Inşallah pozitif sonuçlar alırsın bebeğini sağlıklı kucağına alırsın
Progestan iğne ve kapsül estrofem coraspin ve folic 1Hemşire bana 14.gunde test yaptırıyoruz dedi 5gunluk embriyodu pazarda 14.gunu oluyor zaten pazar alacagim sonuca göre 2gun sonra tekrar yaptircaz kan değerleri daha yükselirse artık tutmus oluyor hayırlısı olsun Allah kalbimize göre versin hangi ilaclari kullanıyorsun
Aynen öyle canım benim bende dün kontrole gittim pazartesi transfer olacağımı söyledi dr. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallahhRabbimden ümit kesilmez bende pko var o yüzden ilk defa avantajını yaşadım 30 yumurta toplandı ama iki tane nasip oldu doktorum iki transfer yapmak istiyor ama bende korkuyorum bakalım neler olucak Çarşamba kontrole gidicem hayırlı haberler almak nasip olsun bizlere inşallah
Canım ben daha cok yeniyim inan nasıl olduğunu hiç bilmiyorumHanımlar benimde bu ay dondurulmuş transfer olacak inş. Doğum kontrol hapı bitti ama 5.gün regl olmadım. Daha çok bekler miyim?
BirdeBhr994 liste yapabilir misin? Kimlerin transfer yaptığını anlarız. Takibi kolay olur..
Admin dışında yapamıyor. Sizin paneliniz var galiba... Gruplardaki adminlere sorarak yapabilirsiniz. Bende hiç topic açmadımCanım ben daha cok yeniyim inan nasıl olduğunu hiç bilmiyorumsen yapabilirmisin rica etsem
Benimde durumum aynıAllah hepimize iyi sonuçlar almayı nasip etsin. Kısmetse yarın adetimin 3.günü ve transfer hazırlığı için ilk randevum. Umarım herşey yolunda gider.
kader arkadaşıyız desene. RABBİM oldu sevincini yaşayanlardan eylesin biziBenimde durumum aynıBende yarın ilk randevuya gidip hazırlıklara başlayacağım Aynı zamana denk gelebilir transferimiz..
Bhr994 liste var mı?
Amin inş.. Estrofem piyasada yokmuş ya..kader arkadaşıyız desene. RABBİM oldu sevincini yaşayanlardan eylesin bizi
Medikal park Semra esenkayaHangi doktordasınız
Amin inşallahAynen öyle canım benim bende dün kontrole gittim pazartesi transfer olacağımı söyledi dr. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallahh
Yerleşme kanaması onlar.. Korkmayın hiç.. Ama doktorunuza yazın genelde kan sulandırıcıları kesince kanama azalıyor.. test yapın inş pozitiftirKızlar merhaba benimde 4 ocakta transferim oldu bugün 7. Günüm dün lekelenmem başladı pembe açık kahve arası bir renk benim gibi yaşayan oldu mu? Adet mi oldum diye korkuyorum.. kasıklarım da ağrı var
İnşallah öyledir doktorum normal dedi progestan fitili 3 e çıkardı. 3. Denemem bu ilk defa bunda başıma böyle bir şey geldi.. belime de ağrılar giriyor adet olmadan önce de hep böyle olur.. inşallah bu sefer yüzüm GülerYerleşme kanaması onlar.. Korkmayın hiç.. Ama doktorunuza yazın genelde kan sulandırıcıları kesince kanama azalıyor.. test yapın inş pozitiftir
Hiç moralinizi bozmayın.. Bi yandan da belirti bunlar.. İnş güzel sonuçlar alacaksınızİnşallah öyledir doktorum normal dedi progestan fitili 3 e çıkardı. 3. Denemem bu ilk defa bunda başıma böyle bir şey geldi.. belime de ağrılar giriyor adet olmadan önce de hep böyle olur.. inşallah bu sefer yüzüm GülerAllahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın
İnşallah cuma günü test günüm bakalım inşallah her şey güzel olurHiç moralinizi bozmayın.. Bi yandan da belirti bunlar.. İnş güzel sonuçlar alacaksınız
Sizin durum nasıl? Transfer oldunuz mu?İnşallah cuma günü test günüm bakalım inşallah her şey güzel olur
Yok 27 ocak gibi dedi doktor. Bakalım haftaya kontrol var. Artık rahim kalınlaştığında hazırız diyecekler..Sizin durum nasıl? Transfer oldunuz mu?
İlk denemen mi olcak?Yok 27 ocak gibi dedi doktor. Bakalım haftaya kontrol var. Artık rahim kalınlaştığında hazırız diyecekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?