- 14 Ağustos 2024
- 106
- 38
- 13
- Konu Sahibi sabahkusuu
Amin canım Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza olsun . Belirtileriniz nelerdi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza olsun . Belirtileriniz nelerdi acaba
Evet canım pozitifPozitif olmuş sanırım Allah sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah![]()
Çok amin canımEvet canım pozitifçok teşekkür ederim Rabbim sizlere de bu sevinci tsz zamanda yaşatsın
![]()
Yaaa inşallah sizinkide hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindimMerhaba hayırlı olsun İnşaallah sıkı sıkı tutunuz bebeğinizben bugün pozitif haberini aldım darısı sizlerin başına
Amin canım Allah razı olsunYaaa inşallah sizinkide hayırlı evlat olsun inşallah çok sevindimilk deneme miydi kalitesi kaçtı belirtileriniz oldu mu çok soru sordum kusura bakmayın
![]()
Bugün ikinci günüm hiçbirşey hissetmiyorum duyguların alınmış gibi ve vücudumda hiçbir değişiklik yok korkuyorum ya olmadı diye daha erken ama ne bilim..Amin canım Allah razı olsunilk deneme 4bc kalite belirti olarak 3. Gün başlayıp 5. Gün biten bir bel ağrım vardı birde göğüslerde çok ciddi bir şişme ve damarların belirginleşmesi vardı ayrıca transferden iki gün sonra burun tıkanıklığı yaşadım hala devam ediyor.
Hiçbir belirti aramayın sakın sizin bedeniniz ve bizim bedenimiz aynı değil aynı şeyleri hissetmiyor olmak gayet normal sadece kendinizi motive edinBugün ikinci günüm hiçbirşey hissetmiyorum duyguların alınmış gibi ve vücudumda hiçbir değişiklik yok korkuyorum ya olmadı diye daha erken ama ne bilim..
Birde zeki hoca iyi değil mi ben şehir dışından geldim size kim önerdi
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim az olsa rahatladım inşallah rabbime bıraktım sonu güzel olacak elhamdülillahHiçbir belirti aramayın sakın sizin bedeniniz ve bizim bedenimiz aynı değil aynı şeyleri hissetmiyor olmak gayet normal sadece kendinizi motive edinRabbim çabanızı boşa çıkarmayın
zeki hocayı ben kendim araştırarak gittim biz Diyarbakırda olduğumuz için bizim için daha iyi oluyordu ayrıca çok yorum okudum herkes zeki hocadan memnundu denemek istedik ve zerre pişmanlık duymuyorum iyi ki kendisine gittik ilgi ve alakarı çok güzel tüm çalışanları güler yüzlü naif insanlar tavsiye ederim yani
Embriyo nasıl geri gelir koyduktan sonra sirke kalktınız mı acaba ondan mı olduGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim az olsa rahatladım inşallah rabbime bıraktım sonu güzel olacak elhamdülillahbirde Hakan çoksuer vardır arkadaşımda onda gebe kaldı ikisinin arasında kaldım zeki hoca evet samimi işini bilen biri bende beğendim ekibi falan iyi dün birşey daha yaşandı embriyoyu koyduktan sonra geri geldi tekrarda yerleştirdiler o biraz kafamı kurcaladı başına gelen varr mı acaba birde ben embriyo glue yaptırdım
Ben ilk aşılamamı HAKAN ÇOKSÜER'de yaptırdım ve kessinlikle ASLA AMA ASLA TAVSİYEM DEĞİL.! Tamamen para tuzağı 2024 Şubat ayında 20 bin TL ödeyerek yaptığım aşılamayı başka bir profesörün yanında 6 bin TL ye yaptım sonuç olarak hakan hocanın gerçekten tamamen sağlık için değil ticarethane olarak kullandığını düşünüyorumGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim az olsa rahatladım inşallah rabbime bıraktım sonu güzel olacak elhamdülillahbirde Hakan çoksuer vardır arkadaşımda onda gebe kaldı ikisinin arasında kaldım zeki hoca evet samimi işini bilen biri bende beğendim ekibi falan iyi dün birşey daha yaşandı embriyoyu koyduktan sonra geri geldi tekrarda yerleştirdiler o biraz kafamı kurcaladı başına gelen varr mı acaba birde ben embriyo glue yaptırdım
Embriyolog getirdi Zeki hoca transferi yaptı güzel oldu falan dedi sonra tam kalktı giderken hocam embriyo geri geldi dediler laboratuvara götürdüler getirip yeniden koydular Zeki hoca başarıyı etkileyen birşey değil olabiliyo falan dedi ama ne bilim içime kuşku düştüEmbriyo nasıl geri gelir koyduktan sonra sirke kalktınız mı acaba ondan mı oldu![]()
İşte bende hep kötü yorum okudum aksine arkadaşımda çok beğenmiş herşeyden önce nasipte varsa oluyo yoksa ne yaparsan yap olmuyoBen ilk aşılamamı HAKAN ÇOKSÜER'de yaptırdım ve kessinlikle ASLA AMA ASLA TAVSİYEM DEĞİL.! Tamamen para tuzağı 2024 Şubat ayında 20 bin TL ödeyerek yaptığım aşılamayı başka bir profesörün yanında 6 bin TL ye yaptım sonuç olarak hakan hocanın gerçekten tamamen sağlık için değil ticarethane olarak kullandığını düşünüyorumyinede sizin kendi bileceğiniz iş sadece iyi yorumları değil kötü olanları da dikkate alın bence
Benimde aynı şekilde embriyolog getirdi zeki hoca transfer etti hiçbir sıkıntımız yoktu çok şükür tuttuEmbriyolog getirdi Zeki hoca transferi yaptı güzel oldu falan dedi sonra tam kalktı giderken hocam embriyo geri geldi dediler laboratuvara götürdüler getirip yeniden koydular Zeki hoca başarıyı etkileyen birşey değil olabiliyo falan dedi ama ne bilim içime kuşku düştü
Aynen öyle önce Allah'a dayanıp ondan ümit kesmicez sonrada kullarına güvenicez ama herşey nasip kısmetİşte bende hep kötü yorum okudum aksine arkadaşımda çok beğenmiş herşeyden önce nasipte varsa oluyo yoksa ne yaparsan yap olmuyo
Çok şükür canım banada dua et hamilelerin duası kabul olur ismim Ebru teşekkür ederim şimdidenBenimde aynı şekilde embriyolog getirdi zeki hoca transfer etti hiçbir sıkıntımız yoktu çok şükür tuttuİnşaallah sizin de tutacaktır ümidinizi kesmeyin