- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Aman ne salak insanlar var yaaaa lafa bakaz önce bir konuda kadın eşinin erken boşalmasından müzdarip bi konu açmış ben de dünya genelinde erkenlerin yüzde 80 ni böyledir doktorun verdikleri ilaçlara devan etsin dedim.
birisi nerden biliyorsun dünyanın yüzde 80 erkeğinin denedin mi demiş. bu insanlar neden bu kadar cahil yaa
bu cahillikle ölün siz yazdımAman ne salak insanlar var yaaaa lafa bak
güzel yerKuzum benim ev Avcılar'da
Ay çok komiksin yaabu cahillikle ölün siz yazdım
Çerkezkoy mu yoksa çorlu mu nedense ikisi geçti içimdenhahaha sana ilçemi söylesem daha da yakın olurifşa olmayım . heyy gidi istanbul hey ordan buraya gelince burayı sevemedim hiç
Ahhh ne severim Marmara caddesiniKuzum benim ev Avcılar'da
Çerkezkoy mu yoksa çorlu mu nedense ikisi geçti içimden
Ahhh ne severim Marmara caddesini
kaıdn beni şikayet etmiş bende onu ettimAy çok komiksin yaa
Ay burda çok iyi insanlar kadar dengesiz de var yakaıdn beni şikayet etmiş bende onu ettim
içinden geçen namı duyulandır ❤Çerkezkoy mu yoksa çorlu mu nedense ikisi geçti içimden
Ahhh ne severim Marmara caddesini
Hahahah Arçelik fabrikası taşındı o tarafa o sebeple çok kişi geldi o tarafaiçinden geçen namı duyulandır ❤
Kesinlikle gerçek hayatta hepsini taniyamayz ama sanal ortamlar sağolsun boyle tanıyoruz işteAy burda çok iyi insanlar kadar dengesiz de var ya
Canım hayırlı olsun gebelik testi degil miCanım testim git gide koyulasmis yicem
Ay bu bile.mutlu etti beni
Kuzumm femara kullandım iğne oldum bugün 11.gun inşallah iğne değildir dua etCanım hayırlı olsun gebelik testi degil minasıl mutlu oldum
Ederim canım rabbim yüzünü güldürsünKuzumm femara kullandım iğne oldum bugün 11.gun inşallah iğne değildir dua et
Yarın bı test daha yapcam
Allah razı olsun kuzummm inşallahhh vardırEderim canım rabbim yüzünü güldürsüninşallah değildir dayan sabret az kalmıs 2 gün daha testin varsa ve cıkıyosa kesin değildir rabbim emeğinin karşılığını versin inşallah
Bu kizceye ne olmuş kaybolmuş ortalıktaniçinden geçen namı duyulandır ❤
Canimcim kavga edince banlanmisBu kizceye ne olmuş kaybolmuş ortalıktan
Cidden oyle ama cok göze batmayacaksın buda bı gercekCanimcim kavga edince banlanmis
Burası çok sıkıntı kimse guzellikle yaklaşmıyor birbirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?