Hıı o konuda bende çok tedirgin oluyorum ya bi bayana istediğim gibi konuşuyorum ama erkek oldum mu bi çekiniyorum içgüdü meselesi sanırımAh kuzum inşallah ama bu gittiğim 4. Doktorrahat edemem diye erkek doktor tercih etmiyordum ama belki değiştiririm doktorumu. Kadın doktorlar bile lank diye açıp bakmıyor mahremiyete özen gösteriyor
Tamam evet sağlıkta ayıp olmaz ama dediğin gibi insan çekiniyorHıı o konuda bende çok tedirgin oluyorum ya bi bayana istediğim gibi konuşuyorum ama erkek oldum mu bi çekiniyorum içgüdü meselesi sanırım
İster istemez canim onlar alışmış artık hic aldırış etmiyorlar dan dun konuştu adamTamam evet sağlıkta ayıp olmaz ama dediğin gibi insan çekiniyor
İster istemez canim onlar alışmış artık hic aldırış etmiyorlar dan dun konuştu adam
Bildiğim kadarıyla sadece kan alıyorlar minnoş.Hormon testi nasil yapılıyor kuzu
Evet kızlar labaquikle.ilk ayda gebe kaldım inşallah darısı size biz yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonraki iki günü değerlendirdik çok şükür Rabbime tuttu inşallah size de sebep olur ovulasyon testleriAyy ne güzellll bizeede nasip olsun
Ben geçen ay ovulasyon ile hamile kaldım ama kimyasal geçirdim canım. Şimdi tekrar sipariş ettim inşallah bu ay sağlıklı gebelik nasip olurOvülasyon testi kullanıyor musunuz canimlar
Ben de laboquickle ilk ay hamile kaldım kuzu kimyasal geçirdim malesef. Şimdi yine laboquick sipariş ettim nasipse bu ay bakalımEvet kızlar labaquikle.ilk ayda gebe kaldım inşallah darısı size biz yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonraki iki günü değerlendirdik çok şükür Rabbime tuttu inşallah size de sebep olur ovulasyon testleri
İnsallah canım benim bol dua et bana bizeEvet kızlar labaquikle.ilk ayda gebe kaldım inşallah darısı size biz yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonraki iki günü değerlendirdik çok şükür Rabbime tuttu inşallah size de sebep olur ovulasyon testleri
İnşallah canım birbirimizi hep haberdar edelimBen geçen ay ovulasyon ile hamile kaldım ama kimyasal geçirdim canım. Şimdi tekrar sipariş ettim inşallah bu ay sağlıklı gebelik nasip olur
Canım düzensizliğin var mıydı acabaEvet kızlar labaquikle.ilk ayda gebe kaldım inşallah darısı size biz yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonraki iki günü değerlendirdik çok şükür Rabbime tuttu inşallah size de sebep olur ovulasyon testleri
Sosyal medya ismi petekköy bal.. Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Sağolsun burda bi arkadaş almış ben de ona sormuştumArı sütü bal polen karışımını nerden aldınız
Evet onu geçenlerde gördüm kararsız kaldıydım alsam mı ben de bilemedimSosyal medya ismi petekköy bal.. Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı. Sağolsun burda bi arkadaş almış ben de ona sormuştum
Valla ben aldım gittiEvet onu geçenlerde gördüm kararsız kaldıydım alsam mı ben de bilemedim
Tesekkurler canikomBildiğim kadarıyla sadece kan alıyorlar minnoş.
Ayy insallah canim sende vesile olmuş olursun hayirli bir işeEvet kızlar labaquikle.ilk ayda gebe kaldım inşallah darısı size biz yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonraki iki günü değerlendirdik çok şükür Rabbime tuttu inşallah size de sebep olur ovulasyon testleri
Regl gelince açılışı ben yapayım dedim kuzu 30 Ocak olarak mı ekleyim canim hakkında en hayırlısı olsun inşallahNe ara açtınız... Kuzum yaz beni uzun bi aradan sonra gebelik haberi alacağım ay olacağına inanıyorum :) Bat 5 ocak aslında ama ondan sonra transfere hazırlanacağım. 30-31 Ocak da transferim olur inş.. Öyle yazalım
Ekliyorum canimBat 1 Ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?