Amin inş bende artık tedirgin oldum yok ayakta çok kaldığım için mi, stres yaptigim icinmi falan diye bi yandan da vardır bunda da bi hayır deyip zamanını bekliyorum. Çok şükür ki kızım var. Onun kardeş istemesi olmasa zaten ara vermek istiyorum ama işte yas farkının daha da açılmasını onun üzülmesini de istemiyorum.İlk bebeğim de hiç korkmadım havuza gittim yola gittim uçağa bindim uçak yol çektim ama neden bilmiyıurm ikinci de bende çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın mucizelerimz bizimle olsun
Allah size de nasip etsin inşSevgili anneler, küçük bir insanın size ‘anne’ demesi nasıl bir duygu? Anlatsanıza biraz?
İnşallah, çok teşekkür ederim.Allah size de nasip etsin inş
Amin inş sagolunİnşallah, çok teşekkür ederim.Sizin prensese de bir kardeş…
Amin canım benim ya hepimize inşallahHemen ekliyorum kuzucum şansın bol olsun uğurlu gelsin Ocak ayi
HarikaaaSevgili anneler, küçük bir insanın size ‘anne’ demesi nasıl bir duygu? Anlatsanıza biraz?
Test yapmalısın asla dayanamam bukadar belirtim olsaKızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim
Canım çok erken daha reglime 7 gün varTest yapmalısın asla dayanamam bukadar belirtim olsa
AhahahahahHarikaaaRabbim herkese duymayı nasip etsin.
5345 defa anne dedgnde biraz sinirlerim hoplamıyor değil ama şükürler olsun genede
AynenAhahahahahBazen şahit oluyorum bu söylediğinize, çin işkencesi gibi değil mi?
Hayır hiç bişey söylemedi yüksekten düşünce pıhtılaşma mı oluyormuş? Pazartesi kontrolüm var bunu sorayım doktorumamerhaba geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız umarım. Benim de düşük oldu geçen ay bin küsürlerden düşünce pıhtılaşma olasılığı mı var doktorunuz bir şey demedi mi bu konuda ?
Ben de 5 gun var dayanamadım erken gebelık testi aldım. Sonuç koskocaman bir tek çizgiCanım çok erken daha reglime 7 gün var
Benim 8 gün kala çıkmıştıCanım çok erken daha reglime 7 gün var
Yaptirmadim canim hic ama insallah bebisin sana sımsıkı tutunur ve bu ay seninle olur AminAz önce aşılama dan geldim progestan fitil verdi inşallah tutar kizlararanızda daha önce aşılama yaptıran varmı etkisini nezman kaybeder acaba
benim regl’ye 5 gün kala negatif bir gün kala hafifçe belirmişti.Ben de 5 gun var dayanamadım erken gebelık testi aldım. Sonuç koskocaman bir tek çizgi
yok hayır hiçbir fikrim yok. siz şüphelenmişsiniz ona nazaran sordum, bende soracağım doktora.Hayır hiç bişey söylemedi yüksekten düşünce pıhtılaşma mı oluyormuş? Pazartesi kontrolüm var bunu sorayım doktoruma
Umarım öyle bir şey çıkmazyok hayır hiçbir fikrim yok. siz şüphelenmişsiniz ona nazaran sordum, bende soracağım doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?