İşlem sonrasına odaklan, gözünü kapatacaksııın ve açtığında bitmiş olacak, sorun var mı yok mu öğreneceksin ki inşallah yoktur. Kafandaki soru içaretleri kalkacakk. Sonra mis gibi evine gidip kahve içeceksin.İnşallahh canımmya bu doktorlarda bir değişik sanki her gün bu filmi çektiriyorum ben aç gel yeter dedi. 3 gündür antibiyotik kullanıyorum boğaz enfeksiyonu için. Bir şey olur mu anestezi alacağım çünkü dedim. Ateşin yoksa problem yok diyo. Ertelenmemesine sevindim olsun bitsin bir an önce
Kız öyle bir anlattın rahim filmi çektiresim geldiİşlem sonrasına odaklan, gözünü kapatacaksııın ve açtığında bitmiş olacak, sorun var mı yok mu öğreneceksin ki inşallah yoktur. Kafandaki soru içaretleri kalkacakk. Sonra mis gibi evine gidip kahve içeceksin.️
AhahhahKız öyle bir anlattın rahim filmi çektiresim geldi
Afiyet olsun canım oh misAhahhahYazarken kendim de rahatladım, şimdi kahve yapıp içeceğim.
Teşekkür ederim tatlış.Afiyet olsun canım oh mis
Neden 3 sefer kimyasal oldu acaba bi sebebi var mıydıEylül doğumlu olanlar zorunlu 1. Sınıfa başlıyor malesef. Ekim olsa erteleniyo Eylül zorunlu yoksa bende başlatmam. 3 yıldır anaokulunda, bi de minyon zatenen güzel mart nisan heralde dogum ayı için. benim 6 ay denemis olduk 3 sefer kimyasal oldu inş sizin bekletmeden olur
Teşekkür ederim canım inşallah hepimize uğur getirsinEkledim cnm uğurlu gelsin bu ay sana
1 yıldır istiyoruz canım. Sağ yumurtalığımda 1.8 cm lik bir kist var onun dışında görünen bir sıkıntı yok eşime de bakıldı. Ama bir yıldır hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. İnşallah bunda da temiz çıkar.3 ay şans yüksek oluyormuş hadi inşallahAnestezilyms zaten kolaycacık geçer Allahın izniyle canm. Kalbini ferah tut.Ne zamandır deniyorsun?
Doktorlar sureli işin içinde oldukları ıcın hersey hakımler bizler ilk defa yasıcagmz seyler den korkuyoruz ıste onlar ıcın basit olan bize zor.
Rabbim kolaylaştırın
Ahhh canımm inşallah inşallah bakalım.sorun var dese de üzmek istemiyorum kendimi. Rabbim çözümsüz dert vermesin yeter ki. En azından tedavisini olurum bakalım hayırlısı inşallahİşlem sonrasına odaklan, gözünü kapatacaksııın ve açtığında bitmiş olacak, sorun var mı yok mu öğreneceksin ki inşallah yoktur. Kafandaki soru içaretleri kalkacakk. Sonra mis gibi evine gidip kahve içeceksin.️
İyi dileklerin icin sağol tatlım rabbim isteyen herkese nasip etsinYaptirmadim canim hic ama insallah bebisin sana sımsıkı tutunur ve bu ay seninle olur Amin
Geçen ay çektirdim canım anestezi olmadan.az bı ağrı oldu işlem sırasında ama eve gelince daha fazla ağrım oldu gtmeden ağrı kesici alırsan eve gelince faydası olur inşallah temiz çıkar canimSalı günü 12 de rahim filmi çekilcek ve şimdiden stres yaptım. Anestezili olacak ama yine de.. Öncesinde ve sonrasında dikkat etmem gereken şeyler var mı kızlar. Ya kötü çıkarsa diye de aşırı endişeliyim off her şey stres ya
Araliktan umut kesen biri olarak benide eklermisin canim Bat 10 acak�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak @mutlutablo 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @poncik97 2 Ocak C Cansinn10 3 Ocak @Gazel2110 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak Birbasak 4 Ocak @Egeveefeninannesi 7 Ocak Teach_Mavi 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak H Humaakusu 9 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak @Merco7555 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak B beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak H a s s a 22 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak @Dilara55333 26 Ocak @Sasa234 30 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
İnşallah canım benimm.Ahhh canımm inşallah inşallah bakalım.sorun var dese de üzmek istemiyorum kendimi. Rabbim çözümsüz dert vermesin yeter ki. En azından tedavisini olurum bakalım hayırlısı inşallahkahve içmeyi çok seven ben onu bile azattım
İnşallah canım. Benim acı eşiğim çok düşük o yüzden anestezili istedim bakalım nasıl olacak. Senin nasıl çıktı sonucun canımGeçen ay çektirdim canım anestezi olmadan.az bı ağrı oldu işlem sırasında ama eve gelince daha fazla ağrım oldu gtmeden ağrı kesici alırsan eve gelince faydası olur inşallah temiz çıkar canim
Kesinlikle ağlayıp hayıflanmanın faydadan çok zararı var..kendi kendimi telkin ediyorum artık. Burda da birbirimize destek olalım bu ay bizlerin ayı olsunİnşallah canım benimm.İşte bunlar duymak istediğimiz şeyler. Sorma, ben de azalttım günde bir fincan kesmiyor.
Henüz bilmiyorumNeden 3 sefer kimyasal oldu acaba bi sebebi var mıydı
İyi akşamlar BAT=18 OCAK Beni de ekler misiniz?�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak @mutlutablo 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @poncik97 2 Ocak C Cansinn10 3 Ocak @Gazel2110 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak Birbasak 4 Ocak @Egeveefeninannesi 7 Ocak Teach_Mavi 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak H Humaakusu 9 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak @Merco7555 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak B beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak H a s s a 22 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak @Dilara55333 26 Ocak @Sasa234 30 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
adetin 25 gün ise adetin biter bitmez sabahlari teste başla silik ikinici çizgi berilince sabah akşam test yapman gerek ikinci çizgi yani test çizgisi control çizgisinde koyu çıkarsa yumurtladın demektir ve ertisi gün iki çizgi aynı görünecek sonrada yine silik ve tek cizgi kalır..Adetten sonra ovulasyon testi alıcam daha önce hiç kullanmadım.
Ne zaman yapılmaya başlanacak ne zamana kadar yapılacak Bi özet geçen olursa makbule gecer bıde marka olarak ne onerirsiniz kızlar
Tesekkurler. Adetim 28 günde bir bitince baslar artık. Ne zaman yumurtlanıyo bellı olmuyor İlk kez kullanıcam nasipse Tesekkur ederm anlatımın ıcınadetin 25 gün ise adetin biter bitmez sabahlari teste başla silik ikinici çizgi berilince sabah akşam test yapman gerek ikinci çizgi yani test çizgisi control çizgisinde koyu çıkarsa yumurtladın demektir ve ertisi gün iki çizgi aynı görünecek sonrada yine silik ve tek cizgi kalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?