• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk bebeğim de hiç korkmadım havuza gittim yola gittim uçağa bindim uçak yol çektim ama neden bilmiyıurm ikinci de bende çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın mucizelerimz bizimle olsun 😊
Amin inş bende artık tedirgin oldum yok ayakta çok kaldığım için mi, stres yaptigim icinmi falan diye bi yandan da vardır bunda da bi hayır deyip zamanını bekliyorum. Çok şükür ki kızım var. Onun kardeş istemesi olmasa zaten ara vermek istiyorum ama işte yas farkının daha da açılmasını onun üzülmesini de istemiyorum.

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim 🥺

Sevgili anneler, küçük bir insanın size ‘anne’ demesi nasıl bir duygu? Anlatsanıza biraz?😍😂
Harikaaa 🤗😍 Rabbim herkese duymayı nasip etsin. 🤲

5345 defa anne dedgnde biraz sinirlerim hoplamıyor değil ama şükürler olsun genede 😂😂🤣

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim 🥺
Test yapmalısın asla dayanamam bukadar belirtim olsa 🤣🤣

Az önce aşılama dan geldim progestan fitil verdi inşallah tutar kizlar 🙏 aranızda daha önce aşılama yaptıran varmı etkisini nezman kaybeder acaba

Merhabalar bende kasım kimyasal gebelik geçirdim ve sonlandı ocak ayında yumurta takibi ile tekrar deneyeceğim hesaplamalarıma göre 7 ocak benide eklermisiniz bu sefer inşallah sağlıklı bir gebelik olur

merhaba geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız umarım. Benim de düşük oldu geçen ay bin küsürlerden düşünce pıhtılaşma olasılığı mı var doktorunuz bir şey demedi mi bu konuda ?
Hayır hiç bişey söylemedi yüksekten düşünce pıhtılaşma mı oluyormuş? Pazartesi kontrolüm var bunu sorayım doktoruma

Az önce aşılama dan geldim progestan fitil verdi inşallah tutar kizlar 🙏 aranızda daha önce aşılama yaptıran varmı etkisini nezman kaybeder acaba
Yaptirmadim canim hic ama insallah bebisin sana sımsıkı tutunur ve bu ay seninle olur Amin🥰

Back