Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılaşma mı vardı sende canım? Ben ondan şüphelendim çünkü kan değerim baya yüksekten düştü 1200dü
Genetik test yapilmadi hiç bilmiyorum. Benim idrarda çift çizgiyi görüyorum bi hafta bekleyip kan testine gidiyorum kese gözüksün stres olmayayım diye kanda pozitif oluyo bi iki gün sonra da yani tam 6 hafta civarı da düşüyo malesef. 2 sefer bu şekilde kanda gördükten sonra 1 seferde kan vermeden dustu 5 yaşında kızım var onda bu şekilde sıkıntılar yaşamamıştım bilemiyorum net olarak sebebini

Canım mutlaka genetik test yaptır bence belki çok basit bir şekilde çözülecek bir sorun vardır bilemezsin böyle üzülmekten daha iyi. Benim de bi sonraki yine kimyasal ya da düşük vs olursa direk genetik test vermeyi düşünüyorum

İnş hiç öyle şeyler yaşamadan sağlıklı gebelik geçirirsiniz. Ben bu ay adetin 2. Günü yapılan testten sonra yumurta kalitesiyle ilgili olduğunu düşündüm. Amh 6 kusurlerde. Haftaya doktora gidicem bakalim ne dicek

Amin inşallah canım hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar haberdar et burayı da

Aralıktan elendiğim gibi burdayım okadar ümitsizim ki sindiren 22 ocak yazabılırsın bıle mavişim

Eşinizle kan uyuşmazlığı vs varmı acaba

Sevgili anneler, küçük bir insanın size ‘anne’ demesi nasıl bir duygu? Anlatsanıza biraz?

Maşallah amin ben test aldım 28 gündr bir olurum 12.gun yapmaya başladım asla pik olmadı maalesef kaçırdım

Pıhtılaşma mı vardı sende canım? Ben ondan şüphelendim çünkü kan değerim baya yüksekten düştü 1200dü
merhaba geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız umarım. Benim de düşük oldu geçen ay bin küsürlerden düşünce pıhtılaşma olasılığı mı var doktorunuz bir şey demedi mi bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…