Ben doktora sormuştum ilk çocuk istediğimde çektirmiştim tekrar kapanabilrmi diye evet demişti 2yıl dan sonra tekrarlayabilrmiş ben 2defa çektirdim en son gittiğim doktorda pek içime sinmedi tekrar çekebilirim dedi gitmedimAnladim, cok tskler. Dogum yapali 8-9 yil oluyor. Bakilmasinda fayda var oyleyse. Bi dahaki randevumda tekrar sorayim ⚘
Evet yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesiyle deneyin bir deEvet bakıldı yarın tekrar doktora gdiicem bakalım eşim pek yanaşmıyor ama ben gidicem gelirse gelir. İğne ıstıcem catlatma iğnesi
Canım ben anestezili çekildim ağrı eşiğim çok düşük çünkü benim.damar yolu açılırken bile canım çok yanıyor. Uyutularak yapıldığı için hiç bir şey hissetmedim sonrasında da hiç ağrım olmadı. Bir kaç damla oldu kan o kadar.bugün de sanki ilacın bir kısmı gelmiş gibi hissettim iç çamaşırımda ama kesinlikle ağrı sızı olmadı bende. Boynum çok ağrıyor bi sanırım tutup çekmişler, onun dışında iyiyim. İnşallah sizin de çokk çok güzel geçer haber edin mutlaka.Ben de yarın hsg çektireceğim . Canınız yandı mı nasıl geçti? Geçmiş olsun şimdi iyi misiniz? hsg sonrası 3 ayda gebelik olma ihtimali artıyormuş umarım bizlere de bu vesile olur
Aa bilmiyorum hiç bakayım bi e nabızda nerde pekiBu rapor canım filmi var ilacın geçişini yapılan işlemi gösteriyor e nabızda çıkıyor
Daha ilk olcak canım. 1 yıldır hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. Sorun da yok deniyor vakti var demek kiEn kısa zamanda olur İnsallahilk bebek mi peki bazen ilki olup ikinci bekleyen de çok maalesef bnde ocak ta 31 olacam ikinci bebiş düşünüyoruz Allah izin verirse
Bu rapor canım filmi var ilacın geçişini yapılan işlemi gösteriyor e nabızda çıkıyor
Çözülür çözülür hiç stres yapmayın. Dar giyiniyorsa eşiniz o da çok etkiliyormuş. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah’tanTeşekkür ederim hızla ilgili ufak bir sorun var o zaman. Beslenmeyle çözülebilecek bir şeyse ne mutlu:/
Evet oradan bakıyorsun daha yeni olduğu için düşmemiştir belkiE nabıza daha işlenmemiş sanırım. Radyoloji tarafında göremedim canım
Düştüğünde atarım sizeEvet oradan bakıyorsun daha yeni olduğu için düşmemiştir belki
gider o benim kuzende vardı geçti dr bol bol yumurta ye demişti ona bide dikat edeceksin üştüme kendini o iki yumurta yedi 15 gün boyunca kaybolmuş kistHer sabah 1 yumurta yiyorum ama gitmiyor keşke bu ay gitmiş olsa
Pik gibi duruyor cnm benimde bu ay böyle çıktı sonraki günler silikleşmeye başladı istersen 5-6 saat sonra testi tekrarla belki koyulaşırKızlar bu pik mi? T biraz silik gibi ama bilemedim Eki Görüntüle 2974648
Ben oldum şuan yine var. Çok büyük değilse üzülme doktor diyo bi çocuk doğursan hiç bişi kalmicak inşallah hepimizin muradı olurBende de şuan çikolata kisti var tekrar çıktı ama ameliyat demedi
Bir makalede okumustim. Ekşi seyler yememeliyiz. Hamilekalma aşamasında ne kadar dogru bilmiyorum ama bu ay deneyecegim bunuHep bazı nedenlerden dolayı çocuk işini hep erteliyoruz ama bilmiyoruz ki istediğimiz zamanda olmayacağını ben hep 35te yapacağım diyordum şu an37 oldum halen yok böyle olacağını bilseydik daha önce başlardım şimdi ne zaman olacağı belli değil daha inşallah daha fazla uzamazda biran önce kavuşuruz.yoksa yaş ilerliyor menopoza girme riskimiz var.
Cokl denedım ki olmadı olmuyorEvet yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesiyle deneyin bir de
Bende geleyim o halde :) 11 Ocak batIyi aksamlar kızlar yeni gelen arkadaşlar ekledim hosgeldiniz Ocak ayı sizin olsun inşallah eklemedgm gözden kaçırmış olduğum olduysa affola bi dürttün eklerim hemen
evet öyle diyorlar sirke turşu baharat ayran ve süt bunları yeni gelinlere içirmeyiniz derlerBir makalede okumustim. Ekşi seyler yememeliyiz. Hamilekalma aşamasında ne kadar dogru bilmiyorum ama bu ay deneyecegim bunu
Meyvede eksi olanlari yemeyelim o zmn .ben severdim eksi seylerievet öyle diyorlar sirke turşu baharat ayran ve süt bunları yeni gelinlere içirmeyiniz derler
bende severim elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum olabildiği kadar tabiMeyvede eksi olanlari yemeyelim o zmn .ben severdim eksi seyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?