- 14 Haziran 2020
- 133
- 115
- 53
- 34
Ben 3 kez kimyasal geçirdim sonraki ayda adet aynı zamanda oldu ama yumurtlama takip etmedimKızlar aranızda kimyasal gebelik geçirmiş olan var mı? Kanama bittikten kaç gün sonra yumurtlama gördünüz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3 kez kimyasal geçirdim sonraki ayda adet aynı zamanda oldu ama yumurtlama takip etmedimKızlar aranızda kimyasal gebelik geçirmiş olan var mı? Kanama bittikten kaç gün sonra yumurtlama gördünüz acaba
Hay Allah ya depolarında var da vermiyorlar mı yoksa gerçekten mi yok acaba.yumurta çatlaması için havuç öneriyorlar bir kaç tane havuç yemenizi tavsiye ederimBugün 11 de çatlatma iğnesi olmam lazımdı ama bulunduğum şehirde hiçbir yerde çatlatma iğnesi oviterelle yok yardım edin kizlar ne yesem çatlamasına yardımcı olur ctesi günü aşılamam var
Pıhtılaşma mı vardı sende canım? Ben ondan şüphelendim çünkü kan değerim baya yüksekten düştü 1200düBen 3 kez kimyasal geçirdim sonraki ayda adet aynı zamanda oldu ama yumurtlama takip etmedim
Yok diyorlar ama bı eczanede olsada vermezler abla dolar dan dolayı fiyatlar articak yine dediHay Allah ya depolarında var da vermiyorlar mı yoksa gerçekten mi yok acaba.yumurta çatlaması için havuç öneriyorlar bir kaç tane havuç yemenizi tavsiye ederim
avakado, havuç. Havuç suyu da olur havucun kendisi de ay insallah çatlarYok diyorlar ama bı eczanede olsada vermezler abla dolar dan dolayı fiyatlar articak yine dedi
bat 12 Ocak benide eklermisiniz cumartesi günü rahim filmi cekilicem sonrasında hamile kalan çok kişi oluyormuş inşallah bende kalırım 2022 hepimiz için güzel geçsin inşallah�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @poncik97 2 Ocak C Cansinn10 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak @Birbasak 4 Ocak Teach_Mavi 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak B beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak @Dilara55333 26 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Teşekkür ederim kuzum msjin için.insallah çatlar ya.binde bir olur oda beni bulur her seferinde hiç de sevmem ama tavşana döndümavakado, havuç. Havuç suyu da olur havucun kendisi de ay insallah çatlar
Benimde olursa 31 Aralık da öğrenicwm canım inşallah tutunur bebisinÇatlatma iğnesi olanlarda katilabiliyor mu 30 Aralık öğreneceğim eğer ki tutunursa
Şifa olsun,catlasin insallah cok aminnnnnnnn,bebislerimizde bize tutunsun ona da aminnnnnnn. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasinBenimde olursa 31 Aralık da öğrenicwm canım inşallah tutunur bebisin
Aynen aslında şubata kalıyor.. Ama olsun heycanı ocaktan yaşamaya başlayayımTesekkurler canikom
Ayy insallah canim sende vesile olmuş olursun hayirli bir işe dua et bize de
Regl gelince açılışı ben yapayım dedim kuzu 30 Ocak olarak mı ekleyim canim hakkında en hayırlısı olsun inşallah
Ekliyorum canim
Gonopeptil de çatlatma iğnesi doktorun ile görüşerek ona değiştirebilirsin..Bugün 11 de çatlatma iğnesi olmam lazımdı ama bulunduğum şehirde hiçbir yerde çatlatma iğnesi oviterelle yok yardım edin kizlar ne yesem çatlamasına yardımcı olur ctesi günü aşılamam var
Anladım canım sadece bu sabah bı eczanede bulabildim vuruldum nasip kısmet artıkGonopeptil de çatlatma iğnesi doktorun ile görüşerek ona değiştirebilirsin..
İlaçlara zam normal şartlarda Şubat ayında yapılıyor.. Nisan ayında eczanelere yansıyor.. Eczacılar daha çok kar elde etmek için ilaçları saklayamazlar.. İçiniz rahat olsun eczacılar değiller.. Ama firmalar yıl sonu üretimlerini her zaman azaltırlar şubattaki zamlarda masada elleri güçlü olaun diye… Ama eczacılar iğne gibi tedariği zahmetli ilaçları ellerinde depolamazlar…
Yas 33 denemede 11. Ay bat tarihi 3 ocak�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @poncik97 2 Ocak C Cansinn10 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak @Birbasak 4 Ocak MaviSasa234 5 Ocak Teach_Mavi 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak H Humaakusu 9 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak Merco7555 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak B beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak @Dilara55333 26 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Aminnn kuzum inşallah yeni yıla güzel haberler ile başlarız isteyen herkese nasip etsin rabbimŞifa olsun,catlasin insallah cok aminnnnnnnn,bebislerimizde bize tutunsun ona da aminnnnnnn. Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin
1 Ocak olarak ekleyim mi canimÇatlatma iğnesi olanlarda katilabiliyor mu 30 Aralık öğreneceğim eğer ki tutunursa
Ekledim canim Rabbım hakkında hayırlısını nasip etsinYas 33 denemede 11. Ay bat tarihi 3 ocak
Uygulama takvimi 5 Ocak yazıyor1 Ocak olarak ekleyim mi canim
Düzeltiyorum hemen cnmUygulama takvimi 5 Ocak yazıyor