İşte hep nasip kuzum ya oyuzden çabalıyoruz sürekli bizde öyle düşündüm önce aşılama sonra tüp bebeğe geçiş yaparız diye ama inşallah gerek kalmaz.boyle duyunca olanları içim kıpır kıpır oluyor kendim hamilemisim gibi seviniyorum olanlaraCanım, arkadaşımın 5 sene falan olmadı Diyarbakır çok ünlü bi Dr a tüp yapıldı düşün tutmadı sonra devlette iki aşılama yapalım da tüp bebek hakki kazanalım dediler bir aşılama yaptılar tutmadı sonra ikinci yi sırf formalite için yaptırdı ve tutturdu çok şükür on güne de oğlu olacak
Şuan en cok özlediğim şey bu sanırım yaaa canımı çektirdinAhahhahYazarken kendim de rahatladım, şimdi kahve yapıp içeceğim.
Bat 20 Ocak beni ekleyebilir misiniz ?�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @h_girL 1 Ocak @Simge3421 1 Ocak @ZeyElif 1 Ocak @arash 1 Ocak @mutlutablo 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @Hulahula 2 Ocak @zorluyolum 2 Ocak @poncik97 2 Ocak C Cansinn10 3 Ocak @Gazel2110 3 Ocak @bulutum08 4 Ocak @Bio_girl 4 Ocak Birbasak 4 Ocak @Hayalimvarr 5 Ocak @Betulx 5 Ocak @Egeveefeninannesi 7 Ocak @Gokkusagi066 7 Ocak @mmmeyra 8 Ocak @seklla 8 Ocak @Mylv48 8 Ocak @Teach_ 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak @sumuhallebisi 9 Ocak @Humaakusu 9 Ocak @minezmn41 10 Ocak @orjinal19 10 Ocak mauve 10 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @Mekap 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak Sabrina01 12 Ocak @hummy 12 Ocak @Merco7555 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak @beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @Feslegeen 15 Ocak @papatyamveben 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @Hali 18 Ocak @Vejetaryen Pirana 18 Ocak gulayseT 18 Ocak @BurcuYener 18 Ocak Spicelover 20 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak @H a s s a 22 Ocak Z Zennep 24 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak @Dilara55333 26 Ocak @Sasa234 30 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Elbette büyüklerimiz diyorsa vardır bir bildikleriüreme organları sağlığında ya da genel sağlık kısmında gördüm canım 245 . sayfadan başlıyordu sanki . tam bilmiyorum ama babaanneme sordum öyle mi yapmam gerekiyor diye sirke içme dedi bana mesela oda büyük sonuçta 85 yaşında vardır bi bildiği
Günde bir fincan kahvenin zararı olmaz diyordu doktorum, istersen yap bir çılgınlık.Şuan en cok özlediğim şey bu sanırım yaaa canımı çektirdin
Bende haftada 1 tane iciyorum sadece suanda alıştım ama artık cok aramıyorum eskisi gibiGünde bir fincan kahvenin zararı olmaz diyordu doktorum, istersen yap bir çılgınlık.Şahsen ben gebelikte kesemem kahveyi, çok çok azaltırım o ayrı.
O zaman günler su gibi aksınn ve senin haftalık kahve günün gelsiiiin.Bende haftada 1 tane iciyorum sadece suanda alıştım ama artık cok aramıyorum eskisi gibi
neeeevet öyle diyorlar sirke turşu baharat ayran ve süt bunları yeni gelinlere içirmeyiniz derler
Bende haftada 1 tane iciyorum sadece suanda alıştım ama artık cok aramıyorum eskisi gibi
Ben kafein bağımlısıydm ama kahvesiz ayılamıyodum mesela her sabah bi kahve sigaram vardıbenim yuksek tansiyonum var kafein mumkun oldugunca yasak ama bende dayanamiyorum . cogunlukla kafeinsiz kahve iciyorum
kafeinsiz ayilamama benim hayatima cok gec girdi ya , o yuzden sabah kahvesi degil de , keyif kahvesi benimkisiBen kafein bağımlısıydm ama kahvesiz ayılamıyodum mesela her sabah bi kahve sigaram vardı
Evet bende kac gündür cıkamıyorum karnım sanırsın 3 aylıkkafeinsiz ayilamama benim hayatima cok gec girdi ya , o yuzden sabah kahvesi degil de , keyif kahvesi benimkisibirde zaten hemen sinirlenen insanim kafein daha cok tetikliyormus bu tarz öfke durumlarini . kafein le arama mesafe koydum rahatladim
sigara icmiyorum ama arada nargile icerdim o zaman bile hemen tuvalete cikarirdi beni . sirf bu yuzden bile icen arkadaslarim var
Öyleyse sorun yok o zaman canım maksadım kimseyi kırmak değil ilk çocuğumda da çok uğrasmiştım en son hsg çektirdim o ay hamile kalmıştım.tam 1sene3ay sonra şimdide 11sene geçti ara verdiğim.en son hayıt tohumu içiyordum onuda yumurtlama günü bıraktımYok canim kirilacak birsey yok bende okudum teyit icin yazdim aslinda. Ilk hamileliginde zormu oldu . Neler denedin
ayy insallah ise yararEvet bende kac gündür cıkamıyorum karnım sanırsın 3 aylıkkuru kayısı yedim az önce
Sulu ultrason mu doktor bana da yapacaktı onun yerine hsg yaptırdımEkşi seyler asidik sanirim ondan olabilirmi bilmiyorum inanki. Ama ben deneyecegim rahim ultrasyonu yapılsın.1 ay kendimi deneyecegim.ha olursada Allahin takdiri. Gebe kalmak kolay birbsey degilmis mucizevi birşey zaten.
Ben bırakamadım hala sigarayı :/Her gün 1 paket içiyorum çocuğum olursa bırakırım diyorum hep ama öncesinde bırakmak lazım tabi.Ne yazık ki bi motivasyonum yok şuan için.Nasıl olsa olmuyo diyorum kendi kendime..Ben kafein bağımlısıydm ama kahvesiz ayılamıyodum mesela her sabah bi kahve sigaram vardı
Tavsiyem azaltmaya calıs bende 1 paket iciyodum cok zorlanıyorum o yüzdemBen bırakamadım hala sigarayı :/Her gün 1 paket içiyorum çocuğum olursa bırakırım diyorum hep ama öncesinde bırakmak lazım tabi.Ne yazık ki bi motivasyonum yok şuan için.Nasıl olsa olmuyo diyorum kendi kendime..
Öyle tabi ama kontrolün elinde olmadığını görünce bi bozuluyor insanÇözülür çözülür hiç stres yapmayın. Dar giyiniyorsa eşiniz o da çok etkiliyormuş. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah’tan
Belki o yüzden olmuyor diye talkin yapın kendinize o zaman bebek duman altı ortamda kalmaz..Ben bırakamadım hala sigarayı :/Her gün 1 paket içiyorum çocuğum olursa bırakırım diyorum hep ama öncesinde bırakmak lazım tabi.Ne yazık ki bi motivasyonum yok şuan için.Nasıl olsa olmuyo diyorum kendi kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?