Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim regl’ye 5 gün kala negatif bir gün kala hafifçe belirmişti. belki de idrara geçmemiştir henüz
Bilmiyorum ki erken gebelik testiyi ya olsa cıkardı dıye dusunuyorm. İlki hemen olmustum bu da oyle olur sandım 3.5 yıldır spiralle korunuyordm bu ay 5. Ay hala olmadı. Yavas Yavas umıtszlge kapılıyorum tamam senelerce ugrasanlar var dye dusunuyor herkes ama blmyorm ben biraz sabrszm ama ne olursak olalım tabii nasip. Bizim dedgmz degıl Allahın dediği olur.

Adetten sonra ovulasyon testi alıcam daha önce hiç kullanmadım.
Ne zaman yapılmaya başlanacak ne zamana kadar yapılacak Bi özet geçen olursa makbule gecer bıde marka olarak ne onerirsiniz kızlar

Rabbım bekletmeden kavuştursun inşallah
Amin canım

Benimde kızım 5 yaşına girecek şubatta

Canım zaten bir gün önce bir gün sonra da tutar yoksa kimse hamile kalamaz tam yumurtlama anını bulmak zor

Merhabalar bende kasım kimyasal gebelik geçirdim ve sonlandı ocak ayında yumurta takibi ile tekrar deneyeceğim hesaplamalarıma göre 7 ocak benide eklermisiniz bu sefer inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Ekledim cnm uğurlu gelsin bu ay sana
Adetten sonra ovulasyon testi alıcam daha önce hiç kullanmadım.
Ne zaman yapılmaya başlanacak ne zamana kadar yapılacak Bi özet geçen olursa makbule gecer bıde marka olarak ne onerirsiniz kızlar
Bende bu ay başlıyorum canım onuncu gün başlayın dedi bir arkadas bana ne zaman bat

Benimde kızım 5 yaşına girecek şubatta

Canım zaten bir gün önce bir gün sonra da tutar yoksa kimse hamile kalamaz tam yumurtlama anını bulmak zor
Benimki kizim da eylülde 5 oldu.Siz ne zamandır deniyosunuz? Aslında şimdi hamilelik olursa eylülde dogum oluyor. Eylül çocukları da okula küçük gitmiş oluyorlar. Bi de kızım eylülde 1. Sınıfa başlamış olacak. Ama artık nasip

Inanir misinz aklıma bu takıldı hep ama kızım şubatta digdugu için Buda farklı bir mevsim olsun mide bulantısı falan yaza gelmesin yazın keyfini çıkartym dedim 2.trimestir yaza denk gelsin diye
Mesela kızım şuan anaokuluna gidiyor4-5 yaş
5-6 da yine anaokulu
6-7 de birinci sınıf olacak (okula başlayınca 6, şubat ayında 7)
İkinci çocuk olursa
Mecbur 7 yaşında başlatılırim
Sizde kızınızı seneye anaokuluna verebilirsiniz bence çünkü gerçekten çok erken 1.sinifa gitmis oluyor

Ben henüz denemeye başlamadım ocak ta ilk denemem olacak ilki hemen oldu buda olur diye düşündüm Dr a gttim testlerim falan normal çıktı ovulasyon testi de aldım e olmazsa bir kaç ay Buda nasip siz kaç aydr düşünüyorsunuz

Eylül doğumlu olanlar zorunlu 1. Sınıfa başlıyor malesef. Ekim olsa erteleniyo Eylül zorunlu yoksa bende başlatmam. 3 yıldır anaokulunda, bi de minyon zaten en güzel mart nisan heralde dogum ayı için. benim 6 ay denemis olduk 3 sefer kimyasal oldu inş sizin bekletmeden olur

Merhaba benim

Merhaba Bat:18 OCAK Beni de Ekler misiN?iz

Öylemi bilmiyordum tam 6 yaşında başlamış oluyor o zaman ne kötü ya üzüldüm bu duruma çünkü ikinci bebeğimin Eylül doğma ihtimali yüksek.
Amin sağolun inşallah sizinde bir an evvel olur kızım şubat doğumlu çok menmni kalmıştım her anlamda avantaj ama beklemek istemedik ileri derece de anne olma isteği geldi

Salı günü 12 de rahim filmi çekilcek ve şimdiden stres yaptım. Anestezili olacak ama yine de.. Öncesinde ve sonrasında dikkat etmem gereken şeyler var mı kızlar. Ya kötü çıkarsa diye de aşırı endişeliyim off her şey stres ya

Bi fikrim yok ama umarm temiz çıkar. Şimdiden gecms olsun dyelm, guzel haberlerle inşallah

Bi fikrim yok ama umarm temiz çıkar. Şimdiden gecms olsun dyelm, guzel haberlerle inşallah
İnşallahh canımm ya bu doktorlarda bir değişik sanki her gün bu filmi çektiriyorum ben aç gel yeter dedi. 3 gündür antibiyotik kullanıyorum boğaz enfeksiyonu için. Bir şey olur mu anestezi alacağım çünkü dedim. Ateşin yoksa problem yok diyo. Ertelenmemesine sevindim olsun bitsin bir an önce

Anestezilyms zaten kolaycacık geçer Allahın izniyle canm. Kalbini ferah tut. Ne zamandır deniyorsun?

Doktorlar sureli işin içinde oldukları ıcın hersey hakımler bizler ilk defa yasıcagmz seyler den korkuyoruz ıste onlar ıcın basit olan bize zor.
Rabbim kolaylaştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…