Eminim ki bana daha yakıntekirdağ
evt yakınım . önceden istanbul da yaşıyordum zaten:)aa yakınsın bıze :)
dogru haklısın canım onlarda uzun surede kullanımda rezerve cıddı zarar verıyormus,evt yakınım . önceden istanbul da yaşıyordum zaten:)
bi sıkıntı da şu bu ay doktora gitmeyim ilaç almayım diyemiyorum yumurta tembelliği var ya büyümmüyor yada çok geç büyüyor o yüzden ilaç almadığım aylar çöp. artık femarayı bırakıp doğal vitamin tarzı şeyler kullanmak istiyorum,
biraz arştırdım inofolic combi tavsiye eden var birde Gynositol var bunlardan birine başlamalı
sen nerdesin canımEminim ki bana daha yakınİstanbul'un bir ucu ben
evt öyle diyorlar .doktora gitmeden biraz salmak ama aynı zamanda denemeye devam etmek için birine başlamalıdogru haklısın canım onlarda uzun surede kullanımda rezerve cıddı zarar verıyormus,
evet onları bende duymustum
En güzeli kuzumevt öyle diyorlar .doktora gitmeden biraz salmak ama aynı zamanda denemeye devam etmek için birine başlamalı
canım doktora dedik kullaanabilirsin dedi vitamin tarzı bi ilaç zaten dokunmaz her halde.Aslında öyle düşünerek söylemiyor insan sadece içi gidiyor çok güzeller diye pembis pembis yoksa ikisi de evlat can yani
Hahahah evet biz arada devam ediyoruz buradan da
Hahahha kız öyle ama napiyim bende bu şans varken ben sıcak kanliyimdir eşim dışında karşıma çıkanlar hep buzdolabı
3 aylık da fazla gelmesin ya dokunmasın yani canim bı doktora falan danissaydiniz bu cipli asilama nasıl oluyor
Gerçekten nasipten ötesi yok canım benim de arkadaşım var kızı vardi gene kız oluyormuş diyorum ki Allah'ın işine bak biz kız isteriz oda erkek ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin ikisinden degelin savar ben hahahah
bak yaa sende benim gibisin arada teste bakardım bendeCanım testim git gide koyulasmis yicem
Ay bu bile.mutlu etti beni
kız işe getirdim yanımdaaa :) ayırır mıyı yanımda o bıle mutlu ettı benıbak yaa sende benim gibisin arada teste bakardım bende
Silivri canisisen nerdesin canım
anam sende yakınsın kızzz,Silivri canisi
Ayyy maşallah inşallah bebek yaCanım testim git gide koyulasmis yicem
Ay bu bile.mutlu etti beni
Hadi bakalım çok nazlanmadan bekletmeden sizi bulsun bebisin canim Amincanım doktora dedik kullaanabilirsin dedi vitamin tarzı bi ilaç zaten dokunmaz her halde.
çipli aşılama normal aşılama ya göre bi tık üstü canım. norrmal aşılama da oran % 10-15 ise çipli de % 30-50 ye kadar şans var. daha ileri bırakıyorlar ince katater ile birde spermleri özel makine ile ışık altında ayrıştırıyorlar .normalde mikroskopla mı ne yapılıyor
iğne koyulasmaz heralde yanı ıkı asılamamdada bu gunlerde test yapmıstım ılk kımyasalda yıne boyle cızgı vardı .Ayyy maşallah inşallah bebek ya
Sende Bağcılardı galiba yanlış hatırlamıyorsamanam sende yakınsın kızzz,
Öncekiler de hatırlıyorum silik çizgi bile olmuyordu canim hiç duymadım da 12.gun iğne etkisi Rabbim yüzünüzü güldürsün daimaiğne koyulasmaz heralde yanı ıkı asılamamdada bu gunlerde test yapmıstım ılk kımyasalda yıne boyle cızgı vardı .
ıkıncısınde 12gun beyazdı cızgı kırmızı degıldı,
ınsallahhh bebegımdır yaaa
hahaha sana ilçemi söylesem daha da yakın olurSilivri canisi
Kuzum benim ev Avcılar'daSende Bağcılardı galiba yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?