• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahh canımm 🤲😊 ya bu doktorlarda bir değişik sanki her gün bu filmi çektiriyorum ben aç gel yeter dedi. 3 gündür antibiyotik kullanıyorum boğaz enfeksiyonu için. Bir şey olur mu anestezi alacağım çünkü dedim. Ateşin yoksa problem yok diyo. Ertelenmemesine sevindim olsun bitsin bir an önce 🤣
İşlem sonrasına odaklan, gözünü kapatacaksııın ve açtığında bitmiş olacak, sorun var mı yok mu öğreneceksin ki inşallah yoktur. Kafandaki soru içaretleri kalkacakk. Sonra mis gibi evine gidip kahve içeceksin.☕

İşlem sonrasına odaklan, gözünü kapatacaksııın ve açtığında bitmiş olacak, sorun var mı yok mu öğreneceksin ki inşallah yoktur. Kafandaki soru içaretleri kalkacakk. Sonra mis gibi evine gidip kahve içeceksin.☕
Kız öyle bir anlattın rahim filmi çektiresim geldi 😁🤣👌

Eylül doğumlu olanlar zorunlu 1. Sınıfa başlıyor malesef. Ekim olsa erteleniyo Eylül zorunlu yoksa bende başlatmam. 3 yıldır anaokulunda, bi de minyon zaten😭 en güzel mart nisan heralde dogum ayı için. benim 6 ay denemis olduk 3 sefer kimyasal oldu inş sizin bekletmeden olur🤲
Neden 3 sefer kimyasal oldu acaba bi sebebi var mıydı

Anestezilyms zaten kolaycacık geçer Allahın izniyle canm. Kalbini ferah tut. 😘 Ne zamandır deniyorsun?

Doktorlar sureli işin içinde oldukları ıcın hersey hakımler bizler ilk defa yasıcagmz seyler den korkuyoruz ıste onlar ıcın basit olan bize zor.
Rabbim kolaylaştırın 🤲🌺
1 yıldır istiyoruz canım. Sağ yumurtalığımda 1.8 cm lik bir kist var onun dışında görünen bir sıkıntı yok eşime de bakıldı. Ama bir yıldır hiç bir şekilde gebelik oluşmadı. İnşallah bunda da temiz çıkar.3 ay şans yüksek oluyormuş hadi inşallah 😍 sizin nedir hikayeniz

Ahhh canımm inşallah inşallah bakalım.sorun var dese de üzmek istemiyorum kendimi. Rabbim çözümsüz dert vermesin yeter ki. En azından tedavisini olurum bakalım hayırlısı inşallah 🤲🥰 kahve içmeyi çok seven ben onu bile azattım 😭🤣

Salı günü 12 de rahim filmi çekilcek ve şimdiden stres yaptım. Anestezili olacak ama yine de.. Öncesinde ve sonrasında dikkat etmem gereken şeyler var mı kızlar. Ya kötü çıkarsa diye de aşırı endişeliyim off her şey stres ya 🙈
Geçen ay çektirdim canım anestezi olmadan.az bı ağrı oldu işlem sırasında ama eve gelince daha fazla ağrım oldu gtmeden ağrı kesici alırsan eve gelince faydası olur inşallah temiz çıkar canim

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
@poncik972 Ocak
C Cansinn10 3 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
Birbasak Birbasak 4 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
Teach_Mavi Teach_Mavi 8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
H Humaakusu 9 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@Arianaa12 Ocak
B beyzosh 12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
H a s s a H a s s a 22 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Sasa23430 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Araliktan umut kesen biri olarak benide eklermisin canim Bat 10 acak

Ahhh canımm inşallah inşallah bakalım.sorun var dese de üzmek istemiyorum kendimi. Rabbim çözümsüz dert vermesin yeter ki. En azından tedavisini olurum bakalım hayırlısı inşallah 🤲🥰 kahve içmeyi çok seven ben onu bile azattım 😭🤣
İnşallah canım benimm.🤲🏻😍 İşte bunlar duymak istediğimiz şeyler.💃🏻 Sorma, ben de azalttım günde bir fincan kesmiyor.🙈

Geçen ay çektirdim canım anestezi olmadan.az bı ağrı oldu işlem sırasında ama eve gelince daha fazla ağrım oldu gtmeden ağrı kesici alırsan eve gelince faydası olur inşallah temiz çıkar canim
İnşallah canım. Benim acı eşiğim çok düşük o yüzden anestezili istedim bakalım nasıl olacak. Senin nasıl çıktı sonucun canım

İnşallah canım benimm.🤲🏻😍 İşte bunlar duymak istediğimiz şeyler.💃🏻 Sorma, ben de azalttım günde bir fincan kesmiyor.🙈
Kesinlikle ağlayıp hayıflanmanın faydadan çok zararı var..kendi kendimi telkin ediyorum artık. Burda da birbirimize destek olalım bu ay bizlerin ayı olsun 🥰 sigarayı bıraktığımdan beri kahvenin tadı bile değişti eski zevki vermiyor 🙈 gerçi arada kaçamak yapıyorum hamile kalana kadar inşallah olursa hemen onu da kesicem 🥰

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
@poncik972 Ocak
C Cansinn10 3 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
Birbasak Birbasak 4 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
Teach_Mavi Teach_Mavi 8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
H Humaakusu 9 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@Arianaa12 Ocak
B beyzosh 12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
H a s s a H a s s a 22 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Sasa23430 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
İyi akşamlar BAT=18 OCAK Beni de ekler misiniz?

Adetten sonra ovulasyon testi alıcam daha önce hiç kullanmadım.
Ne zaman yapılmaya başlanacak ne zamana kadar yapılacak Bi özet geçen olursa makbule gecer bıde marka olarak ne onerirsiniz kızlar
adetin 25 gün ise adetin biter bitmez sabahlari teste başla silik ikinici çizgi berilince sabah akşam test yapman gerek ikinci çizgi yani test çizgisi control çizgisinde koyu çıkarsa yumurtladın demektir ve ertisi gün iki çizgi aynı görünecek sonrada yine silik ve tek cizgi kalır..

adetin 25 gün ise adetin biter bitmez sabahlari teste başla silik ikinici çizgi berilince sabah akşam test yapman gerek ikinci çizgi yani test çizgisi control çizgisinde koyu çıkarsa yumurtladın demektir ve ertisi gün iki çizgi aynı görünecek sonrada yine silik ve tek cizgi kalır..
Tesekkurler. Adetim 28 günde bir bitince baslar artık. Ne zaman yumurtlanıyo bellı olmuyor İlk kez kullanıcam nasipse Tesekkur ederm anlatımın ıcın

Back