• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben 5 ocakta transfer olacağım dondurulmus embriyo cok heyecanliyim ilkinde 6 aylik hamileyken kaybettim tup bebekti
Bende 5 ocakta transfer oldum dondurulmuş 4. Gün çift embriyo transferi kasiklarimda ağrı göğüste hassasiyet var ben Ankara galada yaptırdım 5 ocakta transfer olan arkadaş durumun nasıl benim test günu 17.01

Transfer hazırlığına başladım bende. Estrofem, coraspin ve folic-1 kullanıyorum. Tek sıkıntım estrofem tsh ı yükseltiyor. Tiroid ilacı alıyorum ekstra.

Selam kızlar benim transferim 7 ocakta oldu bugün 5.gündü pazar günü test günüm bekliyorum belirti yaşayanlar var mi ben 2 gündür devamlı gaz çıkarıyorum birde goguslerim aciyor hassasiyeti baya arttı sabah progesteron ignem var coraspin estrofem (günde 3kere) enox var göbek bölgesinden iğne hergun bellavie woman ve magnorm ve zaten nerdeyse 3 senedir aralıklarla folikasit içiyorum.
Sonradan gelenler için dondurulmus 5.gun embriyosu 2 adet transfer yapıldı.ilk denemem

Merhaba benimde 4.denemem 4 ocakta çift emriyo trasfer edildi ama cuma gününden beri gribim Allahın izniyle sağlıkla bana tutunurlar 2 gündür sadece kasıklarda hafif agrı var test günüm 14 ocak rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

Transfer hazırlığına başladım bende. Estrofem, coraspin ve folic-1 kullanıyorum. Tek sıkıntım estrofem tsh ı yükseltiyor. Tiroid ilacı alıyorum ekstra.
Bana vermedi doktor folik asit kullansam mı? Gebelik planlarken bile kullandım😄

Merhaba benimde 4.denemem 4 ocakta çift emriyo trasfer edildi ama cuma gününden beri gribim Allahın izniyle sağlıkla bana tutunurlar 2 gündür sadece kasıklarda hafif agrı var test günüm 14 ocak rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
İnl az kalmış.. Allah nasip etsin ve pozitif görelim🙂

Selam kızlar benim transferim 7 ocakta oldu bugün 5.gündü pazar günü test günüm bekliyorum belirti yaşayanlar var mi ben 2 gündür devamlı gaz çıkarıyorum birde goguslerim aciyor hassasiyeti baya arttı sabah progesteron ignem var coraspin estrofem (günde 3kere) enox var göbek bölgesinden iğne hergun bellavie woman ve magnorm ve zaten nerdeyse 3 senedir aralıklarla folikasit içiyorum.
Sonradan gelenler için dondurulmus 5.gun embriyosu 2 adet transfer yapıldı.ilk denemem
Allah yardımcınız olmuş az kalmış.. Belirti aramamaya çalışım inş güzel haberler gelecektir..

Hanımlar kimler transfer yaptı.. Erkenden test yapan yok mu? Biz transfer bekleyenleri biraz heyecanlandırsın :)

Kanamalar yerleşme kanamasıymış. Yerleşme kanamsı yaşanlar varsa test yapsınlar...

Merhabalar benimde bu cuma transferim olacak 6 dondurulmuş embriyom var 2 tane transfer edilecek 5.gun transferi olacak ve benimde ilk denemem Allahın izniyle hayirli sonuçlar aliriz
Kuzum nasıl geçti tarnsfer.. Neler yapıyorsun.. Test günün ne zaman?

Merhaba hanımlar Ocakta transfer olacaklar varmı aramızda? gelin birlikte takip edelim 🥰
Aralıkta yumurta toplama işlemim yapıldı. Amh değerim düşük olduğu için birtane yumurta toplandı diğerleri boş çıktı. Yumurta döllendi, embriyo oluştu, donduruldu..salı günü kontrolüm var. Ozaman belli olacak nezaman transfer olacagım. İnşallah herşey hayırlısıyla sonuçlanır..🌸
Ben 14 ocakta transfer olacağım inşallah

Kızlar ya benim 6. Gün hafif lekelenmem olmuş durmuştu. Bugün 9. Gün yine hafif leke geldi 😞😞 böyle olup pozitif olan var mı? Tutmadı mı yine ya 😞😞😞

Back