İnşallah canım benim inşallah o müjdeli haberi hepimiz buraya yazarızİnşallah o sevindirici güzel haberi alırsın alırıztransferden sonra nelere dikkat ediyosun
Amin inşallahİnşallah canım benim inşallah o müjdeli haberi hepimiz buraya yazarızben 4 gün boyunca telefonu elime hiç almadım radyasyon yayıyor diye. Hergün kahvaltıda 2 tane yumurta, avokado ve kefir mutlaka yiyorum birde hergün havuç suyu içiyorum uzanıyorum dinleniyorum kendimi fazla yormamaya calısıyorum ilk 4 gün hiç kalkmamaya özen gösterdim mecbur kalmadıkca hep uzandım ama artık yavaş yavaş kalkıyorum evin içinde yürüyorum falan bakalım Rabbim ellerimizi boş döndürmesin bu yolda hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Ay canım benim inşallah sorunsuz bir şekilde sende hayırlısıyla transfer olursunda güzel haberlermizi birbirimizle paylaşırız dualarım seninleAmin inşallahbizimde Çarşamba günü tavsiyelerine belirtilerine tecrübene ihtiyacımız olucak
Gebelik testi yaptırdınız mıben 1 Ocak ta transfer oldum 2 adet taze 3.gun embriyosu ile şu anda beklemedeyim canım.insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Sonuçları paylaşın kızlar inşallah hepimizin sağlıkla tutunur bebişlerimizBenimde 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edildi dün ama test günüm 17 ocak sana 16 ocak demiş doktorun
Allah razı olsunAy canım benim inşallah sorunsuz bir şekilde sende hayırlısıyla transfer olursunda güzel haberlermizi birbirimizle paylaşırız dualarım seninle
Inşallah hepimizin bebekleri tutunur canım ben öğleden sonra gidicem sonucu yazarımSonuçları paylaşın kızlar inşallah hepimizin sağlıkla tutunur bebişlerimiz
Maşallah tebrik ederim.. İnş güzel artarSelam kizlar dün ilk kan testimi verdim sonuç pozitif 141 çıktı değer yarin tekrar test vericem insallah katlanarak artar yarin müjdeli haberi veririm size insllah hepimiz pozitif haberler alırız❤
Ya böyle sonuçları her okuduğumda kalbim sıkışıyor. Çok sevinip çok heyecanlanıyorum. Sonucun katlanarak devam etsin. Keseni, kalp atışını, daha bir çok güzel şeyi en güzel duygularla tat inşallah. Şimdiden hayırlı olsun.Selam kizlar dün ilk kan testimi verdim sonuç pozitif 141 çıktı değer yarin tekrar test vericem insallah katlanarak artar yarin müjdeli haberi veririm size insllah hepimiz pozitif haberler alırız❤
Maşallah sağlıklı bebiş olsun iyi değer tek embriyo tutmuşSelam kizlar dün ilk kan testimi verdim sonuç pozitif 141 çıktı değer yarin tekrar test vericem insallah katlanarak artar yarin müjdeli haberi veririm size insllah hepimiz pozitif haberler alırız❤
Bekliyorum sağlıkla tutar inşallahInşallah hepimizin bebekleri tutunur canım ben öğleden sonra gidicem sonucu yazarım
Sağlıkla tutunsun inşallah!Bende 15 ocakta transfer yaptırdım tek embriyo inşallah tutunur
Hepimiz için hakkımızda hayırlı olan nasip olsun inşallah
Sağlıkla tutunur inşallahBende 15 ocakta transfer yaptırdım tek embriyo inşallah tutunur
Hepimiz için hakkımızda hayırlı olan nasip olsun inşallah
Sonuç çok güzel çıkmış canimSelam kizlar dün ilk kan testimi verdim sonuç pozitif 141 çıktı değer yarin tekrar test vericem insallah katlanarak artar yarin müjdeli haberi veririm size insllah hepimiz pozitif haberler alırız❤
Hayırlı olsun inşallahSelam kizlar dün ilk kan testimi verdim sonuç pozitif 141 çıktı değer yarin tekrar test vericem insallah katlanarak artar yarin müjdeli haberi veririm size insllah hepimiz pozitif haberler alırız❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?