Bilmiyorum ki erken gebelik testiyi ya olsa cıkardı dıye dusunuyorm.benim regl’ye 5 gün kala negatif bir gün kala hafifçe belirmişti.belki de idrara geçmemiştir henüz
Yumurtlama ve çatlama için havuc çok öneriliyor tüh bu da olmamış yaBen bir tane havuç yedim erken yumurtaldm ve erken olduğu için yum günümü kaçırdım ovu testinde çıkmadı
Rabbım bekletmeden kavuştursun inşallah
Amin canım
Amin inş bende artık tedirgin oldum yok ayakta çok kaldığım için mi, stres yaptigim icinmi falan diye bi yandan da vardır bunda da bi hayır deyip zamanını bekliyorum. Çok şükür ki kızım var. Onun kardeş istemesi olmasa zaten ara vermek istiyorum ama işte yas farkının daha da açılmasını onun üzülmesini de istemiyorum.
Canım zaten bir gün önce bir gün sonra da tutar yoksa kimse hamile kalamaz tam yumurtlama anını bulmak zorKızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim
Goguslerimde regl öncesi ağrı yok sırt ve bel ağrısı sadece bakalımBenim 8 gün kala çıkmıştı
Benim baya regl sancısı gibi olmuştu ama herkesin belirtileri farklılık gösterir kuzum. İnşallah bebiş vardırGoguslerimde regl öncesi ağrı yok sırt ve bel ağrısı sadece bakalım
Ekledim cnm uğurlu gelsin bu ay sanaMerhabalar bende kasım kimyasal gebelik geçirdim ve sonlandı ocak ayında yumurta takibi ile tekrar deneyeceğim hesaplamalarıma göre 7 ocak benide eklermisiniz bu sefer inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Bende bu ay başlıyorum canım onuncu gün başlayın dedi bir arkadas bana ne zaman batAdetten sonra ovulasyon testi alıcam daha önce hiç kullanmadım.
Ne zaman yapılmaya başlanacak ne zamana kadar yapılacak Bi özet geçen olursa makbule gecer bıde marka olarak ne onerirsiniz kızlar
Benimki kizim da eylülde 5 oldu.Siz ne zamandır deniyosunuz? Aslında şimdi hamilelik olursa eylülde dogum oluyor. Eylül çocukları da okula küçük gitmiş oluyorlar. Bi de kızım eylülde 1. Sınıfa başlamış olacak. Ama artık nasipBenimde kızım 5 yaşına girecek şubatta
Canım zaten bir gün önce bir gün sonra da tutar yoksa kimse hamile kalamaz tam yumurtlama anını bulmak zor
Suan adet olmadım 23 unde olurum muhtemelen gelecek bat 23 ocakEkledim cnm uğurlu gelsin bu ay sana
Bende bu ay başlıyorum canım onuncu gün başlayın dedi bir arkadas bana ne zaman bat
İnşallahBenim baya regl sancısı gibi olmuştu ama herkesin belirtileri farklılık gösterir kuzum. İnşallah bebiş vardır
Aminnnn, inşallah.AynenGenede dyorm ya rabbim saflık versin hepsıne. Herkese duymayı nasip etsin
Inanir misinz aklıma bu takıldı hep ama kızım şubatta digdugu için Buda farklı bir mevsim olsun mide bulantısı falan yaza gelmesin yazın keyfini çıkartym dedim 2.trimestir yaza denk gelsin diyeBenimki kizim da eylülde 5 oldu.Siz ne zamandır deniyosunuz? Aslında şimdi hamilelik olursa eylülde dogum oluyor. Eylül çocukları da okula küçük gitmiş oluyorlar. Bi de kızım eylülde 1. Sınıfa başlamış olacak. Ama artık nasip
Eylül doğumlu olanlar zorunlu 1. Sınıfa başlıyor malesef. Ekim olsa erteleniyo Eylül zorunlu yoksa bende başlatmam. 3 yıldır anaokulunda, bi de minyon zatenInanir misinz aklıma bu takıldı hep ama kızım şubatta digdugu için Buda farklı bir mevsim olsun mide bulantısı falan yaza gelmesin yazın keyfini çıkartym dedim 2.trimestir yaza denk gelsin diye
Mesela kızım şuan anaokuluna gidiyor4-5 yaş
5-6 da yine anaokulu
6-7 de birinci sınıf olacak (okula başlayınca 6, şubat ayında 7)
İkinci çocuk olursa
Mecbur 7 yaşında başlatılırim
Sizde kızınızı seneye anaokuluna verebilirsiniz bence çünkü gerçekten çok erken 1.sinifa gitmis oluyor
Ben henüz denemeye başlamadım ocak ta ilk denemem olacak ilki hemen oldu buda olur diye düşündüm Dr a gttim testlerim falan normal çıktı ovulasyon testi de aldım e olmazsa bir kaç ay Buda nasipsiz kaç aydr düşünüyorsunuz
Merhaba benim�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak mutlutablo 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @poncik97 2 Ocak @Cansinn10 3 Ocak @Gazel2110 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak Birbasak 4 Ocak @Egeveefeninannesi 7 Ocak Teach_Mavi 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak H Humaakusu 9 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak @Merco7555 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak B beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak H a s s a 22 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak D Dilara55333 26 Ocak @Sasa234 30 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak mutlutablo 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @poncik97 2 Ocak @Cansinn10 3 Ocak @Gazel2110 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak Birbasak 4 Ocak @Egeveefeninannesi 7 Ocak Teach_Mavi 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak H Humaakusu 9 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak @Merco7555 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak B beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak H a s s a 22 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak D Dilara55333 26 Ocak @Sasa234 30 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yet
Merhaba Bat:18 OCAK Beni de Ekler misiN?iz�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Öylemi bilmiyordum tam 6 yaşında başlamış oluyor o zaman ne kötü ya üzüldüm bu duruma çünkü ikinci bebeğimin Eylül doğma ihtimali yüksek.Eylül doğumlu olanlar zorunlu 1. Sınıfa başlıyor malesef. Ekim olsa erteleniyo Eylül zorunlu yoksa bende başlatmam. 3 yıldır anaokulunda, bi de minyon zatenen güzel mart nisan heralde dogum ayı için. benim 6 ay denemis olduk 3 sefer kimyasal oldu inş sizin bekletmeden olur
Evet malesef hayirlisi olsunÖylemi bilmiyordum tam 6 yaşında başlamış oluyor o zaman ne kötü ya üzüldüm bu duruma çünkü ikinci bebeğimin Eylül doğma ihtimali yüksek
Bi fikrim yok ama umarm temiz çıkar. Şimdiden gecms olsun dyelm, guzel haberlerle inşallahSalı günü 12 de rahim filmi çekilcek ve şimdiden stres yaptım. Anestezili olacak ama yine de.. Öncesinde ve sonrasında dikkat etmem gereken şeyler var mı kızlar. Ya kötü çıkarsa diye de aşırı endişeliyim off her şey stres ya
İnşallahh canımmBi fikrim yok ama umarm temiz çıkar. Şimdiden gecms olsun dyelm, guzel haberlerle inşallah
Anestezilyms zaten kolaycacık geçer Allahın izniyle canm. Kalbini ferah tut.İnşallahh canımmya bu doktorlarda bir değişik sanki her gün bu filmi çektiriyorum ben aç gel yeter dedi. 3 gündür antibiyotik kullanıyorum boğaz enfeksiyonu için. Bir şey olur mu anestezi alacağım çünkü dedim. Ateşin yoksa problem yok diyo. Ertelenmemesine sevindim olsun bitsin bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?