- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Aynen bi aksilik olmazsa inş ilk deneme... Kasımda başlamıştım. 7 aralıkta opu oldu. Embryolar donduruldu. Şimdi transfer olacağım inş..İlk denemen mi olcak?
Bende 5 ocakta transfer oldum dondurulmuş 4. Gün çift embriyo transferi kasiklarimda ağrı göğüste hassasiyet var ben Ankara galada yaptırdım 5 ocakta transfer olan arkadaş durumun nasıl benim test günu 17.01Ben 5 ocakta transfer olacağım dondurulmus embriyo cok heyecanliyim ilkinde 6 aylik hamileyken kaybettim tup bebekti
Bana vermedi doktor folik asit kullansam mı? Gebelik planlarken bile kullandımTransfer hazırlığına başladım bende. Estrofem, coraspin ve folic-1 kullanıyorum. Tek sıkıntım estrofem tsh ı yükseltiyor. Tiroid ilacı alıyorum ekstra.
İnl az kalmış.. Allah nasip etsin ve pozitif görelimMerhaba benimde 4.denemem 4 ocakta çift emriyo trasfer edildi ama cuma gününden beri gribim Allahın izniyle sağlıkla bana tutunurlar 2 gündür sadece kasıklarda hafif agrı var test günüm 14 ocak rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
Allah yardımcınız olmuş az kalmış.. Belirti aramamaya çalışım inş güzel haberler gelecektir..Selam kızlar benim transferim 7 ocakta oldu bugün 5.gündü pazar günü test günüm bekliyorum belirti yaşayanlar var mi ben 2 gündür devamlı gaz çıkarıyorum birde goguslerim aciyor hassasiyeti baya arttı sabah progesteron ignem var coraspin estrofem (günde 3kere) enox var göbek bölgesinden iğne hergun bellavie woman ve magnorm ve zaten nerdeyse 3 senedir aralıklarla folikasit içiyorum.
Sonradan gelenler için dondurulmus 5.gun embriyosu 2 adet transfer yapıldı.ilk denemem
Folik asidin zararı olmaz kullanabilirsinBana vermedi doktor folik asit kullansam mı? Gebelik planlarken bile kullandım
Bende şimdi geldim doktordan haftaya Çarşamba transferim olucak benimfe İnşallah hayırlısı olsun hepimiz içinAynen öyle canım benim bende dün kontrole gittim pazartesi transfer olacağımı söyledi dr. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallahh
İnş sağlıklı sıhhatli ilerler ve elinize almak nasip olur..Bende şimdi geldim doktordan haftaya Çarşamba transferim olucak benimfe İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Kuzum test yaptın mı? 9.güne az kalmış... Belirti var mı?Ben 5 ocakta transfer olacağım dondurulmus embriyo cok heyecanliyim ilkinde 6 aylik hamileyken kaybettim tup bebekti
Kuzum nasıl geçti tarnsfer.. Neler yapıyorsun.. Test günün ne zaman?Merhabalar benimde bu cuma transferim olacak 6 dondurulmuş embriyom var 2 tane transfer edilecek 5.gun transferi olacak ve benimde ilk denemem Allahın izniyle hayirli sonuçlar aliriz
Amin inşallah rabbim bu yola kanla başla mücadele ile isteyen tüm anne adaylarının kollarını saglıkla doldursun eksik etmesin inşallahİnl az kalmış.. Allah nasip etsin ve pozitif görelim
Amin inşallahİnş sağlıklı sıhhatli ilerler ve elinize almak nasip olur..
Ben 14 ocakta transfer olacağım inşallahMerhaba hanımlar Ocakta transfer olacaklar varmı aramızda? gelin birlikte takip edelim
Aralıkta yumurta toplama işlemim yapıldı. Amh değerim düşük olduğu için birtane yumurta toplandı diğerleri boş çıktı. Yumurta döllendi, embriyo oluştu, donduruldu..salı günü kontrolüm var. Ozaman belli olacak nezaman transfer olacagım. İnşallah herşey hayırlısıyla sonuçlanır..
Amin inşallah sağlıklı bebişleriniz olsunHerkese merhaba..Benim de kısmetse 12/01/2022 çarşamba transferim olacak.Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?