• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah o sevindirici güzel haberi alırsın alırız 😊 transferden sonra nelere dikkat ediyosun
İnşallah canım benim inşallah o müjdeli haberi hepimiz buraya yazarız 🥰 ben 4 gün boyunca telefonu elime hiç almadım radyasyon yayıyor diye. Hergün kahvaltıda 2 tane yumurta, avokado ve kefir mutlaka yiyorum birde hergün havuç suyu içiyorum uzanıyorum dinleniyorum kendimi fazla yormamaya calısıyorum ilk 4 gün hiç kalkmamaya özen gösterdim mecbur kalmadıkca hep uzandım ama artık yavaş yavaş kalkıyorum evin içinde yürüyorum falan bakalım Rabbim ellerimizi boş döndürmesin bu yolda hepimize güzel haberler almayı nasip etsin 💜🤲🏻

İnşallah canım benim inşallah o müjdeli haberi hepimiz buraya yazarız 🥰 ben 4 gün boyunca telefonu elime hiç almadım radyasyon yayıyor diye. Hergün kahvaltıda 2 tane yumurta, avokado ve kefir mutlaka yiyorum birde hergün havuç suyu içiyorum uzanıyorum dinleniyorum kendimi fazla yormamaya calısıyorum ilk 4 gün hiç kalkmamaya özen gösterdim mecbur kalmadıkca hep uzandım ama artık yavaş yavaş kalkıyorum evin içinde yürüyorum falan bakalım Rabbim ellerimizi boş döndürmesin bu yolda hepimize güzel haberler almayı nasip etsin 💜🤲🏻
Amin inşallah 😊 bizimde Çarşamba günü tavsiyelerine belirtilerine tecrübene ihtiyacımız olucak 🙈

Selam kizlar dün ilk kan testimi verdim sonuç pozitif 141 çıktı değer yarin tekrar test vericem insallah katlanarak artar yarin müjdeli haberi veririm size insllah hepimiz pozitif haberler alırız 🙏
Maşallah tebrik ederim.. İnş güzel artar🙂 Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test verdiniz..

Selam kizlar dün ilk kan testimi verdim sonuç pozitif 141 çıktı değer yarin tekrar test vericem insallah katlanarak artar yarin müjdeli haberi veririm size insllah hepimiz pozitif haberler alırız 🙏
Ya böyle sonuçları her okuduğumda kalbim sıkışıyor. Çok sevinip çok heyecanlanıyorum. Sonucun katlanarak devam etsin. Keseni, kalp atışını, daha bir çok güzel şeyi en güzel duygularla tat inşallah. Şimdiden hayırlı olsun.

Maşallah sağlıklı bebiş olsun iyi değer tek embriyo tutmuş 👍😀

Sonuç çok güzel çıkmış canim

Back