• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
P pembelikedi kızlar bilmeyen okusun
Yumutlama 3 çeşit oluyormuş:
1#olgun yumurta 23 kromozom olup dölene bilen ve adetten 14 gün önce tüplere atılır..
2# küçük yumurta 46 kromozomu olur yumurtalıktaki bilinmeyen nedenlerle erken atılır ve 46 koromozoma sahip olduğu için dölenmez ve adetin 11 gününde tüplere atılır ve olgunlaşma fırsatına sahip değil en az14 gün lazım.. ve kısırlık habersizi bunun için tedavi olgunlaştirma ve çatlama işlemleri uygulanmalıy miş

Bilmem benim kızım var bende pek sevmem süt ürünü ama öyle duydum ikincimde hayrılısi ile tabi gönül erkek istiyoruz🙏😇
ALLAH bağışlasın o zaman süt ürünlerini yemeye başla 😁 ben bide o zaman balık yağı ve c vitamini kullanmıştım çineme tapleti seklinde olan ikişer tane guvatir vardı diye şükür hamilelin ortasında kaybolmuştu.. Benim için sağlıklı olsun farketmez çocukları çok seviyorum bu olsun falan diyemiyorum

😭😭😭 Kullanmis bulundum, bi daha kullanmam sanirim. Sali gunu doktor ne diyecek bakalim ama sali nasil olacak onu bilmiyorum. Firsat bulunca gunduz ya da aksam saatlerinde uyuyorum, bu benim strese karsi savunma mekanizmam herhalde. Gece herkes uyurken ayaktayim tabi. O kadar uyuyunca da islerim aksiyor. Meditasyon nefes egzersizi filan mi yapsam, hic de bildigim seyler degil. Klomeni birakip lustrala terfi edecegim bu gidisle :) Oglum birakmiyor pesimi kardes diye 🤷‍♀️
Belki sende yapmaz canım herkesin bünyesi farklı bak kaç kişide söylemiş etkilemediğini çok kafaya takma herşey olacağına varır ben 2.5senedir deniyorum olmuyor. oluruna bıraktım artık doktora da gitmiyorum nasbimizde varsa olur zaten

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@h_girL1 Ocak
@Simge34211 Ocak
@ZeyElif1 Ocak
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
@Hulahula2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
C Cansinn10 3 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@bulutum084 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
Birbasak Birbasak 4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
@Gokkusagi0667 Ocak
@mmmeyra8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
@pembelikedis9 Ocak
hepsonradan hepsonradan 9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@minezmn4110 Ocak
@orjinal1910 Ocak
@mauve10 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
@Mekap11 Ocak
O ozlemem 11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
Sabrina01 Sabrina01 12 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@Feslegeen15 Ocak
@papatyamveben15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gizemada18 Ocak
@Hali18 Ocak
@Vejetaryen Pirana18 Ocak
@gulayseT18 Ocak
BY2015 BY2015 18 Ocak
@Brckrks 20 Ocak
@Spicelover20 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
Z Zennep 24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
D Dilara55333 26 Ocak
@Sasa23430 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Merhaba, ben de yeni geldim 🥰 beni de eklerseniz çok sevinirim 🙏🏼 Bat 20 ocak, 39 yaşındayım…

Kızlar merhaba benim gibi amh 0.01 olan var mı yas 26 fsh normal sukur bu ay bitmeden aşılama olursun dedi doktor suanda gonal kullanıyorum birde vitamin .sansım yok bence ama denemedim demeyim diye kabul ettim

Kızlar merhaba benim gibi amh 0.01 olan var mı yas 26 fsh normal sukur bu ay bitmeden aşılama olursun dedi doktor suanda gonal kullanıyorum birde vitamin .sansım yok bence ama denemedim demeyim diye kabul ettim
Amh değeri senin gbi olan bı arkadaşıma tüp bebek bile yapma sansin yok demişler canım ama o inandı hiç vazgeçmedi rabbimde verdi aşılama ile tuttu şuan 40 günlük bebeği inşallah sanada nasip olur en kısa surede

Kızlar tekrardan merhaba sperm değerleri hakkında hiç bir bilgim yok. Sonucu yorumlayabilir misiniz? Her gün ilişki için yeterli mi?
94761664-97E2-4146-A4D3-1E0E42036E2A.jpeg

Amh değeri senin gbi olan bı arkadaşıma tüp bebek bile yapma sansin yok demişler canım ama o inandı hiç vazgeçmedi rabbimde verdi aşılama ile tuttu şuan 40 günlük bebeği inşallah sanada nasip olur en kısa surede
Ya sen harikasın 😍amin insallah peki kacıncı asılamada nasıl bi tedavi izlendi neler kullandı haberin var mı

Benim de yas 38 .ben çok istiyorum fakat eşim istemiyor 🙁 korunurken hamile kalanlardan olmak istiyorum
Gizlice prezervatifin ucunu mu delseniz ne yapsanız, bilemedim.🙈 Arkadaşımın kuzeni geri çekilme yöntemi ile korunuyormuş, hamile kaldı. Ama o da düşük bir ihtimal. 🤷🏻‍♀️
Size yazacaktım yanlış kişiye yazmışım.🤦🏻‍♀️

Benim de yas 38 .ben çok istiyorum fakat eşim istemiyor 🙁 korunurken hamile kalanlardan olmak istiyorum
Sizin kaç bebeğinz var?
Belki size saçma gelecek ama bana çocuk erkek bir garip geliyor
Zaten anne bakiyor Herşeye. Eşimden olsa gerek bu düşüncem çünkü kendisi 4 e bile razı ama ben asla diyorum 2 yeter

Benim de bat 9 ocak. Takvim yumurtlama icin 28 araligi gosteriyor. Erken degil mi yumurtlamak icin. Ama calismalara bu gun itibariyle baslamak gerekiyor, takvim oyle diyor 🙈 Ben ders calisacagim, o ayri tabi
Canim uygulamadaki takvimde ortalama günü baz aliyor yumurtlama günü değişiklik gösterebilir o yüzden gün aşırı denemeye devam edin dersleri gündüz çalış bisey olmaz 😅😅
Merhaba, ben de yeni geldim 🥰 beni de eklerseniz çok sevinirim 🙏🏼 Bat 20 ocak, 39 yaşındayım…
Ekliyorum hosgeldiniz😇
Beni de ekler misiniz BAT 27 ocak
Tabiki Ekliyorum 🌸

Ya sen harikasın 😍amin insallah peki kacıncı asılamada nasıl bi tedavi izlendi neler kullandı haberin var mı
Bende bu ay aşılama yaptırdım ama farmera ilacı ile o arkadaşım özel muayenede yaptrmisti ilk aşılamada iğne ile buyuttuler yumurtalarımi.dedi tek fark o aramızda benimde bu ay olmazsa onun doktoruna gidicem.benimde sağ tüpüm dış gebelik sonucu alındı bu yüzden doğal gebelik oluşmadı bu ay ilk aşılama denemem ama o arkadaşım bana umut oldu artık eskisi gbi karamsar değilim.sende olma canım herzman bı umut var rabbimin izninle olur hiç uzulme

Back