 adet embriyo 7 ocakta transfer yapıldı 16 ocak 10.gun test yaptim embriyolarin 14. Yada 15.günü oluyor sanırım test yaptığım gün normalde regli tarihim olmus oldu.

Çok teşekkür ederim aynı şeyleri bende başkalarının pozitiflerini okuduğumda yaşıyordum seni çok iyi anlıyorum Allah razı olsun

Maşallah katlanarak devam etsin inş. Beta dan ikiz oldukları çok anlaşılmıyormuş. Ani yükselirse anlaşılıyormuş. İnş yükselir ve ikiz annesi olursun :)

Teşekkürler Allah razı olsun. Tek embriyo tuttuğunu nasıl anladınız doktor bi bilgi vermedi kan değerlerine göre anlasilmadigini duymuştum.
Benimki iki embriyo idi bu değerlerdeydi tek tutmuştu ondan öyle dedim

Negatif cıktı sonuç son umudumda bitti canım
Mfk yöntemi diye bişey var onu deneyenler var instegramdan görmüştüm dondurulmuş embriyo yoksa bunuda dene canım geç cevap verince aklıma getirmek istemedim hayırlısı olsun hakkında bunda da var bir hayır kaç yaşında sın son sans mıydı

Bende 10 ocakta transfer oldu beklemedeyim inşllah rabb'im isteyen herkese içinde bizede nasip eder

Bende 10 ocakta transfer oldu beklemedeyim inşllah rabb'im isteyen herkese içinde bizede nasip eder
Amiin inşallah canım kacıncı gün embriyosu kactane transfer edildi sana?
İnşallah hepimizinki pozitif olur
Ben test yapmamak için cok sabırsızlanıyorum

Merhaba kızlar bugün 2. Testimi yaptırdım iki katı artmış 311 çıktı iyi güzel artmış dediler sanırım artık hamileyim desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah keseyide kalp atışınida duyarım hepinize bol bol dua ediyorum allahim herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…