Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

P pares66 naptin transferin oldu mu kizzzzz... bebişini alip geldin mi
evet halideciğim bugün transferim gerçekleşti.heyecanımda ancak dindi ama ben hala şoktayım ve inanamıyorum acaba bebeişlerim karnımdamı diye duygularım çok farklı Rabbim sonucunu inşallaahhh hayırlı sağlıklı evlatlar vererk mükafatlandırsın inşalahhhhhhh o yoldada kimseyi eli boş koymasın darısı başına canım.

Transferi olan arkadaslar hayirli olsun insallah tutunurlar benimde carsamba opum olacak dualarinizi eksik etmeyin canli sperm çikmazsa tedavi iptal !
buarada öksuruk basladi bende hersey ust uste geldi Allahim emeklerimizi bosa çıkarmasın insallah..

canimcim hayirli olsun insallah. bebeklerin tabikinsenle ve hamissin sen. konus onlarla pozitif enerji gonder ben de bugun embriyologla gorustum.gelisimleri devam ediyormus. 5gun embriyosu transfer edilecek sanirim.carsamba gunu insallah transferim olacak. heyecan merak ve eve donme hasreti ile vakit geçirmeye calisiyorum. sen de stres sakin yapma. stres bebeklerin tutunmasini engelliyormus. insallah her sey guzel olur senin icin.

insallah her sey yolunda gider ve transferin iptal olmadan tedaviye devam edebilirsin. her sey bizim icin bu da bizim imtihanimiz ne yapalim... Oksurugu hemen gecirmeye bak.onun haricinde de tevekkulden baska bisey gelmez elden. Mevlam yar ve yardimcin olsun insallah

P pares66 ben de bugün dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi oldum,bana tek embriyo transfer edildi,senin durum nedir

sagol canm Amin inşallah aynen dedigin gibi canm tevekkülden baska birsey gelmez elimizden Allah nasip ederse olur iNşallah öksurugum icinde bal zencefil ihlamur iciyorum ins.yarina hafifler Allah hepimizin yardimcısı olsun ins.

P pares66 ben de bugün dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi oldum,bana tek embriyo transfer edildi,senin durum nedir
canım bende 9 embriyo vardı 8 hücreli bitaneydi ve diğerleri 7 hücreli 6 hücreli ydi 3.gün embriyo şu ve bi tane 8 hücreli bitanede 7 hücreli 2 tane transfer edildi. canım

dun aldigim bir haber ile normal yoldan hamile kalma sansim cok dusuk bir ihtimal oldugunu ogrendim doctor asilama yontemi ile baslayalim 10-15% ihtimal var ancak tup bebek oncesi asama bu dedi. simdi blog okuyunca burdaki arkadaslarin konuda prof olduklarinin farkina vardim benim sizin konustugunuz konulardan hic bir fikrim yok Saniyorum ki bende tum bunlari ogreniyor olacagim bir sure icerisinde. Doktor tercihinizi neye gore yaptiniz? Bana 2 doctor tavsiye ettiler ancak arastirdigimda ikisi icin hem negative hem pozitif yorumlar okudum bu yuzden bilemedim uzun yillar tup bebek sahibi olmayi deneyen bir arkadasim (8 kez denedi tutmadi ) asilama icin bosuna ozel hastaneye gitme para tuzagindan baska brisey degil devlet hastanesi de gayet basarili dedi.. Capa tip faukltesinden randevu aldim giden varmi ? nasildir doktorlari ?hepinizin Allah yardimcisi olsun ...

Selam Kizlar,
okudukca saskinligim artmakta 36yasindayim devlet hastanesinde tup bebek icin 3 yillik evlilik sarti aranmaktaymis Asilama yontemi icinde ayni sart isteniyormus ? Asilama icin istenilen sartlar nelerdir ?
tesekkur ederim..

Selam Kizlar,
okudukca saskinligim artmakta 36yasindayim devlet hastanesinde tup bebek icin 3 yillik evlilik sarti aranmaktaymis Asilama yontemi icinde ayni sart isteniyormus ? Asilama icin istenilen sartlar nelerdir ?
tesekkur ederim..
bldigm kadar iyla asilama da öyle bir şart yok birde bayan da yaş fazla olduğunda 1 yıllık evli olmak yetiyor diye biliyorum ben.

Iyı gunler hanımlar ben bugun uye oldum tup bebek transferı oldum gecen hafta salı gunu bugun 1 hafta olucak cok fazla sabırsızım kasıklarım cok agrıyor sankı reglı olucakmısım gıbı goguslerımde cok acıyor acaba bunlar nromal mı doktorum normal dedı ama ben yınede panık oldum

hatunlar yarin transferim var insallah bir sorun aksilik olmazsa. hele deyin bakalim transfere gitmeden once neler yapam banyo yapip da mi gidem nelere dikkat edem???? heyecan korku gerilim her turlu duyguyu yasiyoremmmm :)

Selam Kizlar,
tesekkur ederim..
Yaşından dolayı 3 yıllık evlilik şartı aranmaz, elini çabuk tutmanı öneririm, devletteki aşılama olsun tüp bebek hakların olsun 1977 doğumlular kadar devlet yardım ediyor, son kanunla yaş sınırını düşürdüler. 38 yaşından büyüklere rapor hakkı olmuyor, biran önce başla tedavine..

hatunlar yarin transferim var insallah bir sorun aksilik olmazsa. hele deyin bakalim transfere gitmeden once neler yapam banyo yapip da mi gidem nelere dikkat edem???? heyecan korku gerilim her turlu duyguyu yasiyoremmmm :)
Hayırlısı olsun ınsallah banyo yapmalısın bence cunku 2 gun yapamıyosun ben korkudan 4 gun yapamamıstım benımde salı gunu oldu transferım allahım ınsallah bu emeklerımız bosa cıkmasın stres yapma

Allahim emeklerini bosa cikarmasin insallah seker. yaptim bici bici :) yarin da bakalim neler olcak hafi bismillah deyip alcam bebelerimi :)
Hayırlısı olsun ınsallah banyo yapmalısın bence cunku 2 gun yapamıyosun ben korkudan 4 gun yapamamıstım benımde salı gunu oldu transferım allahım ınsallah bu emeklerımız bosa cıkmasın stres yapma

hadi bakalım halidecigim Rabbim yardimcin olsun inşallah bebisini alıp gelirsin.şimdi canimcigim transfer den sonra banyo yapamayacağın için banyonu yap.beslenen dikkat et sakin kabız olma (ben 2 gündür çekiyorum)heyecan korku ve stres yapma ınan korkulacak gibi değil insan yavrusunu almaya giderken stres yaparmi hadi bakalım kolay gele canım dualarimiz seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…