Genetik test yapilmadi hiç bilmiyorum. Benim idrarda çift çizgiyi görüyorum bi hafta bekleyip kan testine gidiyorum kese gözüksün stres olmayayım diye kanda pozitif oluyo bi iki gün sonra da yani tam 6 hafta civarı da düşüyo malesef. 2 sefer bu şekilde kanda gördükten sonra 1 seferde kan vermeden dustuPıhtılaşma mı vardı sende canım? Ben ondan şüphelendim çünkü kan değerim baya yüksekten düştü 1200dü
Canım mutlaka genetik test yaptır bence belki çok basit bir şekilde çözülecek bir sorun vardır bilemezsin böyle üzülmekten daha iyi. Benim de bi sonraki yine kimyasal ya da düşük vs olursa direk genetik test vermeyi düşünüyorumGenetik test yapilmadi hiç bilmiyorum. Benim idrarda çift çizgiyi görüyorum bi hafta bekleyip kan testine gidiyorum kese gözüksün stres olmayayım diye kanda pozitif oluyo bi iki gün sonra da yani tam 6 hafta civarı da düşüyo malesef. 2 sefer bu şekilde kanda gördükten sonra 1 seferde kan vermeden dustu5 yaşında kızım var onda bu şekilde sıkıntılar yaşamamıştım bilemiyorum net olarak sebebini
İnş hiç öyle şeyler yaşamadan sağlıklı gebelik geçirirsiniz. Ben bu ay adetin 2. Günü yapılan testten sonra yumurta kalitesiyle ilgili olduğunu düşündüm. Amh 6 kusurlerde. Haftaya doktora gidicem bakalim ne dicekCanım mutlaka genetik test yaptır bence belki çok basit bir şekilde çözülecek bir sorun vardır bilemezsin böyle üzülmekten daha iyi. Benim de bi sonraki yine kimyasal ya da düşük vs olursa direk genetik test vermeyi düşünüyorum
Amin inşallah canımİnş hiç öyle şeyler yaşamadan sağlıklı gebelik geçirirsiniz. Ben bu ay adetin 2. Günü yapılan testten sonra yumurta kalitesiyle ilgili olduğunu düşündüm. Amh 6 kusurlerde. Haftaya doktora gidicem bakalim ne dicek
Eşinizle kan uyuşmazlığı vs varmı acabaGenetik test yapilmadi hiç bilmiyorum. Benim idrarda çift çizgiyi görüyorum bi hafta bekleyip kan testine gidiyorum kese gözüksün stres olmayayım diye kanda pozitif oluyo bi iki gün sonra da yani tam 6 hafta civarı da düşüyo malesef. 2 sefer bu şekilde kanda gördükten sonra 1 seferde kan vermeden dustu5 yaşında kızım var onda bu şekilde sıkıntılar yaşamamıştım bilemiyorum net olarak sebebini
Amin inş yazarım tabiAmin inşallah canımhadi bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar haberdar et burayı da
Yok canim benim pozitif zatenEşinizle kan uyuşmazlığı vs varmı acaba
Hemen ekliyorum kuzucum şansın bol olsun uğurlu gelsin Ocak ayiAralıktan elendiğim gibi burdayımokadar ümitsizim ki sindiren 22 ocak yazabılırsın bıle mavişim
İlk bebeğim de hiç korkmadım havuza gittim yola gittim uçağa bindim uçak yol çektim ama neden bilmiyıurm ikinci de bende çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasın mucizelerimz bizimle olsunYok canim benim pozitif zaten
Ben bir tane havuç yedim erken yumurtaldm ve erken olduğu için yum günümü kaçırdım ovu testinde çıkmadıavakado, havuç. Havuç suyu da olur havucun kendisi de ay insallah çatlar
Maşallah amin ben test aldım 28 gündr bir olurum 12.gun yapmaya başladım asla pik olmadı maalesef kaçırdımEvet kızlar labaquikle.ilk ayda gebe kaldım inşallah darısı size biz yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonraki iki günü değerlendirdik çok şükür Rabbime tuttu inşallah size de sebep olur ovulasyon testleri
MuhteşemSevgili anneler, küçük bir insanın size ‘anne’ demesi nasıl bir duygu? Anlatsanıza biraz?
Anne de değil anneeeemmm diyor tarifi olmayan bir duygu sanırımSevgili anneler, küçük bir insanın size ‘anne’ demesi nasıl bir duygu? Anlatsanıza biraz?
Kaçıncı günü başlamak lazım acabaMaşallah amin ben test aldım 28 gündr bir olurum 12.gun yapmaya başladım asla pik olmadı maalesef kaçırdım
Muhteşem
Yaa nasıl heyecanlandım şimdidenn.Anne de değil anneeeemmm diyor tarifi olmayan bir duygu sanırım
Rabbım bekletmeden kavuştursun inşallahYaa nasıl heyecanlandım şimdidenn.
Amin aminn, inşallahh.Rabbım bekletmeden kavuştursun inşallah
merhaba geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız umarım. Benim de düşük oldu geçen ay bin küsürlerden düşünce pıhtılaşma olasılığı mı var doktorunuz bir şey demedi mi bu konuda ?Pıhtılaşma mı vardı sende canım? Ben ondan şüphelendim çünkü kan değerim baya yüksekten düştü 1200dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?