Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte hep nasip kuzum ya oyuzden çabalıyoruz sürekli bizde öyle düşündüm önce aşılama sonra tüp bebeğe geçiş yaparız diye ama inşallah gerek kalmaz.boyle duyunca olanları içim kıpır kıpır oluyor kendim hamilemisim gibi seviniyorum olanlara

Bat 20 Ocak beni ekleyebilir misiniz ?

Elbette büyüklerimiz diyorsa vardır bir bildikleri

evet öyle diyorlar sirke turşu baharat ayran ve süt bunları yeni gelinlere içirmeyiniz derler
neee
Ben aralik ayinda masallah sumak eksileri , sirkeli salatalar yedim . likir likir sut ictim

Simdi sizlerin yazdiklarini okuyunca aklima geldi . sperm hareketleri icin ortam sivisinin PH degeri onemli . asidik seyler hareketletini ve hizlarini engelliyordur muhtemelen .

Ben kafein bağımlısıydm ama kahvesiz ayılamıyodum mesela her sabah bi kahve sigaram vardı
kafeinsiz ayilamama benim hayatima cok gec girdi ya , o yuzden sabah kahvesi degil de , keyif kahvesi benimkisi birde zaten hemen sinirlenen insanim kafein daha cok tetikliyormus bu tarz öfke durumlarini . kafein le arama mesafe koydum rahatladim

sigara icmiyorum ama arada nargile icerdim o zaman bile hemen tuvalete cikarirdi beni . sirf bu yuzden bile icen arkadaslarim var

Evet bende kac gündür cıkamıyorum karnım sanırsın 3 aylık kuru kayısı yedim az önce

Yok canim kirilacak birsey yok bende okudum teyit icin yazdim aslinda. Ilk hamileliginde zormu oldu . Neler denedin
Öyleyse sorun yok o zaman canım maksadım kimseyi kırmak değil ilk çocuğumda da çok uğrasmiştım en son hsg çektirdim o ay hamile kalmıştım.tam 1sene3ay sonra şimdide 11sene geçti ara verdiğim.en son hayıt tohumu içiyordum onuda yumurtlama günü bıraktım

Ekşi seyler asidik sanirim ondan olabilirmi bilmiyorum inanki. Ama ben deneyecegim rahim ultrasyonu yapılsın.1 ay kendimi deneyecegim.ha olursada Allahin takdiri. Gebe kalmak kolay birbsey degilmis mucizevi birşey zaten.
Sulu ultrason mu doktor bana da yapacaktı onun yerine hsg yaptırdım

Ben kafein bağımlısıydm ama kahvesiz ayılamıyodum mesela her sabah bi kahve sigaram vardı
Ben bırakamadım hala sigarayı :/Her gün 1 paket içiyorum çocuğum olursa bırakırım diyorum hep ama öncesinde bırakmak lazım tabi.Ne yazık ki bi motivasyonum yok şuan için.Nasıl olsa olmuyo diyorum kendi kendime..

Tavsiyem azaltmaya calıs bende 1 paket iciyodum cok zorlanıyorum o yüzdem

Turşunun fazlası iyi değil hata lahan turşusu guvatiri yükselmesini tetikliyor diye bir araştırma okumuştum.. Kizlar bence çok sitres ve aşırı takıntı engel oluyor yani her ay bir beklentiye kendinizi bir beklentiye sokmak vucudunuzu geriyor ve o stresten doğan hormonlar gebeliği engeliyor aslında iki ayda bir deneyin vücudunuzun baskıdan ve stresten uzak tutun bir öneri tabi.. Bide hergün 7 hurma yemeye deneyin ve ananas ta iyi geliyor yumurtlama günlerinde onuda deneye bilirsiniz

Belki o yüzden olmuyor diye talkin yapın kendinize o zaman bebek duman altı ortamda kalmaz..
hamilelikte sigara çok tehlikeli en iyi ihtimal erken doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…