Canım ben de döngümün 10. Günündeyim Bugün, 9. Günde yani dün doktora gittim 14,8 km yumurta gelişmiş. Yarın tekrar gideceğim yine yumurta takibi yapılacak, biliyorsun 2 düşüğüm var ve geçen ay iğne tutmadı. 21-23 mm iki tane yumurtam vardı ve çatlamış mı diye kontrole gittiğimde 23 mm olan çatlamış 21 mm olan büyütüp kistleşmişti. Ben de şimdi düşünüyorum da belki geçen ay benim bu yumurtalar biraz fazla büyük olduğu İçin kalitesiz oldu ve tutmadı, o yüzden bu ay daha temkinli gidip 18 mm sonrası bir iğne daha denemek istiyorumCanım şükür iyiyim önceki haftalara göre topladım kendimi.şu hsg nin temiz çıkışı da içime su serpti. Gerçi bu sefer bu da açıksa problem ne o zaman diye düşünmeye başladım ama neyse.. Nasip değil demek ki deyip nasip olsun artık diye dua ediyorum ve içimden bekleyen herkese bu ay olsun diye sizleri de geçiriyorum
Bugün döngümün 11. Günündeyim ve sanırım yumurtlama dönemi başladı akıntı ve ara ara kasık ağrılarım oluyor.. Gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum hsgden sonra sadece 1 gün bıraktım sonra devam ettim..
Sadece ınofolic combi kullanıyorum.. Mfk nın bal polen karışımını aldıydım daha bugün geldi yarın başlıcaz yemeye..
Onun dışında ilaç yok iğne yok doktor kontrolü yok ovulasyon testi yok.. Kendime söz verdim erken gebelik testi de yapmıcam bu ay.. O beni çok aşırı üzüyor çünkü.. İnşallah adet günüme kadar olmamış olursam ertesi gün hemen kan vereceğim kafamdan atamıyorum illaki ama bu ay bi teslimiyet oldu bıraktım gibi.. Sen nasılsın
Hsg mi çekildin onu kaçırmışım ben. Ben çektirmedim ama hsg çekildikten sonra hamile kalan çok kişi okudum burda, umarım sen de onlardan biri olursun
Mfk karışımını satan doktorun tavrını çok beğenmedim ben bana itici geliyor ama son çare onu da deneyeceğiz mecbur
Bu ay da beraber gidiyoruz o halde sen 11. Ben 10. Günümdeyim, inşallah 2022 bize uğurlu gelecek ben inanıyorum.Dediğin gibi erken gebelik testini boşver, ben adet geçtikten sonra öğrendiğim halde 2. Gebeliğimde malesef beta düzgün artmadı ve koçum delik deşik olana kadar beta takibi yapıldı, sonuç hüsran. Eğer erken takip edilmesi gereken bir durum yoksa ben de bekleyip öğrenilmesi gerektiği taraftarıyım.
Ben de de akıntı başladı sinyaller geliyor sanırım:)