• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 11 de çatlatma iğnesi olmam lazımdı ama bulunduğum şehirde hiçbir yerde çatlatma iğnesi oviterelle yok yardım edin kizlar ne yesem çatlamasına yardımcı olur ctesi günü aşılamam var
Hay Allah ya depolarında var da vermiyorlar mı yoksa gerçekten mi yok acaba.yumurta çatlaması için havuç öneriyorlar bir kaç tane havuç yemenizi tavsiye ederim

Hay Allah ya depolarında var da vermiyorlar mı yoksa gerçekten mi yok acaba.yumurta çatlaması için havuç öneriyorlar bir kaç tane havuç yemenizi tavsiye ederim
Yok diyorlar ama bı eczanede olsada vermezler abla dolar dan dolayı fiyatlar articak yine dedi

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@arash1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
@poncik972 Ocak
C Cansinn10 3 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
@Birbasak4 Ocak
Teach_Mavi Teach_Mavi 8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@hummy12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
B beyzosh 12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
Sumeyyecakmakk Sumeyyecakmakk 24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@Dilara5533326 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
bat 12 Ocak benide eklermisiniz cumartesi günü rahim filmi cekilicem sonrasında hamile kalan çok kişi oluyormuş inşallah bende kalırım 2022 hepimiz için güzel geçsin inşallah 💮

avakado, havuç. Havuç suyu da olur havucun kendisi de ay insallah çatlar🥺
Teşekkür ederim kuzum msjin için.insallah çatlar ya.binde bir olur oda beni bulur her seferinde hiç de sevmem ama tavşana döndüm🤭

Eklentiler

• 16396902952231290991509917146443.jpg
    16396902952231290991509917146443.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 34
Tesekkurler canikom🌸

Ayy insallah canim sende vesile olmuş olursun hayirli bir işe ♥️dua et bize de

Regl gelince açılışı ben yapayım dedim kuzu 30 Ocak olarak mı ekleyim canim hakkında en hayırlısı olsun inşallah ♥️♥️

Ekliyorum canim
Aynen aslında şubata kalıyor.. Ama olsun heycanı ocaktan yaşamaya başlayayım 😁

Bugün 11 de çatlatma iğnesi olmam lazımdı ama bulunduğum şehirde hiçbir yerde çatlatma iğnesi oviterelle yok yardım edin kizlar ne yesem çatlamasına yardımcı olur ctesi günü aşılamam var
Gonopeptil de çatlatma iğnesi doktorun ile görüşerek ona değiştirebilirsin..
İlaçlara zam normal şartlarda Şubat ayında yapılıyor.. Nisan ayında eczanelere yansıyor.. Eczacılar daha çok kar elde etmek için ilaçları saklayamazlar.. İçiniz rahat olsun eczacılar değiller.. Ama firmalar yıl sonu üretimlerini her zaman azaltırlar şubattaki zamlarda masada elleri güçlü olaun diye… Ama eczacılar iğne gibi tedariği zahmetli ilaçları ellerinde depolamazlar…

Gonopeptil de çatlatma iğnesi doktorun ile görüşerek ona değiştirebilirsin..
İlaçlara zam normal şartlarda Şubat ayında yapılıyor.. Nisan ayında eczanelere yansıyor.. Eczacılar daha çok kar elde etmek için ilaçları saklayamazlar.. İçiniz rahat olsun eczacılar değiller.. Ama firmalar yıl sonu üretimlerini her zaman azaltırlar şubattaki zamlarda masada elleri güçlü olaun diye… Ama eczacılar iğne gibi tedariği zahmetli ilaçları ellerinde depolamazlar…
Anladım canım sadece bu sabah bı eczanede bulabildim vuruldum nasip kısmet artık

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@arash1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
@poncik972 Ocak
C Cansinn10 3 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
@Birbasak4 Ocak
MaviSasa234 MaviSasa234 5 Ocak
Teach_Mavi Teach_Mavi 8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
H Humaakusu 9 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@hummy12 Ocak
Merco7555 Merco7555 12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
B beyzosh 12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
Sumeyyecakmakk Sumeyyecakmakk 24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@Dilara5533326 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Yas 33 denemede 11. Ay bat tarihi 3 ocak 🙏

Back