Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim, cok tskler. Dogum yapali 8-9 yil oluyor. Bakilmasinda fayda var oyleyse. Bi dahaki randevumda tekrar sorayim ⚘
Ben doktora sormuştum ilk çocuk istediğimde çektirmiştim tekrar kapanabilrmi diye evet demişti 2yıl dan sonra tekrarlayabilrmiş ben 2defa çektirdim en son gittiğim doktorda pek içime sinmedi tekrar çekebilirim dedi gitmedim

Ben de yarın hsg çektireceğim . Canınız yandı mı nasıl geçti? Geçmiş olsun şimdi iyi misiniz? hsg sonrası 3 ayda gebelik olma ihtimali artıyormuş umarım bizlere de bu vesile olur
Canım ben anestezili çekildim ağrı eşiğim çok düşük çünkü benim.damar yolu açılırken bile canım çok yanıyor. Uyutularak yapıldığı için hiç bir şey hissetmedim sonrasında da hiç ağrım olmadı. Bir kaç damla oldu kan o kadar.bugün de sanki ilacın bir kısmı gelmiş gibi hissettim iç çamaşırımda ama kesinlikle ağrı sızı olmadı bende. Boynum çok ağrıyor bi sanırım tutup çekmişler, onun dışında iyiyim. İnşallah sizin de çokk çok güzel geçer haber edin mutlaka.

En kısa zamanda olur İnsallah ilk bebek mi peki bazen ilki olup ikinci bekleyen de çok maalesef bnde ocak ta 31 olacam ikinci bebiş düşünüyoruz Allah izin verirse
Daha ilk olcak canım. 1 yıldır hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. Sorun da yok deniyor vakti var demek ki inşalllah sizin de olur ki biri olmuş diğeri de olur bence. Vücut hamile kalabiliyor en azından öyle düşünüp stres yapmamaya çalışın derim

Teşekkür ederim hızla ilgili ufak bir sorun var o zaman. Beslenmeyle çözülebilecek bir şeyse ne mutlu:/
Çözülür çözülür hiç stres yapmayın. Dar giyiniyorsa eşiniz o da çok etkiliyormuş. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah’tan

• 6Kızlar yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti bel ağrım çok fazla adet günüme 10 gün var ama bıçak dağlanır gibi bel ağrım var bu gebelik belirtisi olabilir mi

Bir makalede okumustim. Ekşi seyler yememeliyiz. Hamilekalma aşamasında ne kadar dogru bilmiyorum ama bu ay deneyecegim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…