• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cokl denedım ki olmadı olmuyor
bende cok kullandım büyümesi önemli tabi ama kalitesi de önemli yaza kadar bıraktım kızlar ben her şeyi 29 yaşındayım bazen diyorum yaş geliyor geçiyor ama takip edince de stres oluyorum doğal şeyler deneyeceğim her şeyi bir kenara attım aşılama bile yaptırdım olmadı hatta tam 1 sene önce bugün çift çizgi görmüştüm oda çok sürmedi kimyasal gebelik çıkmıştı

bende cok kullandım büyümesi önemli tabi ama kalitesi de önemli yaza kadar bıraktım kızlar ben her şeyi 29 yaşındayım bazen diyorum yaş geliyor geçiyor ama takip edince de stres oluyorum doğal şeyler deneyeceğim her şeyi bir kenara attım aşılama bile yaptırdım olmadı hatta tam 1 sene önce bugün çift çizgi görmüştüm oda çok sürmedi kimyasal gebelik çıkmıştı
Benım gebelık hıc olusmadı ne kımyasal nede cocugum var olmayınca olmuyor gercekten doğal karışımlar vs kullandık.bakalım doktor ne diyecek

Eskiler bilir genelde yanıldıklarını görmedim. Denemekte fayda var. Biliyorsunuz yediklerimiz bizi etkiler.
Benim çocuğum var mutlaka yemişimdir ekşi baharatlı şeyler Aslı yoktur bence burda hamilee kalanlardan öğrenebiliriz.yiyip yemediklerini bence olacağı varsa oluyor ne yersek ne içersek boş

Benim çocuğum var mutlaka yemişimdir ekşi baharatlı şeyler Aslı yoktur bence burda hamilee kalanlardan öğrenebiliriz.yiyip yemediklerini bence olacağı varsa oluyor ne yersek ne içersek boş
Ekşi seyler asidik sanirim ondan olabilirmi bilmiyorum inanki. Ama ben deneyecegim rahim ultrasyonu yapılsın.1 ay kendimi deneyecegim.ha olursada Allahin takdiri. Gebe kalmak kolay birbsey degilmis mucizevi birşey zaten.

En azindan hamile kalamayanlar deneyebilir.bir sakinca si olmasa gerek.
Tabiki canım herkes istediğini deneyebilir.bende çok şey denemişimdir sadece biraz ilginç geldi herseyden medet umar hale geldik.kırdıysam kusura bakma canım yoksa bende çok uğraşıyorum olsun diye

Tabiki canım herkes istediğini deneyebilir.bende çok şey denemişimdir sadece biraz ilginç geldi herseyden medet umar hale geldik.kırdıysam kusura bakma canım yoksa bende çok uğraşıyorum olsun diye
Yok canim kirilacak birsey yok bende okudum teyit icin yazdim aslinda. Ilk hamileliginde zormu oldu . Neler denedin

Bendede var o kıtap okuyorum da hangi sayfada yazıyor acaba turşu ekşı seylet yememekmı gerekıyor
üreme organları sağlığında ya da genel sağlık kısmında gördüm canım 245 . sayfadan başlıyordu sanki . tam bilmiyorum ama babaanneme sordum öyle mi yapmam gerekiyor diye sirke içme dedi bana mesela oda büyük sonuçta 85 yaşında vardır bi bildiği

Back