Canım ben de döngümün 10. Günündeyim Bugün, 9. Günde yani dün doktora gittim 14,8 km yumurta gelişmiş. Yarın tekrar gideceğim yine yumurta takibi yapılacak, biliyorsun 2 düşüğüm var ve geçen ay iğne tutmadı. 21-23 mm iki tane yumurtam vardı ve çatlamış mı diye kontrole gittiğimde 23 mm olan çatlamış 21 mm olan büyütüp kistleşmişti. Ben de şimdi düşünüyorum da belki geçen ay benim bu yumurtalar biraz fazla büyük olduğu İçin kalitesiz oldu ve tutmadı, o yüzden bu ay daha temkinli gidip 18 mm sonrası bir iğne daha denemek istiyorumCanım şükür iyiyim önceki haftalara göre topladım kendimi.şu hsg nin temiz çıkışı da içime su serpti. Gerçi bu sefer bu da açıksa problem ne o zaman diye düşünmeye başladım ama neyse.. Nasip değil demek ki deyip nasip olsun artık diye dua ediyorumve içimden bekleyen herkese bu ay olsun diye sizleri de geçiriyorum
Bugün döngümün 11. Günündeyim ve sanırım yumurtlama dönemi başladı akıntı ve ara ara kasık ağrılarım oluyor.. Gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum hsgden sonra sadece 1 gün bıraktım sonra devam ettim..
Sadece ınofolic combi kullanıyorum.. Mfk nın bal polen karışımını aldıydım daha bugün geldi yarın başlıcaz yemeye..
Onun dışında ilaç yok iğne yok doktor kontrolü yok ovulasyon testi yok.. Kendime söz verdim erken gebelik testi de yapmıcam bu ay.. O beni çok aşırı üzüyor çünkü.. İnşallah adet günüme kadar olmamış olursam ertesi gün hemen kan vereceğimkafamdan atamıyorum illaki ama bu ay bi teslimiyet oldu bıraktım gibi.. Sen nasılsın
herkes değil ben gitmedim ilk hamilelimdede gitmedim ve hamilelimin 7-8 haftasında gittim sonra ayda bir kontrol sadece :))Arkadaşlar merhaba, gebelik istiyorum bunun için doktora gideceğim. Fakat önceden bir devlet hastanesinde testlerimi yaptırıp özelde bir doktora gitmeyi planlıyorum. Okuduğum kadarıyla herkes doktora gitmiş. Yaptırmam gereken testler yada uygulamalar hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Süper aynı gidiyoruz bu ay da.. İnşallah pozitif sonuçlar alırız artık sağlıklı şekilde amaCanım ben de döngümün 10. Günündeyim Bugün, 9. Günde yani dün doktora gittim 14,8 km yumurta gelişmiş. Yarın tekrar gideceğim yine yumurta takibi yapılacak, biliyorsun 2 düşüğüm var ve geçen ay iğne tutmadı. 21-23 mm iki tane yumurtam vardı ve çatlamış mı diye kontrole gittiğimde 23 mm olan çatlamış 21 mm olan büyütüp kistleşmişti. Ben de şimdi düşünüyorum da belki geçen ay benim bu yumurtalar biraz fazla büyük olduğu İçin kalitesiz oldu ve tutmadı, o yüzden bu ay daha temkinli gidip 18 mm sonrası bir iğne daha denemek istiyorum
Hsg mi çekildin onu kaçırmışım ben. Ben çektirmedim ama hsg çekildikten sonra hamile kalan çok kişi okudum burda, umarım sen de onlardan biri olursun
Mfk karışımını satan doktorun tavrını çok beğenmedim ben bana itici geliyor ama son çare onu da deneyeceğiz mecbur
Bu ay da beraber gidiyoruz o halde sen 11. Ben 10. Günümdeyim, inşallah 2022 bize uğurlu gelecek ben inanıyorum.Dediğin gibi erken gebelik testini boşver, ben adet geçtikten sonra öğrendiğim halde 2. Gebeliğimde malesef beta düzgün artmadı ve koçum delik deşik olana kadar beta takibi yapıldı, sonuç hüsran. Eğer erken takip edilmesi gereken bir durum yoksa ben de bekleyip öğrenilmesi gerektiği taraftarıyım.
Ben de de akıntı başladı sinyaller geliyor sanırım:)
Doktorum bana bütünden için ilişki olsun demişti yumurta hesabıma göre bugünlerde yumurta 16,8 civarı falan. Ee yarı usg olduk bizde anlıyoruz bir şeyleriSüper aynı gidiyoruz bu ay da.. İnşallah pozitif sonuçlar alırız artık sağlıklı şekilde ama
Bu sefer inşallah sağlıklı olacakbenimde iğne vurulduğu ay 20 21 22 mm ydi.. Sen bu ay garantiye al 18 den sonra vurdur canım
Evet canım salı günü hsg çekildim o yüzden umudum var bakalım hayırlısı diyelim
Şu Mfk ya sorma bende sinir oluyorum tavrına ama son bi bunu da deneyeyim dedim..
Sen nasıl değerlendircen gün aşırı mı art arda mı iki güne bir mi
Off evet aslında bir akışına bıraksak olcak belki de ama nasıl.. Ne kadar stres yapmıcam desem de olmuyor aklıma geliyor hep.. Ama eskisi gibi üzülmüyorum nasip diyorum. Dediğin gibi tutcak olsa tek ilişkide bile olur.. Ben de bu hafta gün aşırı sonra iki günde bir.. Sonra da bat zamanı oluyor zatenDoktorum bana bütünden için ilişki olsun demişti yumurta hesabıma göre bugünlerde yumurta 16,8 civarı falan. Ee yarı usg olduk bizde anlıyoruz bir şeyleri
Şaka bir yana cuma ilişki olsun demişti Bugün oldu, gün aşırı olması yeterli bence. Biz diğerinde üst üste denemiştik ondan kalitesiz olmuş da olabilir. Gerçi bu acabalar hiç bitmez öyle mi şöyle mi? Tutacak olan tek seferde tutuyor biraz nasip. Bir de ben çok stres yaptığımı farkettim biraz akışına bırakmak istiyorum ama yok hiç aklımdan çıkmıyor
Ben narı çok tüketiyorum kürtajdan sonra rahmim hemen toparladı nar ye bol bol, bir de havuç tabi :)
Kist vs var mı pekiİyi geceler arkadaşlar reglim 2 gün önce bitti dün gece de ilişkimiz oldu bugün bayağı belirgin şekilde kahverengi akıntı çamaşırını batirmis ilk defa yaşıyorum böyle bir şey aceba doğal mi şimdiye kadar korunuyorduk o yüzden gelmedi belki başıma diye düşündüm
Cok anlamıyorum ama ne tahlili bunlar canimŞuna bi el atın nolur ya perişan oldum
Kızlar anlayan var mı eşimin spermiyogram sonucunu paylaşsam
Arkadaşlar merhaba, gebelik istiyorum bunun için doktora gideceğim. Fakat önceden bir devlet hastanesinde testlerimi yaptırıp özelde bir doktora gitmeyi planlıyorum. Okuduğum kadarıyla herkes doktora gitmiş. Yaptırmam gereken testler yada uygulamalar hakkında yardımcı olabilir
Regl 3 günü yumurtalık hormonlarına bakıyorlar canım. Ve sen istersen iç hastalıklardan da randevu al d vitamini b12 falan ve tiroidlerin durumuna bi bak hamile kalmak istediğini söyle. Herhangi bir sorun yoksa 1 yıl deneyin olmazsa gelin diyorlar genelde. İnşallah sıkıntın yoktur canımArkadaşlar merhaba, gebelik istiyorum bunun için doktora gideceğim. Fakat önceden bir devlet hastanesinde testlerimi yaptırıp özelde bir doktora gitmeyi planlıyorum. Okuduğum kadarıyla herkes doktora gitmiş. Yaptırmam gereken testler yada uygulamalar hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Canım bugün doktor randevum vardı. 11. Günüm Bugün yumurta 19 mm olmuş, benim yumurta bence çabuk büyüyor ne dersin?Off evet aslında bir akışına bıraksak olcak belki de ama nasıl.. Ne kadar stres yapmıcam desem de olmuyor aklıma geliyor hep.. Ama eskisi gibi üzülmüyorum nasip diyorum. Dediğin gibi tutcak olsa tek ilişkide bile olur.. Ben de bu hafta gün aşırı sonra iki günde bir.. Sonra da bat zamanı oluyor zatenhsgden dolayı erken olmazsam eğer 10 ocak gösteriyor takvim..
Havucu yiyorum bolca da nar da yiyeyim o zaman
Eşimin spermiyogram sonuçlarıCok anlamıyorum ama ne tahlili bunlar canim
Döngün kaç gün sürüyor canım belki de ondan erken büyüyordur, ya da masaj vs yapıyor musun.Canım bugün doktor randevum vardı. 11. Günüm Bugün yumurta 19 mm olmuş, benim yumurta bence çabuk büyüyor ne dersin?
2 gün önce 14,7 mmydi. Doktoruma bu normal mi çok çabuk büyümüş yine dedim ama gayet sağlıklı bir yumurta gibi gözüküyor ben çatlayacağını düşünüyorum, bu ay müdahale etmeyelim dedi.
Ben de acaba iğne mi yapsak ya çatlamazsa dedim? Esasen normal yolla çatlamayan yumurtada bir şey vardır hani sağlıksızdır sağlıklı olan yumurta zaten kendiliğinden çatları kastedecek bir şey söyledi. Ben biraz ısrar eder gibi olunca bak beni zorluyorsun dedi gülerek:)
O an düşündüm geçen ay iğne çatlatmış olmasına 2 yumurta olmasına rağmen olmadı, belki bu ay kendisinden çatlar. O 3 saniyede bunları düşünüp tamam hocam siz nasıl diyorsanız öyle yapalım dedim. Sanırım bu ay iğne olmayacak. Ptesi gel bakalım eğer olmazsa o zaman iğne yaparız dedi ama çatlamamışsa ben o gün iğne yaptırmayı düşünmüyorum.
Bu ay da kendi akışında çatlayıp çatlamadığına bakalım bakalım sen gibi akışa bırakıyorum ben de. Ama havuca devam :)
Yanlış bir yorum yapmak asla istemem çok fazla bilgim yok,burdaki diğer arkadaşlar belki daha iyi yorumlar.Eşimin spermiyogram sonuçları
25. Günde bir adet oluyorum canım 4-5 aydır, öyle düşünürsek aslında normal boyutta sanki. Ama çok korkuyorum ya çatlamazsa ve kiste dönüşürse diye. Ki biliyorsun geçen ay iğneye rağmen biri kistleşmiş gözüküyordu.Döngün kaç gün sürüyor canım belki de ondan erken büyüyordur, ya da masaj vs yapıyor musun.Yumurtlama masajı yaptuğım ay 9. Günde yumurtlamıştım tabi sonra onları da bıraktım. Devamlılık yok ben de uzun süre bir şeyi yapamıyorum bak ne güzel sağlıklı büyümüş o yüzden gerek görmedi heralde. Pazartesiye kadar çatlar o bence bol bol havuca devam inşallah bu ay nokta atışı olsunnn
Doktor gel demedi bende geliyim mi demedim bu ay rahat bırak adet olursan 3. Günü gel dedi tekrar klomen iğne vs olur heralde..hemen aşılama istemiyorum hsg sonrası şans yüksek diyorlar ya o şanslı kesimde olmayı diliyorum
Doktor 4.gün dediğinde bizim +1 vardı zaten o ondan öyle oldu.Hız bi üzdü beni bi de baş anomalisi 80.Kime sorsam imkansız değil tüp bebekle mümkün diyo deliricemYanlış bir yorum yapmak asla istemem çok fazla bilgim yok,burdaki diğer arkadaşlar belki daha iyi yorumlar.
doktorun nasıl yorumladı canım ne dedi?
Bence sayı gayet iyi, perhiz süresi 5 gün doktor mu dedi, bize 3 günden fazla olmasın demişti eşim verdiği zaman.
İleri hızı arttırmak gerek sanırım onun için belki takviye vs verir canım.
Anestezi almadığım için sanırım antibiyotik vermediler bugünden itibaren normal hayatınıza devam edebilirsiniz dediler. Ben de şuan ikilemdeyim doktora gitmek konusunda siz gittiniz mi? ilaç hormon vs kullanmak istemiyorum çok fazlaÇok sevindim oh ne güzel anestezi almanıza gerek kalmamış. Tüpleriniz açık olduğu için ağrı sızı olmamış büyük ihtimalle.bu 3 ay şansımız çok yüksek hadi inşallaholumlu mesajlar gönderelim bu ay evrene doktor antibiyotik verdi mi sonrasında peki
Evet kuzum döngüne göre normal zamanı25. Günde bir adet oluyorum canım 4-5 aydır, öyle düşünürsek aslında normal boyutta sanki. Ama çok korkuyorum ya çatlamazsa ve kiste dönüşürse diye. Ki biliyorsun geçen ay iğneye rağmen biri kistleşmiş gözüküyordu.
Kafamda şunun rahatlığı var, iğne kesin çözüm ya da sonuç değil bak geçen ay iğneye rağmen olmadı. Olacak olan bir gün olacak :)
Hsg sonrası şans yüksek diye biliyorum ben de, 2021 güzel hatırlamayacağım ama 2022 iyi gelecek bize. Bir de eğer akıntı başladıysa ki ben bunu teyit etmiş oldum bugünkü kontroller yumurtlama da başlamış oluyor. Yürüyüş yapma imkanın varsa onunla değerlendir mutlaka ben çıktım yürüyorum
Bana da antibiyotik vermedi canım. Şükür şuan için problem olmadı olmazda umarım. Doktor çağırmadı beni adet olursan 3. Günü gel. Bu bu bi rahat bırak kendini dedi. Gitmedim o yüzden. Yumurtlama zamanına girdiğimi sanıyorum akıntılardan. Bu ay olmazsa diğer ay tekrar ilaç ve iğneyle deneyelim dicem doktora.Anestezi almadığım için sanırım antibiyotik vermediler bugünden itibaren normal hayatınıza devam edebilirsiniz dediler. Ben de şuan ikilemdeyim doktora gitmek konusunda siz gittiniz mi? ilaç hormon vs kullanmak istemiyorum çok fazla
Doğal yoldan olma ihtimali yok muymuş ki. Hızdan dolayı mı öyle diyorlar. Bence sakın tam anlamadan üzme kendini kuzum yeter ki nasip olsun her şekilde olur. Başka iyi bir doktorla görüş canım. Takviye vitamin lerle artma ihtimali yok muDoktor 4.gün dediğinde bizim +1 vardı zaten o ondan öyle oldu.Hız bi üzdü beni bi de baş anomalisi 80.Kime sorsam imkansız değil tüp bebekle mümkün diyo deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?